reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
nosz kur*** jakiś kurier obudził mi małego:angry::angry::angry: ci sąsiedzi obok mnie wkurzają, prawie codziennie, albo poczta, albo kurierzy tu przychodzą, a tych nie ma w domu, to co do mnie walą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze raz się to powtórzy i opie*** tego sąsiada, już raz dostał ze*** ode mnie za to, że przez 1,5 roku wiercił mi w ścianach i nie mógł skończył, a jak Hubert się urodził za każdym razem powtarzał, że to ostatni raz, to się wkurzyłam i zj** gościa.

ale jestem zła:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Też bym się wkurzyła....i sąsiada porządnie op.....:angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy: a nie da się listonoszowi powiedzieć, żeby z sąsiada paczkami do Ciebie nie przychodził, bo nie będziesz odbierać....czy codziennie to inny listonosz? z kurierami pewnie będzie ciężej, bo zapewne co rusz to inny:confused2:

Dziewczyny słyszałyście o tej giełdzie...a może któraś z Was tam była ciekawe czy warto???:sorry::sorry::sorry:
giełda mam w Lublinie

Wygląda fajnie, szkoda tylko, że to już po:-:)-:)-( czekamy więc na kolejną!!!!

Ostatnia edycja:
Anet15 dopiero zobaczylam, ze Karolinka pół roczku dzis konczy;-) dużo zdrówka Malutka w "półrocznicę":rofl2::-D
Senio,dziekujemy bardzo....:tak::-):-):-)

Witam wszystkie mamuski.....
Kurcze przez to jezdzenie na zastrzyki,to caly dzien mam rozwalony....wrrr....:crazy:
Dzis jak wrocilismy,to wzielam sie za kuchnie,bo pobojowisko juz bylo,ze zlewu naczynia prawie powypadaly(ze tez zadne krasnoludki w nocy mi nie pozmywaly,no:laugh2:)a potem obiad robilam,no i tak zeszlo....:eek:
Dzis mam jakis spiacy dzien i nic wiecej juz dzis nie robie,a co len,to len....he,he.....:-D:-D:-D

Senio,dziekujemy bardzo....:tak::-):-):-)

Witam wszystkie mamuski.....
Kurcze przez to jezdzenie na zastrzyki,to caly dzien mam rozwalony....wrrr....:crazy:
Dzis jak wrocilismy,to wzielam sie za kuchnie,bo pobojowisko juz bylo,ze zlewu naczynia prawie powypadaly(ze tez zadne krasnoludki w nocy mi nie pozmywaly,no:laugh2:)a potem obiad robilam,no i tak zeszlo....:eek:
Dzis mam jakis spiacy dzien i nic wiecej juz dzis nie robie,a co len,to len....he,he.....:-D:-D:-D

No czasem szkoda, że nie ma tych krasnoludków....póki nie mieliśmy zmywarki, zmywał mąż...czasem naczynia stały ponad dwa dni...dopiero jak nie było już zupełnie na czym jeść, zaczynał ponad dwugodzinne (!!!) mycie:tak::tak::tak::tak: wtedy było mi wszystko jedno, bo to były początki ciąży i tylko spałaaaaaaammmmm:-p:-p:-p i nic mnie nie interesowało....dosłownie - cały miesiąc praktycznie przespałam....dobrze, że teraz jest zmywara:tak::tak::tak::tak:
Usmażyłam naleśników....chce któraś? Bo wyszło mi ich jak dla wojska:-):-D:-D:-D

Słyszałyscie, ze w Lublinie padla 6 w Lotka, przyznac sie która to?:-)
Pewnie sunday,bo coś pisała ostanio, ze nie może "dojść do siebie" :laugh2:
Ktokolwiek to jest bez wstydu mówie, ze zazdroszczę:tak::tak:;-)

Senio ja chcę naleśniczków i to bardzo chętnie :tak::tak:
Anet to nie lenia masz tylko ciśnienie podobnież dzisiaj bardzo niskie dlatego tak się czujesz bo ja zresztą też - jak flaki z olejem :tak::tak::tak:
Misia ja też w ciąż bardzo dużo spałam, teraz jakbym drugi raz w ciąży była i znowu ta senność mnie ogarnęła to już nie byłoby tak pięknie bo przy Mai trudno pospać :tak::tak::tak:

reklama
Madzienko ta para ze zdjęcia to moi i Antuanet sąsiedzi:happy: z siostrą tego Pana chodziłam do klasy:-) Bardzo fajni ludzie:tak::tak:
ta wymiana to chyba bylo wczoraj :( bo jest napisane, ze 25-go w czwartek
cyt.: [...od samego początku akcja odbywa w każdy ostatni czwartek miesiąca...]czyli, ze chyba za miesiąc tez bedzie :)

Ostatnia edycja:
Do góry