reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam wieczornie, ale naprodukowałyście:tak::tak::tak::tak:

anaconda czekamy na dobre wieści od laryngologa, biedna Majeczka, strasznie mi jej szkoda, że tak choruje

Mezatka nasz domek na 117m2 i jest wystarczająco duży

co do studentów i mieszkań ja wynajmowałam mieszkanko w którym wcześniej mieszkali studenci, nie wiem czemu ale sąsiedzi przez kilka tygodni się do mnie nie odzywali, potem im przeszło i zaczeli odpowiadać "dzień dobry":dry::dry::dry:;-);-)

przeczytałam co pisałyście ale już ie pamiętam:baffled::baffled:

pozmieniałyście avatarki i was nie poznaję, przyzwyczaiłam się doo poprzednich i po nih was poznawałam:-D:-D:-D muszę się do nowych przyzwyczaić

ja czuję się troche lepiej, wczoraj zrobiłam sobie ciepłe okłady na to ucho i dziś już tak nie boli, no i zasęłam rzed komputerem, dobrze że włączyłąm nianię elektroniczną to usłyszałam jak mały się drze;-);-):sorry2::sorry2:
dzisiaj miał strasznie marudny dzień, prawie nie spał, za to po kąpaniu padł jak długi, biedny przy cycu spał i doił:-D:-D:-D mam nadzieje e terz troche pośpi

kupiłam sobie garnek do gotowania na parze:tak::tak: stwierdziłam że jak nie jem smażonego to bede parować, zobaczymy jak mi to wyjdzie, właśnie paruję marchewkę, jutro zrobie masełkiem:tak::tak::tak:

reklama
mój siedział 2 tygodnie, misia jak to odrobić:confused::baffled:
ja miałam sąsiadów studentów obok, nigdy nie było ich słychać, za to na górze mieszkała jakaś para, ich zawsze w nocy było słychać (czyt. stękania:baffled:) dobrze, że się wyprowadzili:-)
a Ty tak pod nieobecność sobie wchodziłaś do mieszkania?:confused::baffled:

misia widzę wiosenny avatarek, ładny :-)

Witam Kochane! Wpadlam tylko sie przywitam,wybaczcie,ze nic nie odpisze ale nie mam sil bylam caly dzien w pracy a potem jeszcze na szkoleniu, i tak 12 godzin poza domem!!! A jutro o 6 musze wyjsc juz z domu!!!SZOOKK!!!!!!!!!
Tylko tak na szybko misia śliczny avatarek! anaconda trzymam kciuki za Majeczke!!!!

Jeśli wychodzisz np. o 14 a nie o 15.30, to musisz to zgłosić, zapisać w zeszycie...a następnego lub innego dnia zostać półtorej godziny dłużej, czyli do 17.
Mieliśmy zapasowe klucze do mieszkania, ale generalnie z nich nie korzystaliśmy....były awaryjne...bo zdarzało się np. że zalewa sąsiadkę, a w mieszkaniu nikogo nie ma. No i właśnie raz skorzystaliśmy z kluczy, by obejrzeć nasze przyszłe mieszkanie....zresztą jak się wyprowadzili to wcale tego syfu nie sprzątnęli...ile odchodów było w szafach i za nimi, to się w głowie nie mieści...z samej kuchni majster przy wymianie glazury wyniósł wiaderko:szok:

Dziękuję....wzięłam przykład z maltanki i kuszę wiosnę;-);-);-)

ja czuję się troche lepiej, wczoraj zrobiłam sobie ciepłe okłady na to ucho i dziś już tak nie boli, no i zasęłam rzed komputerem, dobrze że włączyłąm nianię elektroniczną to usłyszałam jak mały się drze;-);-):sorry2::sorry2:
dzisiaj miał strasznie marudny dzień, prawie nie spał, za to po kąpaniu padł jak długi, biedny przy cycu spał i doił:-D:-D:-D mam nadzieje e terz troche pośpi

kupiłam sobie garnek do gotowania na parze:tak::tak: stwierdziłam że jak nie jem smażonego to bede parować, zobaczymy jak mi to wyjdzie, właśnie paruję marchewkę, jutro zrobie masełkiem:tak::tak::tak:

No to super, że lepiej ze zdrówkiem:tak::tak: oooo....ten garnek to ciekawe....daj znać, jak się sprawdza:tak::tak:

co do studentów i mieszkań ja wynajmowałam mieszkanko w którym wcześniej mieszkali studenci, nie wiem czemu ale sąsiedzi przez kilka tygodni się do mnie nie odzywali, potem im przeszło i zaczeli odpowiadać "dzień dobry":dry::dry::dry:;-);-)

:-D:-D:-D o matko to co oni tam wyprawiali:baffled:

Jeśli wychodzisz np. o 14 a nie o 15.30, to musisz to zgłosić, zapisać w zeszycie...a następnego lub innego dnia zostać półtorej godziny dłużej, czyli do 17.
Mieliśmy zapasowe klucze do mieszkania, ale generalnie z nich nie korzystaliśmy....były awaryjne...bo zdarzało się np. że zalewa sąsiadkę, a w mieszkaniu nikogo nie ma. No i właśnie raz skorzystaliśmy z kluczy, by obejrzeć nasze przyszłe mieszkanie....zresztą jak się wyprowadzili to wcale tego syfu nie sprzątnęli...ile odchodów było w szafach i za nimi, to się w głowie nie mieści...z samej kuchni majster przy wymianie glazury wyniósł wiaderko:szok:

to za moich czasów były zeszyty, ale w sumie nikt na to nie patrzyła, nie trzeba było odrabiać:tak:

BTW jak można w takim śmietniku mieszkać, ja nie jestem pedantką, ale to to przesada, misia cały czas mam przed oczami tego szynszyla wyglądającego:-D:-D:-D o matko to nie jest śmieszne co za ludzie.

BTW taki parowar to podobno dobra sprawa, moi znajomi kupili jak się im dziecko urodziło i teraz gotują w nim obiady małemu.

Heloł pszczółki moje kochane:-).
d
my miałyśmy koszmarną noc ... Gabi budziła się co 1,5 h masakra ledwo siedzę .... nie ma to jak ząbkowanie ...

ok nie wiem czy miałam edytować poprzedni post ;) czy mogłam napisać nowy :)
Po nocy nie musisz:no:;-):-). Tak jak pisały dziewczyny edytujesz wtedy gdy chcesz coś przed upływem godziny dopisać:tak:.
Marta a na długo? do pracy jedzie?
BTW to ja życzę Ci tych dwóch kreseczek of course! z całego serducha:-)
Wróci w maju a wyjazd w celu zarobkowym:tak:.
Współczuję nocki ja miałam odespać pieczenie a musiał wstać po 4-ej:wściekła/y::szok::szok: ,żeby chłopakom okulistę na rano zaklepać :tak:- Julu dostał na śliwę krople z antybiotykiem i mamy jeszcze na konsultację do pediatry i na kontrol do okulisty w piątek:tak:. Z powieką Olak jak na razie gites.;-):tak:
choruję na takie buciki dla Julki, tyle, ze nie w takiej cenie oczywiscie :sorry2: ADIDAS DLA NEXT adidaski 3UK/12 cm KLASYCZNE (957888931) - Aukcje internetowe Allegro
Słonko w sklepach są wyprzedaże posezonowe i my Julowi kupiliśmy Nike za 50%, czyli niecałe 85zł:tak:. Link był wcześniej;-):tak:.
Zdrówka dla wszystkich i miłej nocki:-).

BTW jak można w takim śmietniku mieszkać, ja nie jestem pedantką, ale to to przesada, misia cały czas mam przed oczami tego szynszyla wyglądającego:-D:-D:-D o matko to nie jest śmieszne co za ludzie.
.
No własnie, ja tez nie jestem pedantką, rozumiem stertę ubran, kurz ale odchody zwierzat w domu???:szok::szok: Ja bym tam nic nie zjadla...:no::no: Aten szynszyl... tez go sobie wyobraziłam wygladajacego zza tv, jego zdziwianą mine i Misi:-D:-D hihih o ile szynszyl robi zdziwione miny:dry:
Powiedzcie gdzie kupujedzie buty dla dzieci? Ja zazwyczaj w CCC, bo w innych to 100 najbiedniej:-(, ale chyba muszą byc jakies inne w podobnych cenach?:confused:

Aten szynszyl... tez go sobie wyobraziłam wygladajacego zza tv, jego zdziwianą mine i Misi:-D:-D hihih o ile szynszyl robi zdziwione miny:dry:

a szynszyl: "yyyy o co chodzi nie zamawiałem nic":-D:-D:-D

z butami nie pomogę, bo my dopiero zaczynamy i też się rozglądam za jakimś sklepem:sorry2:

Marta do maja to nie tak długo :) a co sie stało chłopakom, nie pisałaś czy mi coś umknęło:sorry2:

marta to rzeczywiscie niebezpieczne spotkanie trzeciego stopnia mieli:frown: ale cale szczęscie, ze wszystko ok.

Zmykam, milej nocki laseczki :)

reklama
Marta o ajjj to się ostro bawili.

a co dzisiaj z Madzienką- nie zajrzała:confused: kainkas, anihiry dawno nie było:confused: a aluśka, solange to już nie pamiętam kiedy zaglądały do nas:confused:

nadulec trzymamy kciuki za jutrzejszą operację Ayki :)

też zmykam dobrej nocki:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry