reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Piszecie o wiośnie i aż sama zaczełam tęsknić... Dzisiaj byłam na spacerku z Kacprem,już powoli ją widać,mam nadzięję że śnieg już nie spadnie!!!

reklama
A nam chorowało sie całym domem:baffled: Na szczescie juz przeszło. Teraz jeszcze siedzimy sobie w domku i ogladamy słoneczko przez okno. Zal mi tej pieknej pogody poszłabym na spacerek z mala.......
Dla mnie już taka pogoda moze być do lata. Jak sobie wyobraze zime i mrozy to mam gęsią skórke brrrrr........

Ja tez nie lubiłam zimy, ale nauczyłam się jeździć na nartach i teraz jak na złość nie ma śniegu:-D

Witam wszystkie mamusie :-)
My ostatnio ciągle w rozjazdach i brakuje mi na wszystko czasu. Córka mi nie chce spać za wiele w dzień, jedynie 1,5-2 godzinki ale z wielkim buntem i oporami. A jak juz sama stanęła na nóżki to tylko ją położę a ona myk i już stoi i pociera oczy i ziewa. I tak kilka razy zachodzę do niej do pokoju i ją kładę aż w końcu uśnie. :baffled::blink:
A nam chorowało sie całym domem:baffled: Na szczescie juz przeszło. Teraz jeszcze siedzimy sobie w domku i ogladamy słoneczko przez okno. Zal mi tej pieknej pogody poszłabym na spacerek z mala.......
Dla mnie już taka pogoda moze być do lata. Jak sobie wyobraze zime i mrozy to mam gęsią skórke brrrrr........

Marriaa może już tego słoneczka będzie coraz więcej. Też za mało spaceruję z córcią aż mam wyrzuty sumienia. Ostatnio tylko gdzieś biegam po mieście a z dzieckiem tylko na chwilę na dwór.

Ja tez nie lubiłam zimy, ale nauczyłam się jeździć na nartach i teraz jak na złość nie ma śniegu:-D

Dita ja ogólnie zimę też lubię ale taką ze śniegiem a w ostatnich latach śnieg to u nas anomalia jak to ktoś napisał :tak:Naukę na nartach mam mimo wszystko w planach. Nawet mi mini stok narciarski niedaleko od domu budują :-D

Ja też już zimy nie chcę, chcę żeby było cieplutko i żebym nie musiała już się tak grubo ubierać.:-):-)
Teraz moje dziecię śpi więc masz trochę wolnego, właśnie się dowiedziałam że mojej najlepszej psiapsiółki (ze szkolnych lat) synek wylądował w szpitalu z zapaleniem opon mózgowych, kurcze to straszne

elahar - ooo - gdzie ci stok budują? Czyżby ten obok globusa?:-)

Ja korzystam ze stoku w Baorzu - mam najbliżej.
wielkim plusem tego stoku są piękne widoki Roztocza ;-):tak:

Ja bardzo chciałabym zimę taką ze śniegiem, no ale juz nie bedzie raczej... a strasznie nie lubię przedwiośnia - niby ciepło, a zimno, szaro, brudno, ciapa - czyli to co teraz:dry::dry:

elahar - ooo - gdzie ci stok budują? Czyżby ten obok globusa?:-)

:dry::dry:

Dokładnie :-):-D Fool wypas, ciekawe czy w ogóle ruszy kiedykolwiek :-)

Teraz moje dziecię śpi więc masz trochę wolnego, właśnie się dowiedziałam że mojej najlepszej psiapsiółki (ze szkolnych lat) synek wylądował w szpitalu z zapaleniem opon mózgowych, kurcze to straszne

To rzeczywiście smutne. U mnie w rodzinie też był taki przypadek ale wszystko dobrze się skończyło. Dziecko jest teraz zdrowe.

reklama
elahar - spoko, właścicielem jest ten od Batorza;-)
no generalnie to śniegu śniegu śniegu:dry:

Do góry