reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam sie popoludniowo
Mateusz spi, bylismy na krotkim spacerku bo Mat dziwnie oddycha delikatny katarek. Mielismy nie isc wogole ale w takie slonce bylo mi zal siedziec w domu.

Witam nowa mame pomału sie polapiesz wszystkie kiedys bylysmy nowe na BB:-D
Sunday chwal sie zakupami i to szybciutko:-)a wracajac do kuligu to chyba ty sie pytalas gdzie bylismy, a wiec nad jeziorem bialym w okolicach sa piekne laski a organizowany byl przez mojego tate ktory ma konia sanie i lubi takie sprawy razem ze swoim bratem jezdza sobie czasem sami.
Misia jak kaza lezec to lez zostal ci juz tylko miesiac wiec jeszcze przez napewno 2-3tyg musisz uwazac na siebie pozniej traktuje sie juz ciaze jak donoszona aby do 38tyg:-)
A ty Fornetka spaceruj ile sil ja tez bardzo duzo spacerowalam uwelbialam to bylam na zwolnieniu juz od maja wiec cale lato a pod koniec ciazy to juz blisko domu bo maly tak cisnal na pecherz no i tez juz musialam uwazac na siebie.
Marta,Anaconda zdrówka dla Waszych pociech
Ciekawe co u Mandziuli czy masz jakies wieści Maltanka??

Witam:-):-):-)
My już po lekarzu, Maja teraz śpi to ja do kompa na chwilkę zasiadłam:tak::tak:. No niestety Maja ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:-:)-:)-( do tego pediatra wcale jej nie chciała nic dać tylko kazała do laryngologa iść, to ja jej mówię że mam wizytę zapisaną na 25 lutego, a ona żeby iść teraz i powiedzieć ze z bólem ucha, to ja jej swoje że dzieci to tylko 2 dni w tygodniu przyjmują, no i wreszcie dupę ruszyła i zajrzała małej do tego bolącego ucha:angry::angry:, no i w poniedziałek do kontroli
Kasia220184 jak nie masz co z ubrankami robić to oddaj do kontenera PCK - ja tak robię ze swoimi w których już nie będę chodziła:tak::tak:
A wózka poszukaj w anonsach albo na allegro, można trafić coś naprawdę taniego, ja bym ci mogła moją spacerówkę za darmo oddać ale szczerze mówię jest okropna, źle się sprowadzi i wyrzuciłam od niej daszek
Misia jak karzą się oszczędzać to nie pozostaje nic innego jak ograniczyć te spacerki:tak::tak::tak:
Sunday to teraz tylko pozostało przykleić plasterek, tylko ciekawe czy ci synio pozwoli:sorry::sorry:
Ja w ciąży też dużo spacerowałam i to prawie do samego końca, ale ja to ogólnie piechur niezły jestem:tak::tak::tak:

Jestem z Niedrzwicy Dużej poza byciem mama jestem rownierz zoną z zawodu informatyk
Jeśli chodzi wózek to pootzrebuje naj zwyklejszy na czterech stałych kołach a stalych dlatego ze mój n naszych odsiezonych chodnikach sie opsol

hej
My już po spacerku :rofl2: Julka wróciła taka głodna, ze zjadla zupe, kisiel i zabrala mi płatki z mlekiem :-D moze cos mi zostawi:sorry:
Anaconda to co napisalas o wizycie z Maja normalnie mnie "rozwaliło", lekarz chyba powinien wiedziec, ze zapalenie ucha to nie katar i dziecko cierpi. Rozumiem, ze zaleca wizyte ale jakbys miala czekac do 25 to chyba troche za dlugo... Do tego lekarka powinna orientowac sie kiedy przyjmuje ktos do kogo wysyla pacjenta.... jestem w szoku:crazy::crazy::crazy:
sunday a gdzie chodzisz do ciucha?
kasia na allegro ostanio sprzedawali spacerówki za 38 zl ale nie wiem jakiej jakosci i za 99 widzialam na osiedlu ktos mial i ma dalej wiec chyba ok
marta biedny Juleczek, :( moze to jest to samo co ostatnio?

Ostatnia edycja:
Witam się po południu:-)
madzienka super ta Twoja malutka, taki słodki różowy cukiereczek:-)
marz21 fajna zabawa na śniegu i fajny syneczek:-)
kasia220184 witaj:-)
sunday u mnie też góra prasowania się do mnie uśmiecha ale dzisiaj sobie odpuściłam:tak:
anaconda życzę dużo zdrówka dla Majeczki,mam nadzieję ze jej szybko przejdzie.A do służby zdrowia brak słów! Przecież pediatra,jak sama nazwa mówi powinien badać całościowo dzieciaczki.A gdzie chodzicie do przychodni?
sienio a daleko masz teściową? Dobrze że Julci apetyt dopisuje:tak: U nas zjedzenie czegokolwiek przez Kubusia graniczy z cudem!
marta1981 dużo zdrówka dla Olka:tak:
Nie odzywałam się do tej pory bo miałam kumpelkę z pracy na plotkach:tak: A rano sprzątałam,gotowałam.Teraz chwila wytchnienia bo Kubuś śpi. :-) Dzisiaj piękna pogoda a my nie byliśmy na dworze.:cool: Mąż w Warszawie w delegacji więc aby dla nas ugotowałam.
Pozdrawiam ciepło.

Jestem z Niedrzwicy Dużej poza byciem mama jestem rownierz zoną z zawodu informatyk
Jeśli chodzi wózek to pootzrebuje naj zwyklejszy na czterech stałych kołach a stalych dlatego ze mój n naszych odsiezonych chodnikach sie opsol

No to fajny masz zawód - możesz pracować siedząc z dziećmi w domu;-)

sienio podpisuje się obiema rękoma pod Twoim suwaczkiem;-);-);-)

marz21 masz rację.....czekam jeszcze mniej więcej do 12 marca, a potem niech się dzieje co chce....to już będzie w terminie....a na razie dostaje szału w domu ;-)

Senio właśnie tak jest z naszą służbą zdrowia, że tylko z mostu się rzucić lepiej niż chorować:angry::angry::angry::angry:

No niestety, to prawda...służba dla zdrowych a nie dla chorych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
reklama
antuanet teściów mam z okolic Lublina, Łuszczów, wiec niedaleko...a co do jedzenia to Julka zjada wszystko... raz jak byla chora, nie chciala jesc miałam namiastke "niejadka" i naprawde współczuje ich mamom :-(
Misia Ty chyba czakasz na pierwszy wiosenny spacer już z córeczką :)

Ostatnia edycja:
Do góry