anaconda27
styczniówka2006
Maltanka nie idziesz dzisiaj do reala w południe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka no to napisz czym doprawiasz zupy bo ja chyba tez zaczne w sumie pojdzie do przedszkola czy do szkoly i zetknie sie z niejedna chemia, a my do ortopedy jutro:-)
Maltanka nie idziesz dzisiaj do reala w południe?
Gratki dla siorki,niech sie pociecha zdrowo chowa....:-)Witam
Wpadłam tak na szybko pochwalić się że moja siorka "urodziła" synka a dlatego w cudzysłowiu bo miała cesarkę szczegóły konkretne na razie nie są mi znane jedynie wiem że jest śliczny bo siorka go widziała bo tylko od pasa w dół była znieczulona ale jak z nią rozmawiałam to już leżała na sali po porodowej ale małego jeszcze jej nie przynieśli
no to tyle
Misia, mi gin powiedziala,ze nie moze wystawic dalej niz do terminu porodu,a prawie cala ciaze bylam na zwolnieniu.....mandziula nie jestem pewna, bo przepisy się zmieniły, ale wydaje mi się, że tak jak pisałam wcześniej....możesz być na zwolnieniu 270 dni z powodu ciąży...jeśli tego nie wykorzystałaś gin powinien ci wystawić kolejne zwolnienie, nawet jeśli termin porodu już minął......nie wprost ale to też wynika z tego artykułu Szpital zabiera macierzyński