reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam :-):-):-)
Wpadłam tylko na chwilkę bo znowu u teściowej wylądowałam więc na komputer czasu brakło :-p:-p
Pozdrawiam gorąco :-):-) Ach ten nałóg :-p:-p:-p

hej:-)
a ja dzisiaj pierwsza ???
hania wstała po 6 więc my dzisiaj ranne ptaszki, po śniadanku i zaraz idziemy do kościola, takie śliczne słońce , że aż chce się wyjśc na dwór

pozdrawiam , miłej niedzieli:tak::tak::tak:

Witam wszystkich niedzielnie! Jak tu inaczej!!!!Dziewnie sie czuje narazie z tą zmianą,ale trzeba się przyzwyczaić! Fajny dzień się zapowiada, niestety mój M musi jechać do Białegostoku i do Siedlec :-( Żeby nie siedzieć w domu sama mój tata przyjedzie po nas (mnie + Maksa) i spędzimy dzień u moich rodziców,dawno nie byłam. Życzę miłej niedzieli wszystkim, buziole!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie

o matkooo, a co to jest?
ale mamy dzisiaj słoneczko ładne tylko trochę nieprzyjemny wiaterek jest.
my dzisiaj w domku, mały śpi, zaraz jakiś obiad trzeba nastawić.

dziewczyny help jak się teraz
odpowiada na forum, na dole mam po lewej stronie, "odpowiedz na temat" naciskam i kieruje mnie do okienka pod spodem "szybka odpowiedz" a jak zrobić żeby było tak jak wcześniej z buźkami?

wcale mi się to nie podoba.

hęęęę??????? coś sie pozmieniało!!! o matko myślałam że to wina mojej przegladarki:szok::confused2:

tym co jadą do tesciowej miłego pobytu życzę:-D:-D
tym co na spacerki idą dużo słonecka i mało śniego pod kołami i nogami:-):-)
tym co w chorują dużo zdrówka:tak::tak::tak:

bo poczytałam al nie pamiętam wszystkiego:sorry::sorry::sorry:

maltanka ja kliknęłam na odpowiedx na temat i jest tak jak wcześniej

witam się niedzielnie

my mielimy wczoraj atłok gości (jedni jeszcze są ale wysłałam na zwiedzanie Lublna) mały tak się rozdrażnił że udało mi się go uspać dopiero o 22, biedny tak płakał:-( dzisiaj chyba wzystko wraca do normy bo do południa nie spał, dopiero go w wózku ululałam:-D:tak:
poza tym jakos dajemy radę:tak::tak::tak:

miłego dnia życzę

O matko,ale zmiana...:szok:....jakos nie moge sie tu polapac,tak inaczej....nawet jak czytam to jakos mi obco:eek:,no ale coz przyzwyczaje sie pewnie.....:tak::-)
A tak wogole to witam:laugh2:

Witajcie:happy:
Ja tez sie jakos dziwnie czuję, tak jakos "formalnie", wtedy bardziej domowo bylo. Pewnie to kwestia przyswyczajenia:sorry: Byla u mnie kolezanka, troche poplotkowałyśmy:-D całkiem przyjemnie.
A jak Wam mija weekend?

reklama
hej dziewczyny
ale supeeeeer. Bardzo mi się podoba ta wiosenna szata, tylko przyzwyczaić się muszę. :sorry2:

My z Fifim właśnie wróciliśmy z Lublina, byliśmy dziś w Andersenie na przedstawieniu:
Galeria - Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie

Fifi zachwycony jak zawsze. Jeżeli któraś by chciała się wybrać to polecam. Przedstawienie jest dla dzieci od 3 roku życia ale były i młodsze.
Ja jutro wracam do pracy, boshe jak mi się nie chce.....:crazy:

Do góry