reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
BASIA.J i jedno i drugie, ale ja jestem zdania,że nie ma to jak kontakt z ludźmi i praca, dzięki temu człowiek się czuje dowartościowany i się rozwija:tak::tak::tak: I wcale nie chodzi tylko o pieniądze:tak::tak::tak:
A ja chora, gardło mi nawala i wczoraj miałam gorączkę

Hej :-)
Ostatni raz tu napisałam kilka miesięcy temu, jeszcze jako podwójna... Od 17 stycznia jestem już pojedyncza i nasza Adusia niedługo skończy 2 miesiące... :-) Rodziłam w końcu na Kraśnickich, a nie na Jaczewskiego, jak wcześniej planowałam i gdzie chodziłam do szkoły rodzenia, ale dzięki świetnemu doktorowi Błażukiewiczowi wszystko poszło jak trzeba :-D Niestety małej wyszła żółtaczka i infekcja dróg moczowych i przez to spędziłyśmy 12 męczących dni w szpitalu, ale powoli te niemiłe wspomnienia znikają z pamięci...
Mam pytanie. Ostatnio byliśmy u ortopedy i dostaliśmy 'receptę' na pieluchę ortopedyczną, tylko nie bardzo wiem, gdzie ją mogę zrealizować. :/ Może któraś mama kupowała i może się podzielić tą informacją?

Poszukaj w sklepie ortopedycznym albo CEZAL-u lub w hurtowni farmaceutycznej.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze z bioderkami małej:tak:.My jutro wybieramy się do Luxmedu do ortopedy dr Raganowicza.

hej hej, witam ,,stare" i ,,nowe";-);-)

anaconda - a może najpierw do rodzinnego z małą idź? Mojej małej jak oczko ropiało to pomogły pierwsze lepsze kropelki przepisane przez nasza rodzinną panią doktor, no chyba że te infekcje są nawracające - wtedy jak najbardziej do okulisty:tak:

Jeju, jak mnie moja robota wkurza, chyba musze poszukać coś innego. Tylko kurde gdzie, jak tu nic nie ma:dry::dry::dry::dry:

Witajcie:tak:
Hej :-)

Mam pytanie. Ostatnio byliśmy u ortopedy i dostaliśmy 'receptę' na pieluchę ortopedyczną, tylko nie bardzo wiem, gdzie ją mogę zrealizować. :/ Może któraś mama kupowała i może się podzielić tą informacją?

Moja córeczka też nosiła taką pieluchę i my kupiliśmy ją w takim specjalnym sklepie ortopedycznym. On jest po drugiej stronie Katedry - nie pamiętam ulicy, ale to jest obok LUXMEDU. Na odbiór czekaliśmy 20 minut bo one są robione według zaleceń z recepty.
U nas po 6 tygodniach wszystko wróciło do normy. :tak:

reklama
Witam :tak:
agnie gratuluję córy :-)
Moja Amanda nosi taką pieluchę i my ją kupowaliśmy w jakimś sklepie przy ul. Królewskiej :tak:
Jutro mamy wizytę o 17.30 u ortopedy i mam nadzieję że pożegnamy się z tą pieluchą raz na zawsze:-);-)

anaconda i jak byłaś z Mają u lekarza ? Co powiedział?

Do góry