reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
oj cięz ko już ciężko, ale jeszcze daje rade, małz się śmieje że jeszcze nawet zgrabnie mi chodzenie wychodzi ;-);-), mamnadzieję ze za kilka dni bedzie juz po bo strasznie puchnę no i sił to starcza tak tylko do 15, potem leże :tak::tak:

też uciekam do kuchni, muszę troche ogarnac bałagan bo wczoraj mi się nie chciało

Witam
Dziś znów piękna pogoda, az chce się żyć :-D

mandziula trzymaj sie dzielnie, jeszcze tylko kilka dni i wyjdziesz na spacerek z wozkiem:tak: a z podajnikiem rzczywiście niefajnie:baffled: ale myślę, ze sie nie połapią,
maltanko banan i czekolada mniammm napewno pyszne:-)

Zaraz zmykamy na dworek:happy2:
po powrocie stwierdzam, ze wieje jak nie wiem co ;p

Ostatnia edycja:
Witam
Maja w sukni księżniczki do przedszkola z wielką chęcią poszła a ja razem z nią na godzinkę. Trochę zdjęć porobiłam i teraz tylko trzeba je na kompa wgrać
Anet moja też jak się lalkami bawi to nieraz krzyczy mamo mamo ja jej odpowiadam wtedy a ona mi mówi że to nie do mnie:-D:-D:-D
Dobrze że operacja męża się udała, teraz będzie już coraz lepiej tylko szkoda że go tyle głodzą biedaka;-);-)

Witam,ja to sie tylko przywitam.Mialam straszna noc, Maks ma straszny katar i goraczka go zlapala!Noc nie przespana.Glowa mi peka. Z pracy sie wczesniej zwolnilam bylismy u lekarza-na szczescie nic w oskrzelach nie slychac,wiec tylko objawowo sie leczymy-na goraczke i oczyszczanie noska i kropelki!:baffled:

hej
my tez na spacerku na sankach bylismy, teraz mala spi a ja zajrzalam na bb:))
widze ze troche choróbska zagościły na bb??
zdrowka zycze wszystkim:))

a co do wagi mojej hanki to peditra non stop mi mowi ze za mala jest, kaze morf robic, co miesiac na wazenie przychodzic...ehh denerwuje mnie to... moj hanek na zalączniku. a tak apropo macie jakis zamkniety wątek na foty bo tak na otwarytm to strach troszke wstawiac:))??

i dę wuzetke robic, tak chodzi za mna od kilku dni:)) moze sie uda:???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry