reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witjcie

my po małym spacerku. byliśmy w piekarni zaopatrzyliśmy się w cieplutki chlebek i drożdżówki. Młody śpi,a ja jem w końcu śniadanie.

Anaconda:-D:-D:-D

Misia, Antuanet o jakim Wy USG mówicie:eek: Mi w ciąży zawsze USG robił mój gin w gabinecie.

reklama
Hej my już po spacerku....jak zwykle zaliczyłyśmy hustawki, wiec plac zabaw koło biedronki wypolerowany pupcia Julci:-D:-D:-D:-D:-D

Maltanka nie każdy gin ma zrobiony kurs usg...moja też nie robiła, ja chodziłam do Mazurka na usg, do Szymuli...byłam tez u dr Swatowskiego i wszystkich polecam....

Misia, Antuanet o jakim Wy USG mówicie:eek: Mi w ciąży zawsze USG robił mój gin w gabinecie.
maltanka ja mówię o zwykłym USG ciąży, ja chodziłam do gabinetu na Chodźki prywatnie i na każdej wizycie był full-service:cool: A takie USG3D robiłam w LuxMedzie:tak: Tak jak madzianka napisała że nie każdy lekarz ma w gabinecie aparat do robienia USG...
Kuba właśnie wstał, zaraz trzeba na spacer zmykać...

misia2010 moją ciąże prowadził dr Bartosiewicz, w 16 t.c. powiedział że będzie chłopak i tak było.:-) a kotlety to takie szybkie, nie chce mi się dzisiaj nic robić i dlatego. Przepis: [FONT=&quot][składniki[/FONT][FONT=&quot]: 5jajek,4dag sera żółtego, 1/2pęczka koperku, 1/2pęczka szczypiorku, 2 łyżki tartej bułki sól, pieprz] wykonanie: 4jajka gotujemy na twardo, zieleninę drobno posiekać, jajka i ser zetrzeć na tarce razem wymieszać, do masy dodać surowe jajko,sól,pieprz,2łyżki bułki tartej, wyrobić masę i formować płaskie kotlety, obtaczać w bułce tartej i piec na mocno rozgrzanym oleju.:tak:[/FONT]

Dzięki za przepis....na pewno spróbuję niebawem:tak::tak::tak::tak:
Mi dr tylko usg robił;-);-), bo prowadzi kto inny:tak:

Witjcie

my po małym spacerku. byliśmy w piekarni zaopatrzyliśmy się w cieplutki chlebek i drożdżówki. Młody śpi,a ja jem w końcu śniadanie.

Anaconda:-D:-D:-D

Moja gin sama nie robi usg.....ale dr Bartosiewicz przyjmuje w tym samym lokalu (też na Chodźki), co ona i on robi usg:tak::tak::tak::tak:ale tylko 2D....miałam ochotę na 4D, ale drożyzna i daliśmy sobie spokój....poza tym podobno nie zawsze się udaje.....więc zobaczymy małą już po tej stronie;-);-)

nosz kur*** jakiś kurier obudził mi małego:angry::angry::angry: ci sąsiedzi obok mnie wkurzają, prawie codziennie, albo poczta, albo kurierzy tu przychodzą, a tych nie ma w domu, to co do mnie walą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze raz się to powtórzy i opie*** tego sąsiada, już raz dostał ze*** ode mnie za to, że przez 1,5 roku wiercił mi w ścianach i nie mógł skończył, a jak Hubert się urodził za każdym razem powtarzał, że to ostatni raz, to się wkurzyłam i zj** gościa.

ale jestem zła:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Piękny dzień się zrobił, byłam tylko w pobliskim sklepie i aż miło, szkoda ze już nie mogę Mai do wózka zapakować i pospacerować trochę :-p:-p:laugh2::laugh2:

nosz kur*** jakiś kurier obudził mi małego:angry::angry::angry: ci sąsiedzi obok mnie wkurzają, prawie codziennie, albo poczta, albo kurierzy tu przychodzą, a tych nie ma w domu, to co do mnie walą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze raz się to powtórzy i opie*** tego sąsiada, już raz dostał ze*** ode mnie za to, że przez 1,5 roku wiercił mi w ścianach i nie mógł skończył, a jak Hubert się urodził za każdym razem powtarzał, że to ostatni raz, to się wkurzyłam i zj** gościa.

ale jestem zła:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj wcale ci się nie dziwię ze wkurzona jesteś. Ja do Mai dwóch lat mieszkałam na wsi u teściowej i tak zawsze cichutko było tak więc Maja wysypiała się ile chciała :tak::tak::tak:

Daję znać że żyję;-):tak: jak dam radę(czyt. będę w stanie:-p;-);-)) to wieczorem napisze co i jak . Dziś koniec kursu a też jak Antuanet na Aktywną Mamę we wtorek będę się dowiadywać bo nabór robią.
Tyle na razie ode mnie - doczytam później.

reklama
Witajcie, my z Julką byłyśmy w miescie, całkiem przyjemnie na dworze:tak: Nic niestety nie kupilysmy, bo nic fajnego nie bylo:eek:
maltanka współczucia z powodu posiadania takch "wspaniałych" sąsiadów...różne cuda po tym świecie chodzą:confused:
madzienka niestety nie wiedziałam o tej giełdzie, szkoda :(

Ostatnia edycja:
Do góry