reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
nosz kur*** jakiś kurier obudził mi małego:angry::angry::angry: ci sąsiedzi obok mnie wkurzają, prawie codziennie, albo poczta, albo kurierzy tu przychodzą, a tych nie ma w domu, to co do mnie walą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze raz się to powtórzy i opie*** tego sąsiada, już raz dostał ze*** ode mnie za to, że przez 1,5 roku wiercił mi w ścianach i nie mógł skończył, a jak Hubert się urodził za każdym razem powtarzał, że to ostatni raz, to się wkurzyłam i zj** gościa.

ale jestem zła:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Też bym się wkurzyła....i sąsiada porządnie op.....:angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy: a nie da się listonoszowi powiedzieć, żeby z sąsiada paczkami do Ciebie nie przychodził, bo nie będziesz odbierać....czy codziennie to inny listonosz? z kurierami pewnie będzie ciężej, bo zapewne co rusz to inny:confused2:

Dziewczyny słyszałyście o tej giełdzie...a może któraś z Was tam była ciekawe czy warto???:sorry::sorry::sorry:
giełda mam w Lublinie

Wygląda fajnie, szkoda tylko, że to już po:-:)-:)-( czekamy więc na kolejną!!!!

Ostatnia edycja:
Anet15 dopiero zobaczylam, ze Karolinka pół roczku dzis konczy;-) dużo zdrówka Malutka w "półrocznicę":rofl2::-D
Senio,dziekujemy bardzo....:tak::-):-):-)

Witam wszystkie mamuski.....
Kurcze przez to jezdzenie na zastrzyki,to caly dzien mam rozwalony....wrrr....:crazy:
Dzis jak wrocilismy,to wzielam sie za kuchnie,bo pobojowisko juz bylo,ze zlewu naczynia prawie powypadaly(ze tez zadne krasnoludki w nocy mi nie pozmywaly,no:laugh2:)a potem obiad robilam,no i tak zeszlo....:eek:
Dzis mam jakis spiacy dzien i nic wiecej juz dzis nie robie,a co len,to len....he,he.....:-D:-D:-D

Senio,dziekujemy bardzo....:tak::-):-):-)

Witam wszystkie mamuski.....
Kurcze przez to jezdzenie na zastrzyki,to caly dzien mam rozwalony....wrrr....:crazy:
Dzis jak wrocilismy,to wzielam sie za kuchnie,bo pobojowisko juz bylo,ze zlewu naczynia prawie powypadaly(ze tez zadne krasnoludki w nocy mi nie pozmywaly,no:laugh2:)a potem obiad robilam,no i tak zeszlo....:eek:
Dzis mam jakis spiacy dzien i nic wiecej juz dzis nie robie,a co len,to len....he,he.....:-D:-D:-D

No czasem szkoda, że nie ma tych krasnoludków....póki nie mieliśmy zmywarki, zmywał mąż...czasem naczynia stały ponad dwa dni...dopiero jak nie było już zupełnie na czym jeść, zaczynał ponad dwugodzinne (!!!) mycie:tak::tak::tak::tak: wtedy było mi wszystko jedno, bo to były początki ciąży i tylko spałaaaaaaammmmm:-p:-p:-p i nic mnie nie interesowało....dosłownie - cały miesiąc praktycznie przespałam....dobrze, że teraz jest zmywara:tak::tak::tak::tak:
Usmażyłam naleśników....chce któraś? Bo wyszło mi ich jak dla wojska:-):-D:-D:-D

Słyszałyscie, ze w Lublinie padla 6 w Lotka, przyznac sie która to?:-)
Pewnie sunday,bo coś pisała ostanio, ze nie może "dojść do siebie" :laugh2:
Ktokolwiek to jest bez wstydu mówie, ze zazdroszczę:tak::tak:;-)

Senio ja chcę naleśniczków i to bardzo chętnie :tak::tak:
Anet to nie lenia masz tylko ciśnienie podobnież dzisiaj bardzo niskie dlatego tak się czujesz bo ja zresztą też - jak flaki z olejem :tak::tak::tak:
Misia ja też w ciąż bardzo dużo spałam, teraz jakbym drugi raz w ciąży była i znowu ta senność mnie ogarnęła to już nie byłoby tak pięknie bo przy Mai trudno pospać :tak::tak::tak:

reklama
Madzienko ta para ze zdjęcia to moi i Antuanet sąsiedzi:happy: z siostrą tego Pana chodziłam do klasy:-) Bardzo fajni ludzie:tak::tak:
ta wymiana to chyba bylo wczoraj :( bo jest napisane, ze 25-go w czwartek
cyt.: [...od samego początku akcja odbywa w każdy ostatni czwartek miesiąca...]czyli, ze chyba za miesiąc tez bedzie :)

Ostatnia edycja:
Do góry