hmm ja niestety nie pamiętam a sprawdzalas moze w forum "zajecia dla dzieci" czy jakos tak?Dziewczynki pamieta mo że któraś z Was nazwę klubu malucha z choin czy jakos tak - kiedys pisała o tym chyba Sunday....wyślijcie mi linka....
I jeszcze jedno pytanko co myślicie o zapisaniu malucha na takie zajecia kreatywka.pl zajęcia dla dzieci | - | Lublin Harmonogram
Maltanka miałybysmy blisko bo to w Paderewskim;-);-);-)ja rozważam...pierwsze zajęcia sa za darmo
Fajnie,ze poruszylaś ten temat, bo ja chce Julke zapisac do Klubu Malucha ale czekam az otworzą na AL warszawskiej, bo bedę miala blisko;-) Wczoraj dzwonilam i dowiadywalam sie przyjmuja tam dzieci od 2 lat, bo to takie przygotowanie do przedszkola, sa grupy wiekowe i te zajacia prowadzone sa razem z rozicami raz w tyg po 2 godz, za miesiac placi sie 130 zl ale podobno na poczatku bedzie można pojedyncze zajecia wykupic, zeby zobaczyc, a jak dziecko np choruje to mozna odrobic zajecia;-) Kurcze mi do Kreatywki troche daleko, bo też chętnie zapisalabym sie z Wami:-(