reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka dzieki za link do ksiązki, poszukam opinii o niej i pewnie zamówie, a papmersów szukalam normalnych u nas jest tylko stokrotka wiec w niej jedyna nadzieja, ale akurat byly i to nawet 4, 70 szt za 46zl wiec jestem zadowolona:-) majtki też fajne, ale chyba trzebaby miec z 6 par:-D są podobno papmersy albo huggisy treningowe, ale jaks na nie nie trafilam.

Spotkałam na spacerku Antuanet z Kubusiem, on jest taki śliczny, ze musicie kiedyś same zobaczyć:tak:

Sienio ja kupiłam Julci pampersy i Hugissy takie jak majteczki, tak sie przynajmniej zaklada, o takie Ci chodzilo???
pieluszki w załaczniku

a ja zajrzałam życzyć wam dobrej nocki. Padam normalnie i chyba idę dzisiaj spać razem z małym, zwłaszcza, że nie wiem jaka nocka nas czeka.

zdrowka Wam życzymy

Ja już wrocilam z pazurków-odświeżyłąm je sobie..nowe dopiero na święta:tak::tak::tak::tak:

Ale paskunie na dworze....

Martuś jak po wizycie w Lublinie??

reklama
Wpadlam powiedziec dobranoc...
Meza brejdak,wreszcie kompa doprowadzil do ladu....eh...nie tylko byly problemy techniczne,ale ile wirusow wylapal:szok:
Karolina juz spi,a Gosia oglada na Polsacie "Alwin i wiewiorki"....wiec mam chwile dla siebie....he.he....:happy2:

My już po wizycie u kuzynki....ależ fajne takie 1,5 roczne dziecko....już nie mogę się doczekać swojego:tak::tak::tak:
mandziula dzięki za poradę, spróbuję, choć mam nadzieję, że nie trafi się znowu okazja;-)
o a mała cały czas się wierci:-Dco to będzie po narodzinach:shocked2::confused:

misia mój Mikołaj tez prawie cały czas się wiercił w brzuszku, teraz też kopie nóżkami że trzeba uważać przy zmianie pieluchy bo oberwać można:-):-D:-D, ty w sumie to już w każdej chwili możesz się zacząć rozpakowywać:-):tak: życzę żeby nasąpiło to wcześnej niż u mnie bo po terminie to ja juz się strasznie denerwowałam czy wszystko z małym dobrze:tak:

też żczę dobrej nocki i uciekam spać:-):-) dobrznoc kochane

misia mój Mikołaj tez prawie cały czas się wiercił w brzuszku, teraz też kopie nóżkami że trzeba uważać przy zmianie pieluchy bo oberwać można:-):-D:-D, ty w sumie to już w każdej chwili możesz się zacząć rozpakowywać:-):tak: życzę żeby nasąpiło to wcześnej niż u mnie bo po terminie to ja juz się strasznie denerwowałam czy wszystko z małym dobrze:tak:

też żczę dobrej nocki i uciekam spać:-):-) dobrznoc kochane

No ja też bym nie chciała po terminie...ale póki co żadnych oznak porodu ni widu nie słychu:dry:...chyba,że zacznie się znienacka:-p (wtedy nagle zniknę na jakiś czas ;-)) hihihi....to wygląda, że obie będziemy miały żywiołowe dzieciaki:-D

Ostatnia edycja:
No ja też bym nie chciała po terminie...ale póki co żadnych oznak porodu ni widu nie słychu:dry:...chyba,że zacznie się znienacka:-p (wtedy nagle zniknę na jakiś czas ;-)) hihihi....to wygląda, że obie będziemy miały żywiołowe dzieciaki:-D
Ja Ci radzę nie nastawiać sie na wcześniejszy poród. Ja czekałam juz 3 tyg przed terminem a urodziłam 4 dni po, wiec już mialam chwile zwątpienia i chwilami myślałam, ze już nigdy nie urodzę:-D ale jak to któraś kiedyś powiedziała" jeszcze nikt w ciąży nie został", wiec cierpliwości:blink:

madzienko
dzieki wielkie za info, zastanawiam sie nad tymi majtkami materiałowymi, bo podobno najlepiej zdjać pieluchę, założyć majteczki i wtedy dziecko widzi róznice i zaczyna łączyć siku i mokre majtki :-D ale trochę za zimno na takie eksperymenty a te co znalazłas nie przeciekaja podobno.

oki zmykam.. Milej nocki

madzienko
dzieki wielkie za info, zastanawiam sie nad tymi majtkami materiałowymi, bo podobno najlepiej zdjać pieluchę, założyć majteczki i wtedy dziecko widzi róznice i zaczyna łączyć siku i mokre majtki :-D ale trochę za zimno na takie eksperymenty a te co znalazłas nie przeciekaja podobno.

oki zmykam.. Milej nocki

ja też zamierzam kupic te materiałowe majteczki i będe uczyłą Julcie w lecie, na działce:-D:-D:-D

Ja też znikam
Dobranoc!!!!

Witam.
Widze ze jestem dzis pierwsza:)
Anet gratuluje Karolince zabka! oraz zycze zdrowka!
Wszystkim chorujacym zycze szybkiego powrotu do zdrowia...

Przepraszam ze sie nie udzielam ale jestem na etapie pisania pracy dyplomowej na zakonczenie podyplomowki..
Wczoraj bylam z Ayka u dr kardiolog i niestety nie uslyszalam dobrych wiesci bo okazalo sie ze PDA nadal sie nie zaroslo i na dodatek zlego pojawila sie niedomykalnosc w zastawce trojdzielnej czego mala wczesniej nie miala...W wyniku czego jestemy zakwalfikowani do operacji podwiazania PDA w Szpitalu w Wa-wie, dokladna date zabiegu dowiem sie w srode...tak okropnie sie boje!

Z dobrych wiesci to mamy juz dolna prawa jedynke a lewa jest juz prawie na wieszku..

Pozdrawiam i zycze milego dnia

reklama
Witajcie

nadulec będziemy Wszystkie trzymac kciuki za Aye :tak: napewno wszystko bedzie dobrze i niedługo będzie po strachu. Gratuluje ząbków :happy:

Znowu śnieg za oknem, kiedy wreszcie skonczy sie ta zima?:hmm:

Do góry