reklama
maltanka
Fanka BB :)
a jeszcze ogladałam ostatnio "U Pana Boga za miedzą" dla mnie super, ale to trzeba by wszystkie części ".. za piecem" i "...w ogródku".
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No wlsnie nie spadla,tylko wzrosla do 39,2 kresek....dalam mu 1,5 godziny temu Ibuprom max przed chwila mierzylam znow i tyle samo ma....nie wiem czy mam sie martwic ze nie spadlo,czy cieszyc ze nie wzroslo,myslalam ze po takim czasie powinno ciut spasc....zaczal sie troche pocic teraz
Anet ojej to mała dała Ci dzisiaj czadu. A z M to jakby mu rosła temp, ja bym się wybrała na pogotowie, może jeszcze chłodną kąpielą niech spróbuje zbić.
F
fogia
Gość
to kultowe filmy są. Ja lubię jeszcze anioła w krawkowie i zakochanego anioła. No i przed Kolskim chylę czoła, a szczególnie uwielbiam "Jasminum". Polecam jest rewelacyjne!a jeszcze ogladałam ostatnio "U Pana Boga za miedzą" dla mnie super, ale to trzeba by wszystkie części ".. za piecem" i "...w ogródku".
anet myślę, że jednak temp nie można lekceważyć, szczególnie tak wysoka. Jeśli będzie rosła to tak jak radzą dziewczyny, na pogotowie.
maltanka
ja też zmykam już, się zasiedziałam
dobrej nocki
dobrej nocki
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
zaczyna chyba spadac,ale powoli.....teraz ma 39 rowno....wiec 2 kreski spadlo....ale spocony jak mysz , ide go przebrac i posciel
maltanka
Witajcie!
Mandziulka jest już w szpitalu trzymamy kciuki, aby wszystko szybko i w miarę bezboleśnie poszło
ja miałam pobudkę dzisiaj przed 6.00. Młody mi coś od 3 dni tak wstaje
M śpi, a ja zaraz jakieś śniadanko sobie zrobię i w planach dzisiaj mam zakupy, wszystko mi się pokończyło
anet jak M
Mandziulka jest już w szpitalu trzymamy kciuki, aby wszystko szybko i w miarę bezboleśnie poszło
ja miałam pobudkę dzisiaj przed 6.00. Młody mi coś od 3 dni tak wstaje
M śpi, a ja zaraz jakieś śniadanko sobie zrobię i w planach dzisiaj mam zakupy, wszystko mi się pokończyło
anet jak M
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się i ja:-)
trzymam kciuki za mandziule, żeby jej jak najszybciej poszło! I niech jak najszybciej tuli swoje maleństwo.
maltanka to współczuję tych pobudek przed 6, ja to chyba bym nieprzytomna cały dzień była...Mój Kubuś oczywiście 7:15 dzisiaj, normalnie budzika mu nie trzeba.Miłych zakupów, i małych kolejek.
sienio takie są rezultaty bez stresowego wychowania, że dzieć nie zna żadnych granic tego co robi. Współczuć można tylko temu dziecku.
anet15 dużo zdrówka dla małża, żeby jak najszybciej pokonał chorobę!
Kubuś już babci "sprzadany", ja właśnie kończę kawkę i zabieram się do ostatecznego starcia z ustawami bo chwila prawdy zbliża się wielkimi krokami:-(
Miłego dzionka:-)
trzymam kciuki za mandziule, żeby jej jak najszybciej poszło! I niech jak najszybciej tuli swoje maleństwo.
maltanka to współczuję tych pobudek przed 6, ja to chyba bym nieprzytomna cały dzień była...Mój Kubuś oczywiście 7:15 dzisiaj, normalnie budzika mu nie trzeba.Miłych zakupów, i małych kolejek.
sienio takie są rezultaty bez stresowego wychowania, że dzieć nie zna żadnych granic tego co robi. Współczuć można tylko temu dziecku.
anet15 dużo zdrówka dla małża, żeby jak najszybciej pokonał chorobę!
Kubuś już babci "sprzadany", ja właśnie kończę kawkę i zabieram się do ostatecznego starcia z ustawami bo chwila prawdy zbliża się wielkimi krokami:-(
Miłego dzionka:-)
reklama
Witajcie
maltanko nareszcie sie mandiula doczekała;-) a nie wiesz czasem czyprzyjeli jątam gdzie chciala?
antuanet hmm to dzis ten egzamin? jesli tak to powodzenia
anet mam nadzieję, ze z mężem juz lepiej
ależ mi sie nic nie chce...
maltanko nareszcie sie mandiula doczekała;-) a nie wiesz czasem czyprzyjeli jątam gdzie chciala?
antuanet hmm to dzis ten egzamin? jesli tak to powodzenia
anet mam nadzieję, ze z mężem juz lepiej
ależ mi sie nic nie chce...