reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
sienio maraton egzaminowy zaczynam jutro o 9:30 Mam nadzieję że ok 15 skończę, bo to z 5 przedmiotów.
misia2010 i słusznie że nie zaglądasz do ustaw,teraz ciesz się ciążą-chyba jest to jeden z najpiękniejszych okresów w życiu kobiety:-) Oj na wspomnienia mnie wzięło...
marta1981 współczuję tych akcji na drodze A dobrze że interesik się kręci, wszyscy tylko potrafią narzekać na kryzys a Ty rozwijasz skrzydła.
Ja już odpuszczam naukę, idę synka wykąpać i niech idzie spać-a ja chyba pójdę do sklepu i kupię sobie lody...
misia2010 i słusznie że nie zaglądasz do ustaw,teraz ciesz się ciążą-chyba jest to jeden z najpiękniejszych okresów w życiu kobiety:-) Oj na wspomnienia mnie wzięło...
marta1981 współczuję tych akcji na drodze A dobrze że interesik się kręci, wszyscy tylko potrafią narzekać na kryzys a Ty rozwijasz skrzydła.
Ja już odpuszczam naukę, idę synka wykąpać i niech idzie spać-a ja chyba pójdę do sklepu i kupię sobie lody...
maltanka
Fanka BB :)
wpadłam na chwilę się przywitać i zmykam do porządków. No i obiecałam Fifiemu, że będziemy wyklejać karton różnymi kształtami. Chwaliłam się Wam, że mój synio rozpoznaje koło, kwadrat i trójkąt? Potrafi je nazwać i powiedzieć jakiego kształtu jest telewizor, piłka, talerz itp.
maltanka daj znać jak będziesz coś wiedziała.
Fogia gratki dla Filipka
pisałam do mandziuli niedawno, ale nic na razie nie odpisała. Ja tylko coś będę wiedziała to dam znać
byliśmy dzisiaj w realu na zakupach. i w leclercu po pampersy promocja była po 42 zł + puzzle gratis. oczywiście 4 nie było, więc wzięłam 4+.
antuanet powodzenia jutro z podatkami.
a ja wzięłam się za nanoszenie zmiam do KPC dobrnęłam do 117 art i mam dość a tu jeszcze 1100 mnie czeka
Fogia gratki dla Filipka
pisałam do mandziuli niedawno, ale nic na razie nie odpisała. Ja tylko coś będę wiedziała to dam znać
byliśmy dzisiaj w realu na zakupach. i w leclercu po pampersy promocja była po 42 zł + puzzle gratis. oczywiście 4 nie było, więc wzięłam 4+.
antuanet powodzenia jutro z podatkami.
a ja wzięłam się za nanoszenie zmiam do KPC dobrnęłam do 117 art i mam dość a tu jeszcze 1100 mnie czeka
To czekam na wieści....ale skoro się nie odzywa to pewnie jest "bardzo zajęta";-);-);-);-)
ojej, znam ten ból wklejania zmian...ileż to czasu zajmuje najlepiej jednak jak coś wykreślają ;-);-);-);-)
antuanet powodzenia jutro!!!!
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam wieczorkiem...z mezem juz lepiej(chyba),bo znow na wieczor goraczka rosnie ...rano normalna mial a od 16 juz 38 dalam mu teraz Ibuprom max i zobaczymy,mam nadzieje ze do 39 nie dobije,jak wczoaj.....
Dzieki kobietki za troske o nas:-)
Karola po kąpieli juz dawno spi,znow taka maruda byla dzis wiec to pewnie zeby ja mecza,a Gosia jeszcze slysze jak gada....ale juz ferie to ma troche luzy
Mandziula,zycze szybkiego porodu i malo bolesnego
Marta,ty masz dobrze z tym chlebkiem,ja nie potrafie(chyba,bo nigdy nie probowalam)
Jak mowicie o zakupach to i mi sie marzy,nawet na takie spozywcze gdzies wyskoczyc...ostatnio to maz robi zakupy,bo ja z Karolina uziemiona w domu,dran maly dalej butelki nie chce pic
Dobra ja lece jeszcze sie wykąpac i do wyrka,wczoraj nocke zarwalam i chodze dzis po scianach
Dobranoc kochane...:-)
Karola po kąpieli juz dawno spi,znow taka maruda byla dzis wiec to pewnie zeby ja mecza,a Gosia jeszcze slysze jak gada....ale juz ferie to ma troche luzy
Mandziula,zycze szybkiego porodu i malo bolesnego
Marta,ty masz dobrze z tym chlebkiem,ja nie potrafie(chyba,bo nigdy nie probowalam)
Jak mowicie o zakupach to i mi sie marzy,nawet na takie spozywcze gdzies wyskoczyc...ostatnio to maz robi zakupy,bo ja z Karolina uziemiona w domu,dran maly dalej butelki nie chce pic
Dobra ja lece jeszcze sie wykąpac i do wyrka,wczoraj nocke zarwalam i chodze dzis po scianach
Dobranoc kochane...:-)
witam kobitki widzę ze u nas weekendowo taka cisza
marta ja raz piekłam i był przepyszny ale mój M miał nie lada problemy "żołądkowe" po nim pierzyna to się w nocy mocno podnosiła, ale ja to bym chętnie taki domowy zjadła
chyba wszystkie czekamy na wieści z porodówki od madziuli
antuanet zycze powodzenia na egzaminie.
Ja kobitki uciekam jestem jakaś taka nijaka może dlatego ze trochę z M się pokłóciłam teraz idę w zaparte i czekam aż on zacznie pierwszy ja nie.
Życzę spokojnej nocki.
marta ja raz piekłam i był przepyszny ale mój M miał nie lada problemy "żołądkowe" po nim pierzyna to się w nocy mocno podnosiła, ale ja to bym chętnie taki domowy zjadła
chyba wszystkie czekamy na wieści z porodówki od madziuli
antuanet zycze powodzenia na egzaminie.
Ja kobitki uciekam jestem jakaś taka nijaka może dlatego ze trochę z M się pokłóciłam teraz idę w zaparte i czekam aż on zacznie pierwszy ja nie.
Życzę spokojnej nocki.
maltanka
Fanka BB :)
Marta1981
Rodzyneczka
Niech szybko ślubny zdrowieje. Kochana każdy wszystko umie tylko o tym nie wie;-).Witam wieczorkiem...z mezem juz lepiej(chyba),bo znow na wieczor goraczka rosnie ...rano normalna mial a od 16 juz 38 dalam mu teraz Ibuprom max i zobaczymy,mam nadzieje ze do 39 nie dobije,jak wczoaj.....
Masz rację,niech się podlizuje ;-).Ja kobitki uciekam jestem jakaś taka nijaka może dlatego ze trochę z M się pokłóciłam teraz idę w zaparte i czekam aż on zacznie pierwszy ja nie.
Mikołajku!!!
witaj wśród nas
witaj wśród nas
reklama