reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie dziewczynki!
jestem Lublinianką z urodzenia i mieszkania
mam dwie córeczki-10 i 6,5 roku, oczekuję Majowego Szczęścia:)
mieszkamy w Śródmiesciu, niedaleko P.Saskiego

przyjmiecie mnie w swoje szeregi?

pozdrawiam

Witamy nową mamę na forum :tak:

Na dworze coś tam leci z nieba ale na na razie kiepsko. Oby to co napadało nie stopniało :baffled: Zajrzałam do kilku marketów wczoraj i wszędzie tłumy ludzi . Nawet z takimi maluszkami, aż mi ich szkoda.

reklama
Witam wszystkie dziewczonki,
Dawno mnie tu nie było:) Jakos nie miałam siły:-) Moje maleństwo mnie eksploatuje na szczescie juz tak nie krzyczy (tfu tfu przez lewe ramie:-) zeby nie zapeszyc) teraz sobie lubi siedziec długoooooo w nocy :D dobrze ze w miare cicho. Obiecuje jej ze jak bedzie dorosła i wroci z dystkoteki to o 7 z łozka sciagne:szok:
Jutro bedziemy ubierac choinke - zielona i pachnacą. Zobaczymy zreszta co moj maz do domu za krzaczek przyniesie:-D
W koncu znalazłam czas na czytanie ksiazki "Slimaki z ogródka" - fajna o kobitce z dwójka rozgarnietych dzieciątek i trzecim w drodze:D:D:D: Polecam na zimowe wieczory:-)

Jeśli można to ja jestem Z okolic Kraśnika. Rodziłam 11 lipca 2007 na alejach Kraśnickich(mam synka) mój numer gg 4587276:-)

Dzień dobry :-)
Ładny szron mamy za oknem ale święta chyba będą bez śniegu :baffled:
Poszłam do pracy na tydzień ale już wczoraj szef dał kobietom wolne po wspólnym opłatku. Więc biorę sie za porządki świąteczne i może po sklepach pobuszuję chociaż wszędzie pewnie tłumy ludzi.
Miłego dnia dla wszystkich :tak:

reklama
fajnego masz szefa elahar:tak::tak:
Jej, a ja cały czas w pracy, nawet jutro, nie mam pojęcia kiedy posprzątam....:-( Na szczęście potem do końca roku wolne.

Do góry