reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam...:-)
Wczoraj mialam jakiegos dola,przeryczalam caly wieczor:szok: A dzis na poprawe humoru bylam na zakupach,malej kupilam kurtke,czapke,spodnie i bluzeczke,a Gosi tez pare ciuszkow.....no i humor mi sie poprawil:-D...gorzej ze w portwelu sie cieniej zrobilo:baffled:.....bosze , jakie te ciuszki dla maluchow drogie:szok:...ale coz jak trzeba kupic:sorry2:
Wszystkim chorowitkom,zycze duzo zdrowka....u nas odpukac kobitki zdrowe(wreszcie)
Maz juz mi znow na nerwy dziala,kurcze cala zime w domu siedzi na zwolnieniu....w piatek maja mu wreszcie druta z palca wyjmowac,wiec moze juz blizej , jak dalej...i pojdzie wreszcie do pracy:happy2:
Nie poczytalam co u was-WYBACZCIE....postaaram sie jutro nadrobic,bo dzis juz padam na pyszczek:confused:
Wiec mowie dobranoc!

reklama
Witajcie, mi w końcu udało się do Was zajrzec, a tu produkcja że hoho

U nas dzień za dniem leci...dzisiaj zrobilam Julci niespodzianke:tak:;-) i zabralam ja do Bugi w Gali-polecam tam jest tak czysto i fajnie, pozniej zakupy szybkie, i jazda do szpitala....

Lekarze mowia ze moze przez duże M w piatek paweł wyjdzie, tylko co z tego jak on chodzic nie może...wiec juz sama nie wiem co lepsze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo rano byłyśmy na badaniu słuchu, potem zakupy no i obiad trzeba było ugotować :tak::tak:
Niestety nie jest dobrze, Maja ma zatkane lewe ucho i płyn jakiś jej się tam zbiera, lekarka jeszcze postraszyła że jak to nie będzie leczony to zrosty mogą się robić no a co za tym idzie utrata słuchu, jutro idziemy do naszej laryngolog no i zapewne zacznie leczenie, może jeszcze będzie płukać to ucho, nie wiem bo się na tym nie znam :-:)-(
Miałam myć dzisiaj okna ale po tej diagnozie przekładam to mycie na po niedzieli :baffled::baffled:

Anaconda to bardzo niedobrze że z Majeczki uchem tak dzieje się...
Moge polecic Ci super laryngologa nazywa sie Janusz Sidor tutaj masz namiary Gabinet Laryngologiczny Dr n. med. Janusz Sidor -
Zanim przepłuczesz ucho Mai skonsultuj z nim...naprawde ten człowiek robi cuda...mojej mamie wyleczył uszy, szwagrowi tez....
A mi się coś popierdzieliło i dzisiaj szukałam Juleczki w "Mam dziecko" i nigdzie oczywiście nie znalazłam :baffled::baffled:
A co do tego zatkanego ucha Majki to czekam na jutrzejszą wizytę z niecierpliwością i wtedy wszystkiego się dowiem, trzymajcie kciuki dziewczyny bo trochę się boję :-:)-:)-(

Twoje dziecko:-D:-D:-D:-D

Wpadłam tylko na chwilę bo zaraz chyba skrzywdzę własne dziecko, ależ mi dziś na nerwy działa, przechodzi już sama siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Senio ja ziomowe kupilam w CCC wizualnie ok ale jakies waskie a teraz na wiosna lato chce kupic z Antylopy z atestem zdrowej stopy. Po wizycie u ortopedy postanowilam na bucie nie oszczedzac bo to ma duzy wplyw na stopy i koslawosc na przyszlosc. Ciapki tez mamy profilaktyczne kt usztywniaja pietke.
Madzienka M lezacy to tak jakbys miala dwoje dzieci, fajnie ze jestes zadowolona z tej sali zabaw bo ja tez chce sie tam wybrac w piatek
Mandziula ja tez chce sobie kupic ten parowar bo to super sie sprawdza zamiast podsmazania

Krupniczek mi sie konczy na jutro gotowac i ide spac
Dobranoc

Senio ja ziomowe kupilam w CCC wizualnie ok ale jakies waskie a teraz na wiosna lato chce kupic z Antylopy z atestem zdrowej stopy. Po wizycie u ortopedy postanowilam na bucie nie oszczedzac bo to ma duzy wplyw na stopy i koslawosc na przyszlosc. Ciapki tez mamy profilaktyczne kt usztywniaja pietke.
Madzienka M lezacy to tak jakbys miala dwoje dzieci, fajnie ze jestes zadowolona z tej sali zabaw bo ja tez chce sie tam wybrac w piatek
Mandziula ja tez chce sobie kupic ten parowar bo to super sie sprawdza zamiast podsmazania

Krupniczek mi sie konczy na jutro gotowac i ide spac
Dobranoc

A gdzie kupujesz buciki Antylopy????

Bugi polecam...czysto, zabawki nowe i 12zl bez ograniczeń;-):-D:-D

Witajcie!
a co to dzisiaj pierwsza:-)

Wczoraj mialam jakiegos dola,przeryczalam caly wieczor:szok: A dzis na poprawe humoru bylam na zakupach,malej kupilam kurtke,czapke,spodnie i bluzeczke,a Gosi tez pare ciuszkow.....no i humor mi sie poprawil:-D...gorzej ze w portwelu sie cieniej zrobilo:baffled:.....bosze , jakie te ciuszki dla maluchow drogie:szok:...ale coz jak trzeba kupic:sorry2:

to dobrze, że humorek wrócił, a ubranka fakt tyle mniej materiału a ceny jak dla dorosłego:baffled:

U nas dzień za dniem leci...dzisiaj zrobilam Julci niespodzianke:tak:;-) i zabralam ja do Bugi w Gali-polecam tam jest tak czysto i fajnie,

to Jula pewnie zadowolona?

Wpadłam tylko na chwilę bo zaraz chyba skrzywdzę własne dziecko, ależ mi dziś na nerwy działa, przechodzi już sama siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda a co się stało? moje też czasami doprowadza mnie do szału.:baffled:

marz gdzie kuliliście ciapki?:confused:

Witam z rana :-):-):-)
Przydałoby się dzisiaj okna pomyć bo słońca nie ma, ale zapewne nie będzie mi się chciało :baffled::baffled:
Madzienka pytasz co się wczoraj z Mają działo, a zamiast spać to co chwilę wyła i wymyślała a to że strachów się boi a to że kogoś widzi, a do tego znowu kupę wstrzymuje i już płacze bo jej się chce a do łazienki nie pójdzie :cool::cool::cool:
Co do butów to ja kupuję tam gdzie mi się akurat but spodoba czyli ccc, deichmann, w realu kiedyś też kupiłam, na targu i raz kupiłam takie balerinki w centrum chińskim i to były najlepsze buciki Mai :-D:-D:-D:-D

cześć kobitki
anaconda szkoda Maji ale ponoć z uchem to jest najgorzej, mam nadzieje ze jej szybciuteńko przejdzie.
Nie wiem czy wczoraj była jakiś dzień do bani ale prawie cały przesiedziałam w domu na kanapie i tak mnie głowa bolała ze szok, a na dodatek mój M się rozchorował i zakatarzony zachrypnięty w domu nie bardzo może siedzieć bo jeszcze kilka spraw do załatwienia ale chyba zaraz się przyturla i będzie się kurował, mam tylko nadzieje ze ja niczego od niego nie złapie.Zresztą pogorszył mi się humor jak stanęłam na wadze wieczorem im mniej jem tym szybciej i kilogramy lecą a tu jeszcze 6 tygodni masakra a i jeszcze święta przed nami. Co do urlopu M jak urodzę to nie jest tak do końca normalnie ponieważ on pracuje u swojego ojca i zajmuje się budowlanka a ze maja teraz od kwietnia wykańczać dom ok stanu surowego wiec jak bym tak urodziła przed długim weekendem to miał by kilka dni wolnych z racji świat. a tak to będzie musiał po prostu siedzieć krócej w robocie.Oj zobaczymy zresztą jak to będzie.
Marta to wiesz ze chłopaków masz w domu, ja pamiętam jak byłam z bratem to tak sie ponoć laliśmy ze szok a śliwy to byłą rzecz normalna a teraz to jedno za drugim w ogień by skoczyło, dobrze ze tylko tak się skończyło i limo pod okiem a nie gdzieś głowa rozwalona. Teraz chyba masz spokój siedzą jak trusie i nie w głowie im wydurnianie. A jak twoja @.
Misia i Madziula ile przytyłyście w ciąży?
Madzieńka to się Julci wybawiła za swoje pewnie wychodzić nie chciała.
Anet ja teraz kupuje ciuchy dla małego i jestem w szoku ile za takie malizny chcą kasy.

reklama
Madzienka Antylopy są w Żółtej Ciżemce u mnie akurat miesci się na ul.Bursztynowej ale to jest siec i w innej czesci Lublina tez chyba są.
Maltanka ciapki kupiłam Nemo w sklepie ortopedycznym na Królewskiej w bramie LuxMedu
Anaconda dzieci są cwanew moja siostrzenica ma 3lata i jak trzeba isc spac i jest juz w lozku to jest wtedy 1000spraw ktorew lasnie w tym momencie trzeba zalatwic a to picie a to wc:-)

A ja zaraz zabieram sie za ogarnianie mieszkanka i spacer sobie daruje bo jakos mam lenia a czekam juz na konkretna wiosne a nie na taka przejsciowke kt jest za oknem. Słyszalam ze weekend ma byc wiosennie oby.

Do góry