reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczynki pamieta mo że któraś z Was nazwę klubu malucha z choin czy jakos tak - kiedys pisała o tym chyba Sunday....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wyślijcie mi linka....

I jeszcze jedno pytanko co myślicie o zapisaniu malucha na takie zajecia kreatywka.pl zajęcia dla dzieci | - | Lublin Harmonogram
Maltanka miałybysmy blisko bo to w Paderewskim;-);-);-)ja rozważam...pierwsze zajęcia sa za darmo:tak::tak::tak:
hmm ja niestety nie pamiętam:sorry2: a sprawdzalas moze w forum "zajecia dla dzieci" czy jakos tak?
Fajnie,ze poruszylaś ten temat, bo ja chce Julke zapisac do Klubu Malucha ale czekam az otworzą na AL warszawskiej, bo bedę miala blisko;-) Wczoraj dzwonilam i dowiadywalam sie przyjmuja tam dzieci od 2 lat, bo to takie przygotowanie do przedszkola, sa grupy wiekowe i te zajacia prowadzone sa razem z rozicami:tak: raz w tyg po 2 godz, za miesiac placi sie 130 zl ale podobno na poczatku bedzie można pojedyncze zajecia wykupic, zeby zobaczyc:tak:, a jak dziecko np choruje to mozna odrobic zajecia;-) Kurcze mi do Kreatywki troche daleko, bo też chętnie zapisalabym sie z Wami:-(

reklama
hej
u nas nadal kiepsko, do 3 nad ranem-w nocy...nie spalismy, hania sie wiercila, płakała, wysypke ma straszna ale tylko na twarzy glownie policzki. bylismy u lekarza dostala jakies masci leki......ehhhhhhhhh..teraz spi amma nadzieje ze pospi bo spala od tej 3 do 6 i az do tej pory walczyła:))taka bidulka z niej teraz

a i ja pzrez to jak zombi chodze , ide chyba sie drzemnąć:)

Madziula Ty to powinnas odpoczywac jak Mikołaj śpi a nie sprzatac, gotowac:)) a taki maluch bardzo potrzebuje przytulania, noszenia, bujania, bliskości zwłaszcza Mamy:))

ok, milego dnia

jakis ten dzien leniwy chociaz wydostałam sie z domku na zakupy a teraz pilnuje moich gołąbków tylko troche takich innych zobaczymy co z tego wyjdzie. Włąsnie moj M podniósł mi ciśnienie od tygodnia mu trąbie ze dzisiaj mamy szokłe rodzenia na 18 on mi dzisaj prze telefon ze nie da rady i nie bedzie go tam ze mna fajnie tylko ze ja musze z tej cholernej bazylianówki się dostać na kraśnickie jeszcze trochę to go spakuje i wyeksmituje z domu.
madziula ty to może odpoczywaj jak Mikołajek śpi tak jak radzą dziewczyny.
kanikas mam nadzieje ze Hani przejdzie po tej maści a lekarz powiedział od czego się to zrobiło.

fornetko no nie bardzo wiadomo, przypuszczam ze od specyfików stosowanych na katar tzn masc majerankowa i olbas:(

oki lece bo hania płacze:((

reklama
Do góry