anaconda27
styczniówka2006
Mandziula gratulacje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wieczornie.....
U nas z walentynek,to ma je tylko maz,bo lezy w lozku,a ja mu jedzonko donosze...no ale takich to ja mu nie zazdroszcze,bo znow na wieczor goraczke ma 38,2 kreski....jutro do lekarza koniecznie,bo nie wiadomo czy to grypa,czy jakie inne cholerstwo
![]()
u nas też ful śniegu. Ja wczoraj podczas spaceru z Fifim odkopałam trochę nasze auto, ale bardzo się cieszę, że nie muszę nigdzie jechać. :-)Witam:-):-):-)
Ale nas zasypało, rano staliśmy z mężem w oknie i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu nie mogli wyjechać tak się zakopywali jeden po drugimI tak się śmieliśmy tylko ciekawe jak mój wyjedzie do pracy
Teraz zaprowadził Maję do przedszkola oczywiście saneczkami tylko Maja coś chyba katarek łapie:-
-
-( Nie mam dzisiaj żadnego pomysłu na obiad
![]()