reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
Wpadłam tylko na chwilkę bo znowu u teściowej wylądowałam więc na komputer czasu brakło
Pozdrawiam gorąco :-):-) Ach ten nałóg
Wpadłam tylko na chwilkę bo znowu u teściowej wylądowałam więc na komputer czasu brakło
Pozdrawiam gorąco :-):-) Ach ten nałóg
Marta1981
Rodzyneczka
Hej Anaconda w ostatniej chwili na "stare "BB się załapałaś od jutra nowa szata wiosenna;-).
sunday_
Fanka BB :)
Witam wszystkich niedzielnie! Jak tu inaczej!!!!Dziewnie sie czuje narazie z tą zmianą,ale trzeba się przyzwyczaić! Fajny dzień się zapowiada, niestety mój M musi jechać do Białegostoku i do Siedlec :-( Żeby nie siedzieć w domu sama mój tata przyjedzie po nas (mnie + Maksa) i spędzimy dzień u moich rodziców,dawno nie byłam. Życzę miłej niedzieli wszystkim, buziole!!!!!!!!!!!!!!!
maltanka
Fanka BB :)
witajcie
o matkooo, a co to jest?
ale mamy dzisiaj słoneczko ładne tylko trochę nieprzyjemny wiaterek jest.
my dzisiaj w domku, mały śpi, zaraz jakiś obiad trzeba nastawić.
dziewczyny help jak się teraz odpowiada na forum, na dole mam po lewej stronie, "odpowiedz na temat" naciskam i kieruje mnie do okienka pod spodem "szybka odpowiedz" a jak zrobić żeby było tak jak wcześniej z buźkami?
wcale mi się to nie podoba.
o matkooo, a co to jest?
ale mamy dzisiaj słoneczko ładne tylko trochę nieprzyjemny wiaterek jest.
my dzisiaj w domku, mały śpi, zaraz jakiś obiad trzeba nastawić.
dziewczyny help jak się teraz odpowiada na forum, na dole mam po lewej stronie, "odpowiedz na temat" naciskam i kieruje mnie do okienka pod spodem "szybka odpowiedz" a jak zrobić żeby było tak jak wcześniej z buźkami?
wcale mi się to nie podoba.
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
hęęęę??????? coś sie pozmieniało!!! o matko myślałam że to wina mojej przegladarki
tym co jadą do tesciowej miłego pobytu życzę
tym co na spacerki idą dużo słonecka i mało śniego pod kołami i nogami:-):-)
tym co w chorują dużo zdrówka
bo poczytałam al nie pamiętam wszystkiego
maltanka ja kliknęłam na odpowiedx na temat i jest tak jak wcześniej
witam się niedzielnie
my mielimy wczoraj atłok gości (jedni jeszcze są ale wysłałam na zwiedzanie Lublna) mały tak się rozdrażnił że udało mi się go uspać dopiero o 22, biedny tak płakał:-( dzisiaj chyba wzystko wraca do normy bo do południa nie spał, dopiero go w wózku ululałam
poza tym jakos dajemy radę
miłego dnia życzę
tym co jadą do tesciowej miłego pobytu życzę
tym co na spacerki idą dużo słonecka i mało śniego pod kołami i nogami:-):-)
tym co w chorują dużo zdrówka
bo poczytałam al nie pamiętam wszystkiego
maltanka ja kliknęłam na odpowiedx na temat i jest tak jak wcześniej
witam się niedzielnie
my mielimy wczoraj atłok gości (jedni jeszcze są ale wysłałam na zwiedzanie Lublna) mały tak się rozdrażnił że udało mi się go uspać dopiero o 22, biedny tak płakał:-( dzisiaj chyba wzystko wraca do normy bo do południa nie spał, dopiero go w wózku ululałam
poza tym jakos dajemy radę
miłego dnia życzę
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
O matko,ale zmiana.......jakos nie moge sie tu polapac,tak inaczej....nawet jak czytam to jakos mi obco,no ale coz przyzwyczaje sie pewnie.....:-)
A tak wogole to witam
A tak wogole to witam
reklama
F
fogia
Gość
hej dziewczyny
ale supeeeeer. Bardzo mi się podoba ta wiosenna szata, tylko przyzwyczaić się muszę.
My z Fifim właśnie wróciliśmy z Lublina, byliśmy dziś w Andersenie na przedstawieniu:
Galeria - Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie
Fifi zachwycony jak zawsze. Jeżeli któraś by chciała się wybrać to polecam. Przedstawienie jest dla dzieci od 3 roku życia ale były i młodsze.
Ja jutro wracam do pracy, boshe jak mi się nie chce.....
ale supeeeeer. Bardzo mi się podoba ta wiosenna szata, tylko przyzwyczaić się muszę.
My z Fifim właśnie wróciliśmy z Lublina, byliśmy dziś w Andersenie na przedstawieniu:
Galeria - Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie
Fifi zachwycony jak zawsze. Jeżeli któraś by chciała się wybrać to polecam. Przedstawienie jest dla dzieci od 3 roku życia ale były i młodsze.
Ja jutro wracam do pracy, boshe jak mi się nie chce.....