reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w ten pochmurny dzien.

Mandziula trzymam kciuki aby wszystko dobrze poszlo i bez bolesnie.

anet15 zdrowia dla meza.

Miloscia do wloch to ja tez palam,przez cale studia po 3 miesiace tam przesiedzialam :-):-) a teraz to pozostal kontakt ze znajomymi z tamtad oraz satelita...Ostatnio ogladalam Canale5 taki program jak Forum i jaksas tam sprawa sie toczyla a Ayka siedzi w lezaczku i po chwili "Lo e" a ja w smiech ze juz po wlosku zaczyna...biedne mam dziecko bo od malego zmuszane jest do sluchania 3 jezykow bo mamusia mowi po swojemu tatus po swojmu a tu jeszcze mama oglada wloska tv...moja uwielbia piosenki Al Bano i Rominy najwiekszy hit dla niej to Felicita.:-):-):-)

Mysmy wczoraj mieli gosci przyszla znajoma z synkiem o 1m-c starszyma niz Ayka.Maly sie caly czas smial a moja co powaga ponad norme i mu sie tylko przygladala...ani razu sie nie usmiechnela:eek:

Milego dnia zycze

reklama
cześć dziewczyny
madziula trzymam kciuki aby było szybko i bezboleśnie a najważniejsze ze coś sie zaczęło i już mnie stresu.
anet jak mąż mam nadzieje ze mu gorączka spadła.
ja dzisiaj to nie wiem co będę robić chyba jakieś małe porządki i obiad na dziś i jutro. M w pracy wróci późno jak zwykle wiec będę się nudzić ale przynajmniej samopoczucie dużo lepsze niż wczoraj na wieczór.

misia ja też czasami mam takie akcje, nawet o 22.00 nie jest to może aż tak głośno ale mnie to denerwuje to wszystko słyszę:wściekła/y:

kainkas udanych ferii:tak: ale masz fajnie:tak:

haha mandziula to tak jak moje siostra. Tylko ona zwierzątka uwielbia.

dobrze, że gin. cię uspokoił.

misia powiadasz, że przytyłaś na lodach:-D musiały być bardzo smaczne:-D:-D:-D już niedługo jeszcze tylko ponad miesiąc.

Anuanet ja nie mam egzaminów. Ja skończyłam studia już, ale co by nie wypaść z wprawy:rofl2: podczytuje sobie, ostatnio mi coś ciężko się zebrać. A myślałam o podyplomowych teraz, albo doktoracie.:sorry:

Tylko tam nie męcz tego podatku za bardzo:-p

Marta ojej biedny Julu.

hehe...no tak lody mają uboczne skutki;-);-):tak::tak::tak:
A mi się ostatnio nie chce zaglądać do żadnych ustaw, orzeczeń itp., itd. wrócę do pracy to i tak będę musiała, więc teraz odpoczywam od tego:-D:-D
mandziula trzymam kciuki za szybki i szczęśliwy poród i byś w walentynki synka już tuliła:tak::tak::tak::tak:
anet jak mąż?
Antuanet24 powodzenia z tymi ustawami i oczywiście na egzaminie:tak::tak::tak::tak:

u mnie też w planach dziś zakupy, bo w lodówce jedynie światło:-D:-D:-D

witam sobotnie

wpadłam na chwilę się przywitać i zmykam do porządków. No i obiecałam Fifiemu, że będziemy wyklejać karton różnymi kształtami. Chwaliłam się Wam, że mój synio rozpoznaje koło, kwadrat i trójkąt? Potrafi je nazwać i powiedzieć jakiego kształtu jest telewizor, piłka, talerz itp. :-D

mandziula trzymamy kciuki!!!!!!!!

maltanka daj znać jak będziesz coś wiedziała. A swoją drogą to jestem ciekawa czy udało mi się wczoraj wykrakać i czy będzie walentynkowy dzidziuś. ;-):-)

anet i jak tam u Was?

witam sobotnie

wpadłam na chwilę się przywitać i zmykam do porządków. No i obiecałam Fifiemu, że będziemy wyklejać karton różnymi kształtami. Chwaliłam się Wam, że mój synio rozpoznaje koło, kwadrat i trójkąt? Potrafi je nazwać i powiedzieć jakiego kształtu jest telewizor, piłka, talerz itp. :-D

mandziula trzymamy kciuki!!!!!!!!

maltanka daj znać jak będziesz coś wiedziała. A swoją drogą to jestem ciekawa czy udało mi się wczoraj wykrakać i czy będzie walentynkowy dzidziuś. ;-):-)

anet i jak tam u Was?

Jeśli Ci się udało, to ja też poproszę o taką przepowiednię ;-);-);-);-)..termin mam na 22 marca i wolałabym nieco wcześniej, niż później;-);-);-):rofl2:

Witajcie

My juz po zakupkach realowych, ja z rańca bylam zrobic pazurki....

Madziula
trzymam mocno kciuki żeby bylo szybko i mało boleśnie:tak::tak::tak:

Hej babeczki, ja dopiero po obiadku. Byliśmy w młynie w Mojsławicach i mało brakowało a byśmy tam nie dojechali:no:. Wpadliśmy w poślizg przy wyprzedzaniu. Reszta:ninja2::ninja2:.
Chlebkowy interes kręci się i już mam następne zamówienia na poniedziałek,więc jeśli Fogia i Anihira macie chęć na niedrogi swojski chlebek to zapraszam albo podrzucę jutro,bo M właśnie dla nas nastawił;-):tak:.
Mandziulka - szybko i bezboleśnie proszę rodzić ;-):tak::tak:.

Moje dziecko właśnie z wielkim zainteresowanie ogląda Grease. Oczu od telewizora nie odrywa, a na tanecznych momentach tak wywija pupcią, że padam. :-D:-D:-D

Jeśli Ci się udało, to ja też poproszę o taką przepowiednię ;-);-);-);-)..termin mam na 22 marca i wolałabym nieco wcześniej, niż później;-);-);-):rofl2:
spokojnie, spokojnie poczekajmy aż się madziulka pojawi. :-):-):-)Swoją drogą to chyba lepiej dla niej byłoby żeby urodziła szybciej (czyt. dzisiaj) Natomiast gdyby się jednak okazało, że przewidziałam to nie omieszkam pomyśleć i o Tobie. :-D:-D:-D:-D

Chlebkowy interes kręci się i już mam następne zamówienia na poniedziałek,więc jeśli Fogia i Anihira macie chęć na niedrogi swojski chlebek to zapraszam albo podrzucę jutro,bo M właśnie dla nas nastawił;-):tak:.
.
ja dzięki Marta. Właśnie jestem w trakcie produkowania własnego zakwasu.

reklama
Do góry