reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

antuanet teściów mam z okolic Lublina, Łuszczów, wiec niedaleko...a co do jedzenia to Julka zjada wszystko... raz jak byla chora, nie chciala jesc miałam namiastke "niejadka" i naprawde współczuje ich mamom :-(
Misia Ty chyba czakasz na pierwszy wiosenny spacer już z córeczką :)

No tak:-):-):-):-), oby szybko pojawiła się sprzyjająca pogoda;-);-);-);-);-)
ale na wiosnę też już z niecierpliwością:-D:tak::tak:

reklama
Moej dziecko wlasnie usnelo samo oparte o lozko:szok::szok::szok:
Sunday,no to niezle ci zasnal:szok::laugh2::laugh2::laugh2:
Anaconda,to niezla pani doktor,nie ma co.....wspolczuje Majeczce,niech szybko wraca do zdrowia:tak:
Marta,wspolczuje nocki,niech synio szybko do zdrowia wraca....
Moja panna,mlodsza,tez wlasnie zasnela,ale kaszle jakos coraz gorzej...wrr...tez sie boje ze syropek nie pomoze,a dopiero 1,5 tygodnia jak zakonczyla brac poprzedni....jutro idziemy do kontroli zobacze co mi powie lekarz:eek:

Sunday chwal sie zakupami i to szybciutko:-)a wracajac do kuligu to chyba ty sie pytalas gdzie bylismy, a wiec nad jeziorem bialym w okolicach sa piekne laski a organizowany byl przez mojego tate ktory ma konia sanie i lubi takie sprawy razem ze swoim bratem jezdza sobie czasem sami.

Ubranka uprane sie susza;-)
Swietnie miec kogos bliskiego kto moze taka impreze zorganizowac!:-)

Witam:-):-):-)
My już po lekarzu, Maja teraz śpi to ja do kompa na chwilkę zasiadłam:tak::tak:. No niestety Maja ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:-:)-:)-( do tego pediatra wcale jej nie chciała nic dać tylko kazała do laryngologa iść, to ja jej mówię że mam wizytę zapisaną na 25 lutego, a ona żeby iść teraz i powiedzieć ze z bólem ucha, to ja jej swoje że dzieci to tylko 2 dni w tygodniu przyjmują, no i wreszcie dupę ruszyła i zajrzała małej do tego bolącego ucha:angry::angry:, no i w poniedziałek do kontroli

Matko co za KONOWAŁY!!!! :szok: Zdróweczka dla Majeczki!!!!!!!

sunday a gdzie chodzisz do ciucha?

Ja chodze u mnie na osiedlu na Czubach-Ruta, mam ich kilka w zasiegu kilkuset metrow!;-):-)

sunday u mnie też góra prasowania się do mnie uśmiecha ale dzisiaj sobie odpuściłam:tak:

Ja juz poprasowalam wszystko,ale co z tego jak juz cala suszraka ubran sie suszy!:sorry:

My wlasnie wrocilismy ze spacerku, wyszlismy dopiero po 15 bo moje dziecko spalo bardzo dlugo, a jak sie zasikal-MASAKRA!!!przesikal pieluche calkowicie,musialam go przebierac do golaska!:-D:szok:

anet15 a jaki syrop podajesz?

Sunday,syrop Pecto dril.....przepisal mi pediarra,brala wczesniej Deflegmin w kroplach,ale to gorzkie i wymiotowala po nim.......:-(

Bylam :ninja2: i :-:)frown:

Hej my juz po odwiedzinach....Jula byla zafascynowana malutka kolezanką:-D:-D:-D:-D

Anaconda ucałuj Majeczke od nas....biedactwo, a o pani doktor nic nie napisze bo mnie wykropkuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam sie popołudniowo
ale sie nażarłam az ni sie nic nie chce, i trochę żałuje bo chodzę teraz jak balon nadęta nie dość ze brzuch swoja droga to jeszcze go sama napompowałam, masakra
marta mam nadzieje ze synio szybko wydobrzeje
anaconda biedna Majeczka zapalenie ucha dla dorosłego jest koszmarem a co dla dzieciątka.

reklama
anaconda współczuję przebojów z lekarzem, komentować nie będę z wiadomych powodów.:no::no:
anaconda marta ślę Waszym dzieciaczkom pozytywne fluidy.

Słuchajcie girls, potrzebuję namiarów na okulistę dziecięcego, który przyjmowałby w moim chełmie bądź w lublin city. Możecie mi kogoś polecić?

Do góry