reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Misia to mogę sobie rękę z twoim mężem podać bo ten do włoskiego mam sentyment, ale co się dziwić skoro tam wyjeżdżam odkąd szkołę skończyłam:-):-):-)

My razem już 2 razy byliśmy w Italii...w tym w podróży poślubnej:tak::tak::tak::tak: i to z jakim efektem ;-);-)ale co trzeba przyznać....lody mają genialne!!!!!:tak::tak::tak: przytyłam na nich, że aż wstyd:-D:-D:-D:-D

mandziula trzymaj się!!! No dobrze, że w końcu gin dał numer telefonu i wszystko wyjaśnił:tak::tak::tak::tak: i daj znać po jutrzejszej wizycie:tak::tak::tak:

biedny Julu:-:)-:)-:)-:)-(, oby mu szybko przeszło:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
marta1981 a gdzie chodzisz na kurs?I to prywatnie się zapisałaś czy masz delegację z firmy?Ja też myślałam o takim kursie...
mandziula mam nadzieję że jesteś spokojniejsza jak masz kontakt z lekarzem, będzie dobrze. Teraz odpoczywaj i wyśpij się na "zapas":tak: Bo pierwsze 3 miesiące po porodzie to wesoło jest...
anaconda27 fajna pomarańczka była z Majeczki, a włoski super!
kainkas a z tymi włosami od zgagi to jest taki zabobon:tak:
maltanka a Ty też masz jakieś egzaminy w ten weekend?
Kubunio zasnął o 19, potem ja byłam na zakupach w stokrotce i w aptece. Teraz herbatka i upojny wieczór z podatkiem dochodowym od osób prawnych:cool: Miłego wieczorka.

mandziula ty akurat walentynki możesz mieć niezapomniane:-D
Niedawno wrócilyśmy z Julka. Moja kuzynka ma coreczkę starszą o rok od mojej, ale normalnie diabel... stasznie rozpieszczona i na wszystko jej pozwalaja np. rzuca ksiażkami, kopie swojego tatę (nic dziwnego skoro on sie z tego śmieje:szok:) chodzi po stole....do tego kupilam im m&m-sy, tamta mala jest starsza i sprytniejsza, zabrala cale i uciekla troche mnie to wqrzylo, ale mysle przeciez sie nie będę o cukierki kłocic...rzucila w moja Julke korkiem od napoju...dobrze, ze Julka ma charakterek po tatusiu i "nie da sobie w kaszę napluć" tak sie wydarla, ze ża tamta podskoczyła :eek:

Antuanet kurs na przekwalifikowanie zawodowe mam sponsorowany ze środków unijnych w Kursorze - koszt takiego miesięcznego kursu to 5000zł w tym 80 godzin zajęć,pen-drive, przybory papiernicze,kawa,herbatka,ciacho i netbook-a mamy na własność dostać:tak:. Na razie nigdzie nie pracuję.
Dzięki za słowa otuchy;-):tak:, Julu szaleje :szok: jakby dziś w południe nic mu nie było :eek::confused2::sorry:a prawie przez ręce leciał:-:)tak:.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sąsiad po raz n-ty puszcza tą samą piosenkę na full (pierwszy raz koło 7:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)...mam dość...

misia ja też czasami mam takie akcje, nawet o 22.00 nie jest to może aż tak głośno ale mnie to denerwuje to wszystko słyszę:wściekła/y:

hej:)
pozdrawiam z gór:)

kainkas udanych ferii:tak: ale masz fajnie:tak:

a jak piszecie o tych umowach, podatkach i prawie to mnie ciarki przechodzą:eek: dla mnie to ciemna strona mocy;-):szok:, ja od zawsze wolałam roślinki:tak::tak:

haha mandziula to tak jak moje siostra. Tylko ona zwierzątka uwielbia.

dobrze, że gin. cię uspokoił.

My razem już 2 razy byliśmy w Italii...w tym w podróży poślubnej:tak::tak::tak::tak: i to z jakim efektem ;-);-)ale co trzeba przyznać....lody mają genialne!!!!!:tak::tak::tak: przytyłam na nich, że aż wstyd:-D:-D:-D:-D

misia powiadasz, że przytyłaś na lodach:-D musiały być bardzo smaczne:-D:-D:-D już niedługo jeszcze tylko ponad miesiąc.

maltanka a Ty też masz jakieś egzaminy w ten weekend?
Teraz herbatka i upojny wieczór z podatkiem dochodowym od osób prawnych:cool:

Anuanet ja nie mam egzaminów. Ja skończyłam studia już, ale co by nie wypaść z wprawy:rofl2: podczytuje sobie, ostatnio mi coś ciężko się zebrać. A myślałam o podyplomowych teraz, albo doktoracie.:sorry:

Tylko tam nie męcz tego podatku za bardzo:-p

Marta ojej biedny Julu.

ja to do życia dzisiaj nie jestem jakoś kiepsko się czuje i na dodatek twardy brzusio mam idę się położyć zaglądnę może później

reklama
Do góry