reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Ale Filip mi tak strasznie chorował, że żyć mi się odechciewało. Na szczęście mamy to już za sobą m.in. dzięki Marcie1981. Dzięki kochana raz jeszcze. A z dobrych wieści - skończyłam studia podyplomowe. Tak więc teraz to już będę przyjeżdżać do Lublina tylko w celach rekreacyjnych.

reklama
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Ale Filip mi tak strasznie chorował, że żyć mi się odechciewało. Na szczęście mamy to już za sobą m.in. dzięki Marcie1981. Dzięki kochana raz jeszcze. A z dobrych wieści - skończyłam studia podyplomowe. Tak więc teraz to już będę przyjeżdżać do Lublina tylko w celach rekreacyjnych.
fogia gratuluję skończenia studiów podyplomowych

Oj nie schlebiaj mi:-),każdy by tak postąpił:tak:.
A ja w poniedziałek na poprawkę z agrotechniki:wściekła/y:(ostatni termin)
Marta nie przejmuj się na pewnodasz radę :tak:

Witajcie :tak:

Dziewczyny wiecie gdzie można zamówić dobry tort na urodziny dla dziecka ? Bo słyszałam, że gdzieś fajne robią z różnymi ozdobami ale nie mogę trafić.

Witajcie :tak:

Dziewczyny wiecie gdzie można zamówić dobry tort na urodziny dla dziecka ? Bo słyszałam, że gdzieś fajne robią z różnymi ozdobami ale nie mogę trafić.

Hej,
Godna polecenia jest cukiernia "Nina" na ul.Nadbystrzyckiej (koło restauracji "Chata")
Moja teściowa tam zamawia torty okazjonalne (z tymi wszystkimi ozdobami oraz napisami) i zawsze są pyszne...:tak:

reklama
Hej,
Godna polecenia jest cukiernia "Nina" na ul.Nadbystrzyckiej (koło restauracji "Chata")
Moja teściowa tam zamawia torty okazjonalne (z tymi wszystkimi ozdobami oraz napisami) i zawsze są pyszne...:tak:

Tam jeszcze nie byłam a to niedaleko ode mnie, zajrzę na pewno :tak: Zawsze na spacery chodzę w drugą stronę do parku :tak:
Dzisiaj to raczej posiedzimy w domku, deszcz pada a było już tak pięknie :tak:

Do góry