Marta1981
Rodzyneczka
Sienio czego posta edytowałaś mi wcale on nie przeszkadzał;-):-).
Majowa m u mnie na po połówkowym USG z Róży Julian wyszedł;-).
Majowa m u mnie na po połówkowym USG z Róży Julian wyszedł;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe edytowałam tylko drobne błędy stylistyczne ale z Ciebie spryciula nic nie umknie Twojej uwadzeSienio czego posta edytowałaś mi wcale on nie przeszkadzał;-):-).
.
Nie darmo mnie Szkiełko nazywali;-) - to od tego "...niźli mędrca szkiełko i oko..".hehe edytowałam tylko drobne błędy stylistyczne ale z Ciebie spryciula nic nie umknie Twojej uwadze
hihi no nie na darmoNie darmo mnie Szkiełko nazywali;-) - to od tego "...niźli mędrca szkiełko i oko..".
Dziekuję za powitanie! Jest mi miło.
Jestem w 30 tygodniu ciąży. W przyszłym tygodniu ide na USG żeby m.in. potwierdzic płec naszego bobasa. Na połówkowym USG był chłopcem i ciekawe czy sie nie odmienił
Do tego mój mąż mi oznajmił że na weekend chce jechać do swojej mamusi, ja mam już dość tych częstych wyjazdów tam