reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej Dziewczyny!

Z okazji Świąt życzę Wam dużo, dużo zdrowia, radości z Pociech (większych i mniejszych) i rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole, a w Nowym Roku zmian na lepsze!

Ściskam świątecznie!

reklama
Wszystko co dobre i miłe,
szczęśliwe i radosne,
niech będzie bliskie i trwałe
w Święta Bożego Narodzenia,
a zegar Nowego Roku niech odmierza
tylko pomyślne godziny.
Wesołych Swiąt dziewczyny!!!

6kqar6c.jpg

hej, kochane, u nas święta pod znakiem choróbstwa, mała dostała zapalenia płuc, ma zastrzyki, na szczęście juz wszystko w porządku, ale było nieciekawie....:-(
A dziś mała kończy roczek :tak:

Poprzez górki i dolinki biegną biedronki na Twe urodzinki. Biegną złożyć Ci życzenia by spełniły się marzenia. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, chwil pogodnych i radości życzą ciocia Justyna i Filipcio.
I nie choruj już malusia. Zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.
Filipcio kończy roczek za tydzień. :-)

dziękujemy, dziękujemy:tak:

oj - Basia - a które twoje bobo ma zastrzyki? Ja strasznie przeżywałam jak Natalka miała przepisane zastrzyki, ale wielka poprawa była juz pierwszym - szok. Jestem bardzo zadowolona, bo mała zdrowieje z dnia na dzień, a było naprawdę źle, malutka miała duszności.... Na szczęscie czopek od duszności pomógł i zastrzyki błyskawicznie podziałały. Obyło się bez szpitala, teraz w niedzielę koniec zastrzyków i przechodzimy na antybiotyk doustny.
ech, nie znosze choróbstw

reklama
hej, kochane, u nas święta pod znakiem choróbstwa, mała dostała zapalenia płuc, ma zastrzyki, na szczęście juz wszystko w porządku, ale było nieciekawie....:-(
A dziś mała kończy roczek :tak:

Dita współczuję twojemu maleństwu. Dobrze, że już jest poprawa. Buziaczki z okazji ukończenia roczku :tak::-)

My dalej świętujemy u rodzinki ale dziecko mi się strasznie rozregulowało i nie chce spać. Budzi się co jakiś czas i marudzi. Dodatkowo rośnie 3-i ząbek i też chyba jej pogorszył nastrój.

Do góry