reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej
ja sie witam i zaraz iciekam sprzatac bo hania śpi to mam chwilke czasu

Sienio jakbyś coś z ksiegowości znalazła to daj znać na priva, bo mnie tez to interesuje a nie zawsze daje radę Was doczytać....

oki, miłej soboty, lece sprzątać i grochówkę robię na obiadek:))

reklama
Witam wczoraj padłam na pyszczek i nie dałam rady wejść na BB:no:.
Dzisiaj szaro buro ale wyciągam x-landera i idę na spacerek tylko kaloszy jeszcze nie mam:nerd::nerd::nerd:
W pracy też takim wóziem powożę;-):tak::-).
maltanka ja mam na myśli ten projekt, Aktywna mama / Aktualności ale nie wiem czy będzie jeszcze jedna edycja....
U nas w radio Bon Ton ogłaszają i wszędzie ulotki leżą:tak: - mój prawnik współpracuje z nimi i mi polecił a ulotkę ma z przedszkola chłopaków.
MAM-A-KTYWACJA | Projekty realizowane
sunday_ ja dzisiaj tez jak struta chodzę, bo cisnienie niski, a boję się kawę pić:sorry::sorry:, nawet nie wiem czy można:confused2:
Zrób sobie bezkofeinową albo Inkę czy Turek z mlekiem;-):tak:.
Na 11 bylam umówiona u pediatry(u innego niz poprzednio) z Karolina,no bo kurcze ten kaszel jej mi sie nie podoba ,kaszle juz 2 tydzien i ta temperatura ciagle powyzej 37,3.....no i oczywiscie mamy zastrzyki...oskrzela zawalone,a tamten co bylam wczesniej mowil ze osluchowo czysto:cool:,no i dobrze ze poszlam:tak:,bo juz niedlugo to moze i zapalenie pluc by bylo....cholercia krew zalewa jak ci lekarze lecza teraz.....wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem na 13.30 bylismy z Karola u ortopedy,na szczescie tu wszystko w porzadku,teraz nastepna kontrol jak juz bedzie stala na nozkach.....:happy:

A ,no i pisalam ze tato (tak w sumie to moj ojczym,ale juz dlugo ,wiec traktuje go jak ojca,moj zmarl jak mialam 4 latka:-()w szpitalu,noc byla straszna,stan wrecz krytyczny...musieli mu podawac tlen bo sie strasznie dusil,ale teraz juz troszke lepiej...on juz od jakiegos czasu ma klopoty z sercem i plucami.....:-(
Zdrówka dla karolinki i taty.
Anaconda tak mi Majeczki szkoda - bidulkę choróbsko męczy:-(.
Usmażyłam naleśników....chce któraś? Bo wyszło mi ich jak dla wojska:-):-D:-D:-D
Ja ja ja...;-):tak::-D:-D.
Na koniec kursu dostałyśmy po pendrive'ie:confused2: a mają dzwonić bo książki do kadr zamówili najnowsiejsze jakie mogą być :tak::szok: jeszcze tylko spotkanie z psychologiem i aktywizacja i netboki dostaniemy ale to trzeba poczekać nie wiadomo ile:nerd::eek::crazy:.

Witajcie
Pogoda okropna dzis, szkoda bo chętnie bym wyszła na spacerek. Jestem właśnie w polowie sprzatania:sorry:

kainkas ok dam znac, ale narazie moje szukanie ograniczyło sie do google:sorry:
maltanka miłego pobytu u teściów
marta fajnie Ci z tym netbookiem :tak:

Oj dzięki kochana, gdzieś mi jeden dzień uciekł...tak to było wczoraj:-D:-D:-D:-D:-D a dlaczego ja myślałam że to czwartek, uffff na szczęście piątek....

Co do usg 3/4d jesli Misia nie macie zbyt dużo pieniążków to daruj sobie, tak naprawdę to usg polega tylko i wyłącznie na obróbce komputerowej zarysu waszego dzidziusia i prawie każde dziecko wygląda tak samo...nam lekarz pokazal na czym to polega i powiedzial zebysmy sobie darowali...szkoda pieniążków za te 200 zl można naprawdę cos kupić z wyprawki...
A na wizycie lekarz nie pkauje Wam dzidzi w 3d, nam zawsze pokazywal tylko nie mielismy tego nagranego:tak::tak:
Ale decyzja jest Wasza....

Dzięki za poradę:tak::tak::tak:mieliście szczęście, że trafiliście na lekarza, który wam powiedział prawdę, jak się sprawy mają:tak::tak::tak: nam lekarz pokazuje wszystko w 2d...widocznie tam nie ma takiego sprzętu, żeby pokazać w 3d...ale każde usg i tak robi wrażenie;-);-) do tej pory trochę mi było szkoda kasy na to...ale też trochę żałowałam...teraz już wiem, że nie ma czego:tak::tak::tak::tak::tak:

uff....my już po zakupach sobotnich, nawet nie było tłoku w Leclercu:szok:....po obiadku i trzeba by w końce nieco ogarnąć mieszkanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:

PS. Mam nadzieję, że naleśniki do wszystkich chętnych dotarły;-);-);-) i każdy się załapał...wczoraj wieczorem jeszcze były...;-);-);-)

Co do USG to powiem tylko tyle że w 2d wady u Kuby nie było widać a w 3d pewnie by lekarz zobaczył bo jednak jest dokładniejsze Oczywiście nie mam pewności bo nie zrobiłam:-( I nie dlatego że nie chciałam tylko że nie mogłam:-(

Co do USG to powiem tylko tyle że w 2d wady u Kuby nie było widać a w 3d pewnie by lekarz zobaczył bo jednak jest dokładniejsze Oczywiście nie mam pewności bo nie zrobiłam:-( I nie dlatego że nie chciałam tylko że nie mogłam:-(

Anhira ja mam inne zdanie, u nas zaburzenia lekarz zobaczyl na 2d a 3d to jest tak jakby dodatkowa warstwa nalozona na 2d przypominajaca skore, no i kolor taki pomaranczowy....informatycy dobrze wiedza na czym polega ten myk...ja tego nie bardzo umiem wytłumaczyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja bardzo chciałam to 3/4d ale lekarz bardzo dokladnie nam wszystko wytłumaczył i mimo że mogl zarobic nie namawiał nas...on uważa że usg 3/4 d jest tylko i wyłącznie dla rodzica, lekarz widzi wszystko na 2d:tak::tak::tak:
A z reszta to jest decyzja każdego z nas.....

My dzisiaj po obiadku u teściów...Jula juz spi cos nam padła, mam nadzieje ze zabeczki dziś w nocy ją troche oszczedzą:-:)-:)-:)-(

a ja mam ochotę na piffko z sokiem malinowym i chyba zaraz sobie przyniosę:-p
Oj,a jak za mna chodzi....:-(

Witam wieczorowa pora.....
Dzis nie mialam jakos czasu zeby wczesniej zajzec.....:sorry:.....Karolina juz na zastrzykach palcze jak tylko pielegniarke zobaczy:eek:,bidulka jedna,ale jeszcze jej charczy w oskrzelach,kiedy to przejdzie,mam nadzieje ze szybko i nie dostanie wiecej zastrzykow,bo to jezdzenie 2 razy dziennie mnie wkurza,no i to ubieranie i rozbieranie z kombinezonu...wrr.....
A co do USG 3D to tez nie robilam,szkoda mi kasy bylo:sorry:

a ja robiłam w 34tc i doopa, nic nie bylo widac, ale w luxmedzie oddali nam kase:)) a plytke z probami zlapania malej i troszki twarzy bylo widac jednak dostalismy...i w sumie to kosztowalo 100 zł, ale nawet 200 bym nie żalowała...

z reszta jak chodziłam na usg do luxmedu do Chołubka to on zawsze robił 2d ale zagladał na 3/4d i cykał zdjątko za free:)) fajnie miec takie zdjecie, moja hania byla na nim bardzo podobna do taty..i taka sie urodzila:))

oki ide spac bo mala na razie spi, a dzisiaj dała popalić

reklama
Do góry