madzienka niestety nie wiedziałam o tej giełdzie, szkoda
następna podobno na wiosnę.....jak będę coś wiedziała dam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzienka niestety nie wiedziałam o tej giełdzie, szkoda
nosz kur*** jakiś kurier obudził mi małego ci sąsiedzi obok mnie wkurzają, prawie codziennie, albo poczta, albo kurierzy tu przychodzą, a tych nie ma w domu, to co do mnie walą jeszcze raz się to powtórzy i opie*** tego sąsiada, już raz dostał ze*** ode mnie za to, że przez 1,5 roku wiercił mi w ścianach i nie mógł skończył, a jak Hubert się urodził za każdym razem powtarzał, że to ostatni raz, to się wkurzyłam i zj** gościa.
ale jestem zła
Dziewczyny słyszałyście o tej giełdzie...a może któraś z Was tam była ciekawe czy warto???
giełda mam w Lublinie
Senio,dziekujemy bardzo....:-):-):-)Anet15 dopiero zobaczylam, ze Karolinka pół roczku dzis konczy;-) dużo zdrówka Malutka w "półrocznicę"
Senio,dziekujemy bardzo....:-):-):-)
Witam wszystkie mamuski.....
Kurcze przez to jezdzenie na zastrzyki,to caly dzien mam rozwalony....wrrr....
Dzis jak wrocilismy,to wzielam sie za kuchnie,bo pobojowisko juz bylo,ze zlewu naczynia prawie powypadaly(ze tez zadne krasnoludki w nocy mi nie pozmywaly,no)a potem obiad robilam,no i tak zeszlo....
Dzis mam jakis spiacy dzien i nic wiecej juz dzis nie robie,a co len,to len....he,he.....
ale to Misia naleśniki zrobiłaSenio ja chcę naleśniczków i to bardzo chętnie