reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam...:-)
Wczoraj mialam jakiegos dola,przeryczalam caly wieczor:szok: A dzis na poprawe humoru bylam na zakupach,malej kupilam kurtke,czapke,spodnie i bluzeczke,a Gosi tez pare ciuszkow.....no i humor mi sie poprawil:-D...gorzej ze w portwelu sie cieniej zrobilo:baffled:.....bosze , jakie te ciuszki dla maluchow drogie:szok:...ale coz jak trzeba kupic:sorry2:
Wszystkim chorowitkom,zycze duzo zdrowka....u nas odpukac kobitki zdrowe(wreszcie)
Maz juz mi znow na nerwy dziala,kurcze cala zime w domu siedzi na zwolnieniu....w piatek maja mu wreszcie druta z palca wyjmowac,wiec moze juz blizej , jak dalej...i pojdzie wreszcie do pracy:happy2:
Nie poczytalam co u was-WYBACZCIE....postaaram sie jutro nadrobic,bo dzis juz padam na pyszczek:confused:
Wiec mowie dobranoc!

reklama
Witajcie, mi w końcu udało się do Was zajrzec, a tu produkcja że hoho

U nas dzień za dniem leci...dzisiaj zrobilam Julci niespodzianke:tak:;-) i zabralam ja do Bugi w Gali-polecam tam jest tak czysto i fajnie, pozniej zakupy szybkie, i jazda do szpitala....

Lekarze mowia ze moze przez duże M w piatek paweł wyjdzie, tylko co z tego jak on chodzic nie może...wiec juz sama nie wiem co lepsze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo rano byłyśmy na badaniu słuchu, potem zakupy no i obiad trzeba było ugotować :tak::tak:
Niestety nie jest dobrze, Maja ma zatkane lewe ucho i płyn jakiś jej się tam zbiera, lekarka jeszcze postraszyła że jak to nie będzie leczony to zrosty mogą się robić no a co za tym idzie utrata słuchu, jutro idziemy do naszej laryngolog no i zapewne zacznie leczenie, może jeszcze będzie płukać to ucho, nie wiem bo się na tym nie znam :-:)-(
Miałam myć dzisiaj okna ale po tej diagnozie przekładam to mycie na po niedzieli :baffled::baffled:

Anaconda to bardzo niedobrze że z Majeczki uchem tak dzieje się...
Moge polecic Ci super laryngologa nazywa sie Janusz Sidor tutaj masz namiary Gabinet Laryngologiczny Dr n. med. Janusz Sidor -
Zanim przepłuczesz ucho Mai skonsultuj z nim...naprawde ten człowiek robi cuda...mojej mamie wyleczył uszy, szwagrowi tez....
A mi się coś popierdzieliło i dzisiaj szukałam Juleczki w "Mam dziecko" i nigdzie oczywiście nie znalazłam :baffled::baffled:
A co do tego zatkanego ucha Majki to czekam na jutrzejszą wizytę z niecierpliwością i wtedy wszystkiego się dowiem, trzymajcie kciuki dziewczyny bo trochę się boję :-:)-:)-(

Twoje dziecko:-D:-D:-D:-D

Wpadłam tylko na chwilę bo zaraz chyba skrzywdzę własne dziecko, ależ mi dziś na nerwy działa, przechodzi już sama siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Senio ja ziomowe kupilam w CCC wizualnie ok ale jakies waskie a teraz na wiosna lato chce kupic z Antylopy z atestem zdrowej stopy. Po wizycie u ortopedy postanowilam na bucie nie oszczedzac bo to ma duzy wplyw na stopy i koslawosc na przyszlosc. Ciapki tez mamy profilaktyczne kt usztywniaja pietke.
Madzienka M lezacy to tak jakbys miala dwoje dzieci, fajnie ze jestes zadowolona z tej sali zabaw bo ja tez chce sie tam wybrac w piatek
Mandziula ja tez chce sobie kupic ten parowar bo to super sie sprawdza zamiast podsmazania

Krupniczek mi sie konczy na jutro gotowac i ide spac
Dobranoc

Senio ja ziomowe kupilam w CCC wizualnie ok ale jakies waskie a teraz na wiosna lato chce kupic z Antylopy z atestem zdrowej stopy. Po wizycie u ortopedy postanowilam na bucie nie oszczedzac bo to ma duzy wplyw na stopy i koslawosc na przyszlosc. Ciapki tez mamy profilaktyczne kt usztywniaja pietke.
Madzienka M lezacy to tak jakbys miala dwoje dzieci, fajnie ze jestes zadowolona z tej sali zabaw bo ja tez chce sie tam wybrac w piatek
Mandziula ja tez chce sobie kupic ten parowar bo to super sie sprawdza zamiast podsmazania

Krupniczek mi sie konczy na jutro gotowac i ide spac
Dobranoc

A gdzie kupujesz buciki Antylopy????

Bugi polecam...czysto, zabawki nowe i 12zl bez ograniczeń;-):-D:-D

Witajcie!
a co to dzisiaj pierwsza:-)

Wczoraj mialam jakiegos dola,przeryczalam caly wieczor:szok: A dzis na poprawe humoru bylam na zakupach,malej kupilam kurtke,czapke,spodnie i bluzeczke,a Gosi tez pare ciuszkow.....no i humor mi sie poprawil:-D...gorzej ze w portwelu sie cieniej zrobilo:baffled:.....bosze , jakie te ciuszki dla maluchow drogie:szok:...ale coz jak trzeba kupic:sorry2:

to dobrze, że humorek wrócił, a ubranka fakt tyle mniej materiału a ceny jak dla dorosłego:baffled:

U nas dzień za dniem leci...dzisiaj zrobilam Julci niespodzianke:tak:;-) i zabralam ja do Bugi w Gali-polecam tam jest tak czysto i fajnie,

to Jula pewnie zadowolona?

Wpadłam tylko na chwilę bo zaraz chyba skrzywdzę własne dziecko, ależ mi dziś na nerwy działa, przechodzi już sama siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda a co się stało? moje też czasami doprowadza mnie do szału.:baffled:

marz gdzie kuliliście ciapki?:confused:

Witam z rana :-):-):-)
Przydałoby się dzisiaj okna pomyć bo słońca nie ma, ale zapewne nie będzie mi się chciało :baffled::baffled:
Madzienka pytasz co się wczoraj z Mają działo, a zamiast spać to co chwilę wyła i wymyślała a to że strachów się boi a to że kogoś widzi, a do tego znowu kupę wstrzymuje i już płacze bo jej się chce a do łazienki nie pójdzie :cool::cool::cool:
Co do butów to ja kupuję tam gdzie mi się akurat but spodoba czyli ccc, deichmann, w realu kiedyś też kupiłam, na targu i raz kupiłam takie balerinki w centrum chińskim i to były najlepsze buciki Mai :-D:-D:-D:-D

cześć kobitki
anaconda szkoda Maji ale ponoć z uchem to jest najgorzej, mam nadzieje ze jej szybciuteńko przejdzie.
Nie wiem czy wczoraj była jakiś dzień do bani ale prawie cały przesiedziałam w domu na kanapie i tak mnie głowa bolała ze szok, a na dodatek mój M się rozchorował i zakatarzony zachrypnięty w domu nie bardzo może siedzieć bo jeszcze kilka spraw do załatwienia ale chyba zaraz się przyturla i będzie się kurował, mam tylko nadzieje ze ja niczego od niego nie złapie.Zresztą pogorszył mi się humor jak stanęłam na wadze wieczorem im mniej jem tym szybciej i kilogramy lecą a tu jeszcze 6 tygodni masakra a i jeszcze święta przed nami. Co do urlopu M jak urodzę to nie jest tak do końca normalnie ponieważ on pracuje u swojego ojca i zajmuje się budowlanka a ze maja teraz od kwietnia wykańczać dom ok stanu surowego wiec jak bym tak urodziła przed długim weekendem to miał by kilka dni wolnych z racji świat. a tak to będzie musiał po prostu siedzieć krócej w robocie.Oj zobaczymy zresztą jak to będzie.
Marta to wiesz ze chłopaków masz w domu, ja pamiętam jak byłam z bratem to tak sie ponoć laliśmy ze szok a śliwy to byłą rzecz normalna a teraz to jedno za drugim w ogień by skoczyło, dobrze ze tylko tak się skończyło i limo pod okiem a nie gdzieś głowa rozwalona. Teraz chyba masz spokój siedzą jak trusie i nie w głowie im wydurnianie. A jak twoja @.
Misia i Madziula ile przytyłyście w ciąży?
Madzieńka to się Julci wybawiła za swoje pewnie wychodzić nie chciała.
Anet ja teraz kupuje ciuchy dla małego i jestem w szoku ile za takie malizny chcą kasy.

reklama
Madzienka Antylopy są w Żółtej Ciżemce u mnie akurat miesci się na ul.Bursztynowej ale to jest siec i w innej czesci Lublina tez chyba są.
Maltanka ciapki kupiłam Nemo w sklepie ortopedycznym na Królewskiej w bramie LuxMedu
Anaconda dzieci są cwanew moja siostrzenica ma 3lata i jak trzeba isc spac i jest juz w lozku to jest wtedy 1000spraw ktorew lasnie w tym momencie trzeba zalatwic a to picie a to wc:-)

A ja zaraz zabieram sie za ogarnianie mieszkanka i spacer sobie daruje bo jakos mam lenia a czekam juz na konkretna wiosne a nie na taka przejsciowke kt jest za oknem. Słyszalam ze weekend ma byc wiosennie oby.

Do góry