reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
My wlasnie wrocilismy z obiadku, poza tym że na drogach masakra, nie ma gdzie zaparkowac bo wszedzie snieg bylo super...zjedlismy super obiadek(bylismy w Chacie) a z Juleczki jestem taaaaka dumna:tak::tak::tak:dała rodzicom zjeśc obiadek, bawila sie w kaciku dla maluchów z innymi dziecmi i pania opiekunką:happy::happy::happy:

Jak dalej tak bedzie padalo to chyba jutro saniami przyjedziemy na nasze spotkanie:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wieczornie.....
U nas z walentynek,to ma je tylko maz,bo lezy w lozku,a ja mu jedzonko donosze:tak:...no ale takich to ja mu nie zazdroszcze,bo znow na wieczor goraczke ma 38,2 kreski....jutro do lekarza koniecznie,bo nie wiadomo czy to grypa,czy jakie inne cholerstwo:crazy:

Witam wieczornie.....
U nas z walentynek,to ma je tylko maz,bo lezy w lozku,a ja mu jedzonko donosze:tak:...no ale takich to ja mu nie zazdroszcze,bo znow na wieczor goraczke ma 38,2 kreski....jutro do lekarza koniecznie,bo nie wiadomo czy to grypa,czy jakie inne cholerstwo:crazy:

Biedny, trzymam kciuki, by szybko wrócił do zdrowia:tak::tak::tak::tak:

Witajcie!

ale śniegu nam napadało:-)
rano u nas w ogóle chodniki były nie poodśnieżane, śniegu po łydki, jak wyszłam z psem to tylko zobaczył zza drzwi co się dzieje i nawrót, musiałam go na siłę ciągnąć.
byliśmy na sankach, Hubert zaliczył dwa razy śnieg, ale mieliśmy zabawy, sama przemoczyłam spodnie i rękawiczki jak dziecko:-)

no i na dodatek z samochodem coś znowu nie tak:-( :crazy:wyjechaliśmy na miasto, a tu nie chce bardzo iść, szarpie i nie wchodzi na obroty, mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało.:growl::oo2:

Jutro jestem bez samochodu:growl:

Madzienka, Anaconda:ninja2:

Ostatnia edycja:
Witam

My już od teściowej wróciliśmy i na wsiach faktycznie jest masakra, już myśleliśmy że nie dojedziemy do Lublina, a śnieg nadal sypie:szok::szok::szok:
Maja właśnie zasypia i ja też się zaraz kładę bo jakoś u teściowej się nie wyspałam:tak::tak::tak:

Witam się poniedziałkowo.:-)
mandziula gratulacje! super że już w sobotę urodziłaś!
madzienka super że Julcia dała Wam spokojnie zjesc, nieraz dzieciaki płaczą w restauracjach i dokuczają rodzicom.
anet15 dużo zdrówka dla małża:tak:
Dziękuję Wam za kciuki, bardzo się przydały wczoraj :-) Mam nadzieję że zdam, wyniki na tygodniu będę miała.W kinie fajnie było, full ludzi:szok: Potem byliśmy jeszcze na kolacji w Giuseppe i spacerkiem do domu, wróciłam po 23 i poszłam spać :tak: Pogoda za oknem super, aż nic się nie chce. Lecę posprzątać póki mały śpi. Miłego dzionka:-)

Witam.

mandziula moje najesrdeczniejsze gratulacje.Wracajcie szybko do domu!

Mysmy walentynki spedzilismy w domu, wczoraj poszlam spac o 1 a dzis mala mi pobutke zrobila o 5 i do tej pory nie spi a ja ledwo na nogach stoje...Ale moje dziecko nie ma litosci dla mamy:eek:

Dziewczyny przepraszam ale dzis nie bede moga sie z wami spotkac o o 16:30 ide z mala do dermatologa do prof.Chodorkowskiej (moze slyszalyscie cos na jej temat??)
Ayce co jakis czas cos wyrzuca na raczkach i nozkach. Nasz lekarz podejrzewa AZS i dzis idziemy sie upewnic czy to to...

Witam:-):-):-)
Ale nas zasypało, rano staliśmy z mężem w oknie i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu nie mogli wyjechać tak się zakopywali jeden po drugim:-D:-D:-D I tak się śmieliśmy tylko ciekawe jak mój wyjedzie do pracy:szok::szok::szok: Teraz zaprowadził Maję do przedszkola oczywiście saneczkami tylko Maja coś chyba katarek łapie:-:)-:)-( Nie mam dzisiaj żadnego pomysłu na obiad:sorry::sorry::sorry:

reklama
Witam poniedziałkowo

antuanet widzę, że z Ciebie ranny ptaszek. :-D Ja o tej porze wstaję tylko wtedy gdy jadę do pracy. O egzamin się nie martw, zdałaś na pewno. :tak:

Witam:-):-):-)
Ale nas zasypało, rano staliśmy z mężem w oknie i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu nie mogli wyjechać tak się zakopywali jeden po drugim:-D:-D:-D I tak się śmieliśmy tylko ciekawe jak mój wyjedzie do pracy:szok::szok::szok: Teraz zaprowadził Maję do przedszkola oczywiście saneczkami tylko Maja coś chyba katarek łapie:-:)-:)-( Nie mam dzisiaj żadnego pomysłu na obiad:sorry::sorry::sorry:
u nas też ful śniegu. Ja wczoraj podczas spaceru z Fifim odkopałam trochę nasze auto, ale bardzo się cieszę, że nie muszę nigdzie jechać. :-)

Do góry