reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
nie zalezy mi na pieniadzach moze poprostu ktos potrzebuje jakis rzeczy bede swzczesliwa jesli bede mogła pomuc jakiejs malej istotce

Ale piekne slonko wyszlo!A moje dziecko marudzi strasznie,a nie chce sie klasc!:sorry: Bylam w przychodni dali mi wszystko co jest potrzebne na wymaz na owsiki!:tak: SZkielko i tasma :eek:
Wpadlam tez do dwoch "Ciuszków" kupila dwie bluzeczki i zakiecik!:-)

Ale piekne slonko wyszlo!A moje dziecko marudzi strasznie,a nie chce sie klasc!:sorry: Bylam w przychodni dali mi wszystko co jest potrzebne na wymaz na owsiki!:tak: SZkielko i tasma :eek:
Wpadlam tez do dwoch "Ciuszków" kupila dwie bluzeczki i zakiecik!:-)

oooo......no to super, że wszystko Ci dali:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pochwal się zakupami;-);-)

Kasiu, a co porabiasz/porabiałaś poza byciem mamą, jeśli można wiedzieć?

Ostatnia edycja:
pochwal się zakupami;-);-)

Wlasnie sie piora!:sorry: jak juz je doprowadze do stanu uzywania to zrobie fotki.
Moej dziecko wlasnie usnelo samo oparte o lozko:szok::szok::szok:

maltanka Ostatnio pisalas ze ogladalam "U Pana Boga za miedza" my tez w wekend ogladalismy -super!!!:) A i jeszcze polecam "Gang dzikich wieprzy"Super komedia-my z M uśmialismy sie niezle!:)

Madzienka co ja bym dała, żeby choć raz pospać do 8.00,czy 9.00:sorry:

Marta
zdrówka dla Olka, biedny się omęczy.

fornetka, misia
wychodźcie na spacery jak najczęściej, ja pamiętam dużo chodziłam, a miałam towarzysza do tego-psa;-)

sundey
chwal się zakupami. dobrze, że udało się z tymi szkiełkami.

kasia z której Niedzwicy jesteś?
w porównaniu z cenami sklepowymi to w komisach nie jest aż tak przesadnie drogo, a jaki wózek potrzebujesz? rozglądałaś się po komisach?

moje dziecię też śpi, byliśmy na spacerku troszkę pochodziliśµy na nóżkach.

reklama
Madzienka co ja bym dała, żeby choć raz pospać do 8.00,czy 9.00:sorry:

Marta
zdrówka dla Olka, biedny się omęczy.

fornetka, misia
wychodźcie na spacery jak najczęściej, ja pamiętam dużo chodziłam, a miałam towarzysza do tego-psa;-)

sundey
chwal się zakupami. dobrze, że udało się z tymi szkiełkami.

kasia z której Niedzwicy jesteś?
w porównaniu z cenami sklepowymi to w komisach nie jest aż tak przesadnie drogo, a jaki wózek potrzebujesz? rozglądałaś się po komisach?

moje dziecię też śpi, byliśmy na spacerku troszkę pochodziliśµy na nóżkach.

Bardzo mnie kusi, żeby pospacerować:tak::tak::tak:, zwłaszcza jak jest takie słoneczko:tak::tak::-)...ale mąż mnie pilnuje:-(, bo gin na ostatniej wizycie kazała mniej łazić, a więcej leżeć, bo mała (a dokładnie jej główka) jest nisko:-:)-(....mąż obiecał, że po pracy zabierze mnie na spacer i będzie pilnował, żebym nie przesadziła i nie poślizgnęła się:tak:...tylko wtedy już nie będzie takie słoneczka:-(...psa u nas nie ma stety/niestety (stety - bo rano w mrozy nie chciałoby mi się z nim wychodzić;-)).

Do góry