reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam z rana :-):-)
Za oknem szaro i buro tak więc mój nastrój też do bani. Dzisiaj popołudniu idę z Mają do laryngologa, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. :tak::tak:
Do tego mój mąż mi oznajmił że na weekend chce jechać do swojej mamusi, ja mam już dość tych częstych wyjazdów tam :angry::angry::angry:

Dziekuję za powitanie! Jest mi miło.
Jestem w 30 tygodniu ciąży. W przyszłym tygodniu ide na USG żeby m.in. potwierdzic płec naszego bobasa. Na połówkowym USG był chłopcem i ciekawe czy sie nie odmienił;)

witam jeszcze raz mamusię, a gdzie chcesz rodzić?

Do tego mój mąż mi oznajmił że na weekend chce jechać do swojej mamusi, ja mam już dość tych częstych wyjazdów tam :angry::angry::angry:

no to przybij piątkę, bo mój też chce jechać, na szczęście w niedziele, więc wizyta nie będzie długa.

witajcie!

wczoraj po południu wybraliśmy się do biedronki, ale ludu było, a wieczorem
nie miałam dostępu do neta, włączyli dopiero o 22.00:wściekła/y:no i nie chciało mi się już zaglądać. Ale dzięki temu powróciłam do swojego niemieckiego.:-):tak:Kurczę, jak dam radę z kasą to chyba zrobie drugi fakultet.:-)

młody mi wstał o 5.00:angry: Spał na poduszce i w poprzek łóżeczka, przebudziłam się i chciałam go przykryć, wzięłam kołdrę z drugiego końca łóżeczka i lekko na nim położyłam, a ten od razu wielkie gały, wstaje i wychodzić chce. Już więcej go nie przykryje, niech marznie.:crazy:Antuanet Twój też tak czasami ma:sorry:

po południu wybieramy się do reala po mleczko.

miłego dnia

Witam!
anet15 mam nadzieję że z tatem nic poważnego i szybko wyjdzie ze szpitala!
madzienka ja kupiłam Kubusiowi kurteczkę wiosenną tam w Rampers-ie na Inżynierskiej:tak: Mają duży wybór typowo wiosennych ubranek.
majowa_m a gdzie chodzisz na USG?
anaconda27 powodzenia u laryngologa.
maltanka współczuję tych pobudek! Może mu Hubercikowi się unormuje jeszcze to spanie, może na ząbki taki maruda i nie może spać. Kubuś też mi się tak rozkrywał w nocy, a jak chciałam go przykryć to była histeria nie z tej ziemi-i wkońcu wkurzyłam się i kupiłam mu śpiworek do spania.Więc kołderka wisi na łóżeczku jako ochraniacz.Maltanka a jaki chcesz fakultet robić?
Mój Kubuś chodzi spać o 18, po tych spacerach jest tak zmordowany że ok 17 maruda mu się włącza. Więc ja też wcześniej się kładę żeby ewentualnie do 5 się wyspać, a on wstaje dopiero o 7! Grzeczne dziecko....:-)
Teraz ogląda Tubisie więc chwila na kawkę i BB:tak: Później muszę skoczyć na jakieś zakupy ale chyba do stokrotki bo do reala jakoś mi się nie chce. Jutro piątek więc jakoś rybkę muszę kupić i dzisiaj zamarynować.
Miłego dzionka.

Ja też dzisiaj do reala mykać ale tak gdzieś za godzinkę bo wczoraj tata obiecał Mai lalę syrenkę to i w związku z tym ja muszę iść ją kupić :crazy::crazy:
Na dodatek znowu muszę ze dwa kwiatki przesadzić a obiadu nie gotuję bo wyjmę pierogi z zamrażalnika :-p:-p:-p

reklama
witam się i ja:-):-):-)

anaconda trzymam kciuki za wizytę Maji, napewno wszystkobędzie dobrze:tak::tak:

maltankanieźle cię Hubert załatwił, mamusia chciała dobrze dla synka a on...;-);-);-) mój mały jak narazie ładnie w nocy śpi, wstaje 3-4 razy i tylko czasem rozbudzi się na tyle że nie śpi 2 godzinki:confused2::confused2:ale potem ładnie zasypiaa, i mało płacze:tak::tak: onby tak dalej

i jeszcze chciałam coś napsać ale mi sie zapomniało:sorry::sorry:

witam też nową mamusię:tak::tak::tak:

ale zazdroszczę wam tych spacerków z dziećmi:tak::tak:, my musimy jeszcze zaczekać troszkę, mam tylko adzieje że nie do wiosny bo straszne błoto przed domem mamy:-D:szok::szok::szok:

wczoraj była u nas połozna, miła kobieta:tak::tak::tak:, pokazała mi jak karmić na siedząco jak masować małemu brzuszek, doradziła co jeść:tak::tak:

uciakm coś porobić bo mały śpi,
miłego dnia kochane:tak::tak::tak:

Do góry