reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:szok::szok::szok: pierwszy raz dopiero dzisiaj o tym słyszałam.

Maltanka
to sa takie zajęcia muzyczno-nie wiem jak to okreslić...my z P podjeliśmy decyzje że zapisujemy Julcie od kwietnia bo na razie musimy sie wykurowac i troszkę pounikac innych maluchow zeby znowu czegos nie złapala:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:Pierwsze są bezplatne i po nich decydujesz sie czy zapisujesz dziecko...oplata za miesiac z gory...jesli dziecko choruje mozesz odpracowac sobie te zajecia:tak::tak::tak:

Ten swiat coraz bardziej mnie zadziwia...widziałyscie że sa takie majteczki do nauki chodzenia bez pieluchy
Majtki treningowe BAMBINO MIO 16+kg Różowe (935272716) - Aukcje internetowe Allegro

pokażę tą stronkę P, ale powiem szczerze, że średnio mi się to widzi.:sorry2:

BTW majtki:szok:

mały śpi mi już od godziny. Na razie nie idziemy do przychodni. Pediatra nie kazała. Mamy dawać cebion, wapno i oscillokocinum czy jakoś tak. To jakaś wirusówka. W tamtym tygodniu w czwartek przyjechała do mnie mama, a w sobotę ją rozłożyło i to pewnie to:wściekła/y:

reklama
:szok::szok::szok: pierwszy raz dopiero dzisiaj o tym słyszałam.

pokażę tą stronkę P, ale powiem szczerze, że średnio mi się to widzi.:sorry2:

BTW majtki:szok:

mały śpi mi już od godziny. Na razie nie idziemy do przychodni. Pediatra nie kazała. Mamy dawać cebion, wapno i oscillokocinum czy jakoś tak. To jakaś wirusówka. W tamtym tygodniu w czwartek przyjechała do mnie mama, a w sobotę ją rozłożyło i to pewnie to:wściekła/y:

To może i dobrze, że pediatra tak postanowiła - oby to leczenie pomogło, obyło się bez jakichś antybiotyków...a i dobrze, że nie trzeba iść do przychodni....jeszcze tam coś złapie:-( oby szybko Hubert wrócił do zdrówka:tak::tak::tak::tak:

cześć dziewczyny
ja odpadam właśnie wróciłam z załatwiania spraw z miasta, byliśmy u stolarza bo najwyższa pora zrobić szafę w przedpokoju. Miało to zając tylko chwilkę a jak wyjechaliśmy o 9 rano tak wróciłam jakieś 20 minut temu a głowa to tak mnie nawala ze szok.
Fogia wierze Ci ze sie troche wystraszyłaś, my z moim bratem tez tak raz zrobiliśmy ale moja babcia nie uwierzyła i obydwoje mieliśmy płukanie żaładka i nic tam nie było ale panika niezła.
Maltanka moze to tylko jakies małąe przeziębenie i nic poważnego Hubercikowi nie jest.

No u mnie też jakoś głowa nie bardzo...niby jeszcze nie boli, ale jakaś taka ciężka i zamulona...żeby się przewietrzyć i uniknąć prochów przeszłam się do apteki....i tak średnio pomogło:dry:, ale z proszkami nadal czekam:cool:

Hej witajcie u nas nocka super...teraz te z Jula spi:tak::tak::tak:chyba choróbsko nas opuszcza...we wtorek idziemy na kontrole i mam nadzieje że Pani doktor powie że juz Jula jest zdrowa!!!!!

Ten swiat coraz bardziej mnie zadziwia...widziałyscie że sa takie majteczki do nauki chodzenia bez pieluchy
Majtki treningowe BAMBINO MIO 16+kg Różowe (935272716) - Aukcje internetowe Allegro

Trzymam kciuki za zdrowie Julki:tak::tak::tak:
No co też nie wymyślą, byle tylko zarobić:szok::szok::szok::szok::szok:

hmmm z opisu na stonce wynika, że dzieci tam bawią się instrumentami muzycznymi. A masz jakieś jeszcze informacje jak to wygląda, jakie mają jeszcze zajęcia?

Nie mam pojecia:-p pójdziemy to zobaczymy za pierwsze nie płaci się i nie wiąże mnie to w żaden sposob jak nie spodoba nam sie to zrezygnujemy.....na pierwsze zajęcia może przyjsc oboje rodzicow:tak:

madzienka dzieki za link do ksiązki, poszukam opinii o niej i pewnie zamówie, a papmersów szukalam normalnych u nas jest tylko stokrotka wiec w niej jedyna nadzieja, ale akurat byly i to nawet 4, 70 szt za 46zl wiec jestem zadowolona:-) majtki też fajne, ale chyba trzebaby miec z 6 par:-D są podobno papmersy albo huggisy treningowe, ale jaks na nie nie trafilam.

Spotkałam na spacerku Antuanet z Kubusiem, on jest taki śliczny, ze musicie kiedyś same zobaczyć:tak:

Witam kochane....znow mnie nie bylo troche,bo awarie kompa mialam :baffled:...mam nadzieje ze juz Meza brejdak naprawil:sorry2:...bo myslalam ze oszaleje bez BB:-D
U nas nic ciekawego nie slychac...Karola wczoraj na kontroli dostala jeszcze antybiotyk doustny na 5 dni,zeby doleczyc to chorobsko,bo jeszcze brzydko kaszle:-(...pediatra powiedziala ze mozna tez jej ze 2 bańki postawic....wczoraj stawialam,ale jedna odpadla i dzis musze jeszcze raz probowac:sorry2:
A jeszcze jedna nowina zauwazylam ze Karolince zabek sie wyzyna, lewa dolna jedynka,jeszcze go nie czuc,ale juz tylko,tylko...wiec moze przez to tak nie chciala jesc ostatnio,no i jeszcze ta choroba:-(
Ale dzis juz w dzien 2 razy (.) pila wiec sie ciesze jak glupia:-D:tak:

anet zdrówka dla Karoli, oby choróbsko szybko się skończyło:tak::tak: i brawo za prawie pierwszy ząbek:tak::tak::tak:

sienio fajnie że sie spotkałyście z Antuanet na spacerku:tak::tak: my jak zacznemy spacerowac to chyba tylko bażanty będziemy spotykać a i psy śasiadki:-):-);-);-) na a tej naszej wsi jeszcze nie mamy wielu sąsiadów:-D:-D

misia na ból głowy mi pomagały zimne okłady na czoło:tak::tak::tak:

maltanka zdrówka dla Huberta:tak::tak:

witam się i ja
a u nas spokojnie, mały śpi i je czasem pokrzyczy ale przytulańsko pomaga:tak::tak::tak: w nocy jak narazie też spokojnie, wstajemy tylko dwa razy i potem ładnie usypia bez lulania:tak::tak::tak: zobaczymy jak będzie dalej:tak::tak::-p

madziula to tylko gratulować takiego malucha, masz czas dla siebie i na odpoczynek.
dziewczyny mam pytanie odnośnie pediatry tutaj na czechowie ewentualnie na bazylianówce, bo wczoraj babka w szkole rodzenia powiedziała nam abyśmy się już rozglądali za kimś takim. ja jestem zapisana do tej przychodni na czechowie na ulicy kompozytorów ale nie do konca jestem zadowolona z lekarzy jest tam taka jedna lekarka ale ona nie jet pediatrą a wiem ze dobry pediatra to złoto.

reklama
anet no widzisz czemu nie chciała jeść. Mój też tak ma.

mandziula to super że mały śpi spokojnie w nocy. Mój wstawał 3 razy do czwartego miesiąca na cyca i dalej spać.

fornetka PW

a ja zajrzałam życzyć wam dobrej nocki. Padam normalnie i chyba idę dzisiaj spać razem z małym, zwłaszcza, że nie wiem jaka nocka nas czeka.

Do góry