reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam z rana :-):-)
Za oknem szaro i buro tak więc mój nastrój też do bani. Dzisiaj popołudniu idę z Mają do laryngologa, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. :tak::tak:
Do tego mój mąż mi oznajmił że na weekend chce jechać do swojej mamusi, ja mam już dość tych częstych wyjazdów tam :angry::angry::angry:

Dziekuję za powitanie! Jest mi miło.
Jestem w 30 tygodniu ciąży. W przyszłym tygodniu ide na USG żeby m.in. potwierdzic płec naszego bobasa. Na połówkowym USG był chłopcem i ciekawe czy sie nie odmienił;)

witam jeszcze raz mamusię, a gdzie chcesz rodzić?

Do tego mój mąż mi oznajmił że na weekend chce jechać do swojej mamusi, ja mam już dość tych częstych wyjazdów tam :angry::angry::angry:

no to przybij piątkę, bo mój też chce jechać, na szczęście w niedziele, więc wizyta nie będzie długa.

witajcie!

wczoraj po południu wybraliśmy się do biedronki, ale ludu było, a wieczorem
nie miałam dostępu do neta, włączyli dopiero o 22.00:wściekła/y:no i nie chciało mi się już zaglądać. Ale dzięki temu powróciłam do swojego niemieckiego.:-):tak:Kurczę, jak dam radę z kasą to chyba zrobie drugi fakultet.:-)

młody mi wstał o 5.00:angry: Spał na poduszce i w poprzek łóżeczka, przebudziłam się i chciałam go przykryć, wzięłam kołdrę z drugiego końca łóżeczka i lekko na nim położyłam, a ten od razu wielkie gały, wstaje i wychodzić chce. Już więcej go nie przykryje, niech marznie.:crazy:Antuanet Twój też tak czasami ma:sorry:

po południu wybieramy się do reala po mleczko.

miłego dnia

Witam!
anet15 mam nadzieję że z tatem nic poważnego i szybko wyjdzie ze szpitala!
madzienka ja kupiłam Kubusiowi kurteczkę wiosenną tam w Rampers-ie na Inżynierskiej:tak: Mają duży wybór typowo wiosennych ubranek.
majowa_m a gdzie chodzisz na USG?
anaconda27 powodzenia u laryngologa.
maltanka współczuję tych pobudek! Może mu Hubercikowi się unormuje jeszcze to spanie, może na ząbki taki maruda i nie może spać. Kubuś też mi się tak rozkrywał w nocy, a jak chciałam go przykryć to była histeria nie z tej ziemi-i wkońcu wkurzyłam się i kupiłam mu śpiworek do spania.Więc kołderka wisi na łóżeczku jako ochraniacz.Maltanka a jaki chcesz fakultet robić?
Mój Kubuś chodzi spać o 18, po tych spacerach jest tak zmordowany że ok 17 maruda mu się włącza. Więc ja też wcześniej się kładę żeby ewentualnie do 5 się wyspać, a on wstaje dopiero o 7! Grzeczne dziecko....:-)
Teraz ogląda Tubisie więc chwila na kawkę i BB:tak: Później muszę skoczyć na jakieś zakupy ale chyba do stokrotki bo do reala jakoś mi się nie chce. Jutro piątek więc jakoś rybkę muszę kupić i dzisiaj zamarynować.
Miłego dzionka.

Ja też dzisiaj do reala mykać ale tak gdzieś za godzinkę bo wczoraj tata obiecał Mai lalę syrenkę to i w związku z tym ja muszę iść ją kupić :crazy::crazy:
Na dodatek znowu muszę ze dwa kwiatki przesadzić a obiadu nie gotuję bo wyjmę pierogi z zamrażalnika :-p:-p:-p

reklama
witam się i ja:-):-):-)

anaconda trzymam kciuki za wizytę Maji, napewno wszystkobędzie dobrze:tak::tak:

maltankanieźle cię Hubert załatwił, mamusia chciała dobrze dla synka a on...;-);-);-) mój mały jak narazie ładnie w nocy śpi, wstaje 3-4 razy i tylko czasem rozbudzi się na tyle że nie śpi 2 godzinki:confused2::confused2:ale potem ładnie zasypiaa, i mało płacze:tak::tak: onby tak dalej

i jeszcze chciałam coś napsać ale mi sie zapomniało:sorry::sorry:

witam też nową mamusię:tak::tak::tak:

ale zazdroszczę wam tych spacerków z dziećmi:tak::tak:, my musimy jeszcze zaczekać troszkę, mam tylko adzieje że nie do wiosny bo straszne błoto przed domem mamy:-D:szok::szok::szok:

wczoraj była u nas połozna, miła kobieta:tak::tak::tak:, pokazała mi jak karmić na siedząco jak masować małemu brzuszek, doradziła co jeść:tak::tak:

uciakm coś porobić bo mały śpi,
miłego dnia kochane:tak::tak::tak:

Do góry