reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Tez to rano czytałam i normalnie rece opadaja:wściekła/y::wściekła/y: widzialas ile to ma kosztowac?? Mozna lepiej tę kase zinwestowac:wściekła/y: I ciekawe dla kogo ma to znaczenie, bo dla mnie zadnego... Kiedys tez byla afera z przewodnikiem po Lublinie, strasznie duzo to kosztowalo a bledy takie, ze nawet dziecko z podstawowki by zauwazylo... Lublin na mapie gdzies na miejscu Chelma i mase innych rażących błędów:wściekła/y::wściekła/y:. Tak mnie cos takiego denerwuje, ze nie wiem... to pieniadze z podatków a oni tak beznadziejnie nimi dysponuja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jeśli chodzi o Misie to pisałam do niej dzisiaj wysłała mi zdjęcie małej ale mój stary trup nie odbiera mms wiec d..pa blada ale nie napisała kiedy wychodzi, zapytam jutro i jak coś będę wiedzieć to ta dam zna.
Ale dałam plamę i nie wiem czy uda mi sie z tego wykręcić kupowałam na allegro kilka rzeczy dla bejbaska i prze pomyłkę kupiłam 45 pieluch tetrowych zamiast 15 ,napisałam do sprzedawcy czy może mi anulować te 30 szt. i teraz przy tej płatności zapłacę mu za 15 szt. Jeśli się nie uda to mój mały będzie się chował w tetrówkach.

sienio widziałam 30 tyś, tyle dziur na ulicach, nie ma po czym jeździć, dzieci w szkołach głodują, a oni takie bzdury wymyślają. Bosche w jakim mieście my żyjemy. porażka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: "zyję w kraju w których wszyscy chcą mnie zrobić w h... za moją kasę....":wściekła/y:

fornetka może sprzedawca zrozumie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Hej w końcu i ja dotarłam do kompa....Jula juz spi a energia ją rozpierała....

Maltanka my chyba zamówimy niebieski rowerek:tak::tak::tak:ale korci mnie ten różowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co do spacerku to ją jestem teraz ostrożna bo dopiero co wykaraskayśmy sie z anginy wiec na wszelki wypadek przełóżmy go ok???

Mataka wspolczuje chhrzcin w domu...ja nie nawidze skakać przy gościach, dlatego zrobilismy w knajpce i wcale nas to nie wyszlo drogo...

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków!!!!

I juz sama nie wiem co jeszcze miałąm Wam napisać:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Aaaa wiem mam do was prośbę.....
Prosze pomóżcie mi!!!!Co moge kupic przyjaciółce na 30 urodziny?????(dodam że jest w ciąży)

Witam poniedziałkowo:tak:
Niedawno wróciłam do domu z nowy kolorkiem włosów i nowym fryzem:-p nie ma to jak się poświęcić w imię nauki:tak:ogólnie bardzo mi się podoba bo znowu mam grzywkę;-)
Pokazuj się i to szybko. Przemek proszę puścić żonę do lapka:wściekła/y::tak:.
.
dziewczyny robicie pisanki ??
zastanawiam się jaką techniką mogę zrobić z Gabi pisanki ;)
W szkole robiłam takie: jajko smarowałam klejem polimerowym lub Vicolem i obtaczałam w kolorowych wiórkach kokosowych lub jakichś ziołach.
Ja pisałam do misi ale podała mi chyba nie ten numer :dry::no::confused:bo ktoś odpisał pomyłka:baffled::baffled:.
Co do naklejek z herbem to u nas było z nazwą bo wcześniej np pisało się Prezydent Miasta Chełma a teraz Prezydent Miasta Chełm i weź przez 1 urzędniczy szczegół wymieniaj wszystkie dokumenty:wściekła/y::wściekła/y:.
Co do prezentu Madzienka to raczej nie pomogę:no:.

Maltanka
Co do spacerku to ją jestem teraz ostrożna bo dopiero co wykaraskayśmy sie z anginy wiec na wszelki wypadek przełóżmy go ok???

Prosze pomóżcie mi!!!!Co moge kupic przyjaciółce na 30 urodziny?????(dodam że jest w ciąży)

Madzienka
1. :tak::tak::tak: jestem za dzisiaj z nosa się leje i siedzimy w domu, w czwartek idę do przychodni jak się nie poprawi. A spacerek to chyba na po świętach przełożymy.

2. co do prezentu, kurczę ciężka sprawa, ale ja bym szukała raczej czegoś nie ciążowego, może coś z takich domowych rzeczy :sorry2::sorry2::sorry2:

witajcie
jak pisałam wyżej my dzisiaj w domu, młdemu cieknie z nosa, dzwoniłam do przychodni i na jutro nie mają już miejsc, w czwartek się przejdę z nim, w sumie ten syrop kazała podawać przez 5 dni i później przyjść jak się nie poprawi.:sorry2: Mam nadzieję, że mu przejdzie, bo na święta zostaniemy w końcu w domu.:sorry2: Kurczę w czwartek mam jeszcze gości (kolega P przyjeżdża z Anglii i głupio było odmówić) muszę wymyśleć co tu zrobić do jedzenia.:sorry2:Mam pustkę i pewnie sama podskoczę wieczorkiem do reala na zakupy:sorry2:

a młody sobie znalażł zabawkę, spinacze wysypał i się zajął nimi:-)

Witam :-):-):-)
Dzisiaj rano czekał mnie spacerek bo musiałam Maję do przedszkola zaprowadzić :dry::dry: Mąż już o godz.6 do Wa-wy wyjechał, trzymajcie kciuki żeby zdał ten egzamin bo inaczej kiepsko to widzę :cool2::cool2:
Chyba dzisiaj będzie bardzo ciepło bo jak szłam przed godz.8 to już było czuć w powietrzu ciepełko :tak::tak:

Jestem pracy i dowiedzialam sie ze jeszcze dwa miesiace bede pracowac,kobita wziela zwolnienie! Ucieszylam sie ale jakos pomyslalam o Maksiu,ze nie bede nadal z nim i mam mieszane uczucia. Jakos nie wiem czy sie cieszyc,ale fakt jest taki ze kasa sie przyda bo bez tej mojej pensji to kiepsko bedzie strasznie!!!
W pracy kociol-stroiki, porzadki, zmiana dekoracji, itp. Dzien mi minal ekspresowo i na szczescie w grupie malo dzieci to cos mozna nadrobić!

Ciesz się, dwa m-ce to nie długo a zawsze dodatkowa kasa będzie :tak::tak:

a Hubercik, pokasłuje dzwoniłam do lekarza i na razie mam mu dawać Pulneo przez 5 dni. Chyba go wczoraj za lekko ubrałam, idą nam też ząbki i nie wiem w sumie od czego to, zastanawiam się co z naszym spacerkiem, ale kurczę boję się żeby Julci nie zaraził, zobaczymy.

Oby nic bardziej go nie złapało :tak::tak::tak:
A Pulneo to ty bez recepty kupujesz?

czesc dziewczynki,,,jakos nie mam czasu sie odezwac... w poniedzialek chrzcimy mala wiec ostatnie dni ciagle cos zalatwiamy.... jeszcze musimuy meeega zakupy zrobic bo u nas najblizsza rodzina liczy sobie 25osob!!!!!!!!!!!! z czego ode mnie bedzie tylko 7..... moj maz ma strasznie liczna rodizne........bosz,,,jak ja to wytrzymam,,, nie lubie takiich spedow,,,bo rodzina mojego J jest strasznie glosna...oni nie mowia tylko wrecz krzycza,,, zawsze po takim spotkaniu glowa mi peka...
no i mala nie lubi tak z rak do rak wedrowac..... wiec pewnie nerwowa bedzie,,,,i o sen bedzie w2 tych wrzaskach trudno..... ogolnie moje dziecie nie potrzebuje grobowej ciszy do spania ale wrzaski raczej jej nie zadowola.............masakra sie szykuje,,,,,,,,,,,buuuuuuuu

Oj ja też nie lubię takich zjazdów, ale pamiętam jak ciocia chrzciła swojego synka i on też nie lubił mnóstwa ludzi i hałasu to ciocia na samym początku powiedziała o tym i Robuś leżał sobie u siebie w pokoju i nikt go nie nosił na rękach ani nie wyrywał jeden drugiemu, może wy też tak zróbcie :tak::tak::tak:

Ale dałam plamę i nie wiem czy uda mi sie z tego wykręcić kupowałam na allegro kilka rzeczy dla bejbaska i prze pomyłkę kupiłam 45 pieluch tetrowych zamiast 15 ,napisałam do sprzedawcy czy może mi anulować te 30 szt. i teraz przy tej płatności zapłacę mu za 15 szt. Jeśli się nie uda to mój mały będzie się chował w tetrówkach.

Może jakiś ludzki gościu będzie i zrozumie :tak::tak::tak::tak:

"zyję w kraju w których wszyscy chcą mnie zrobić w h... za moją kasę....":wściekła/y:

Otóż to :tak::tak::wściekła/y::wściekła/y:

Aaaa wiem mam do was prośbę.....

To najlepiej coś już związane z dzidziusiem :tak::tak::tak:

reklama
witajcie
maltanka ja ostatnio czekalam 5 dni i wtedy dopiero poszlam, troche spanikowalam, bo okazalo sie ze nic jej nie jest, ale wiadomo, lepiej sie przejsc niz pozniej z zapaleniem pluc trafic do szpitala.
madzienka nie mam pojecia co mozna kupic kolezance:confused:, ja np. lubie rozne filizanki do kawy
fornetka lepiej, zeby sprzedawca anulowal te 30 sztuk, bo inaczej poczujesz "uroki macierzyństwa":-p
Ja w łożku a J jeszcze spi:happy2:, po sniadaniu wybieramy sie do sklepu i pewnie o plac zabaw trzeba bedzie zahaczyc.

Do góry