reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie! Mialam niewielkie problemy z lapkiem, ale juz oki:-) Piekna pogoda dzisiaj trzeba sie zebrać wyjsc na spacerek.Co do jazdy samochodem to ja nie mam prawka, robilam kurs i szlo mi nawet nieżle, ale jak zobaczylam to co sie dzieje na egzaminie, ta atmosfere to spanikowalam i olalam. Musze sie znów do tego zabrac, ale normalnie mam jakas blokade psychiczna i ciagle odwlekam ten moment:zawstydzona/y:
sunday moja Julka tez miała ataki placzu w nocy i to zawsze prawe o tej samej porze a rano jakby nigdy nic humorek świetny:confused:

Zmykam i życze milego dnia wszystkim:tak:

hej:))
najlepszego dla Hubcia:))

jestem poza lbn, wiec nie bardzo mam cas na bb.
moze pozniej Was doczytam bo na razie mój Szczypiorek (waŻY tylko 8kg, 79cm:(() włazi na szafke, wiec tylko pozdrawiam

papa

Witajcie, ale dzisiaj piekna pogoda sloneczko temperatura kolo zera, wiec mimo katarku u Julci poszlysmy na spacerek....super uwielbiam taka pogode:tak::tak::tak:

A co tam u was???

Ostatnia edycja:
Oj chyba bardzo zmęczył ten spacerek:-D:-D:-D
Uwielbiam patrzeć na śpiące dzieci - to takie prawdziwe aniołki (swojej też często się przyglądam jak śpi :-p:-p:-p)

STO LAT, STO LAT HUBERCIKU ROŚNIJ ZDROWO...

Czesc dziewczyny taka zima mogłaby trwac i trwac jest przecudnie na dworku i bylismy dzisiaj prawie 2godz a ile dzieci super.
Mateusz zasnal wiec i ja sie polozylam bo dzisiaj mam ciezki dzien a zaczelo sie od nocy. cos mnie jakas choroba rozbierala bylo mi tak niedobrze i raz zimno raz cieplo. Do tego maly zabkuje chyba i budzi sie z placzek. Myslalam ze sie z lozka nie zwloke rano ale coz Mateusz zaczal mnie ciagnac za reke i nie ma wolnego.

Madzienka takie obrazki zasypiajacych dzieci sa slodkie

Oj tak, przy dzieciach nie ma spania:no::no::no: Chociaż moja niby mnie nie budzi bo mamusia musi się wyspać ale cóż z tego skoro sama gada do siebie jak się lalkami bawi i się przez to budzę:baffled::baffled::baffled:

Hubercik Sto lat. Rosnij zdrowo, aby spelnily sie wszystkie twoje marzenia:-):-):-):-)

Dawno mnie nie bylo na BB.Nie mam czasu bo musze pisac prace dyplomowa na zakonczenie studiow podyplomowych..Jak ja skoncze to od razu nadrobie braki w czytaniu i udzielaniu sie na BB;-)

Aluska ja tez rodzilam na Staszica (nie dawno bo we wrzesniu 2009) i jak najbardziej polecam ten szpital.Ja bylam i jestem zadwolona.Jesli kiedys bede w znowu w ciazy to tez tam chce rodzic...

Pozdrawiam i zycze milego dnia

reklama
Witajcie.
Wszystkiego najlepszego dla Hubercika....Rośnij zdrowo i żebyś w zyciu nie miał nigdy żadnych zmartwień!Tylko by uśmiech zawsze gościł na Twojej buźce.

Dopiero zasiadłam do kompa na chwilkę bo rano byliśmy na 2 godzinnym spacerku - tak ślicznie jest aż sie nie chciało wracać ale już mi buty przemokły i mały był głodny.teraz zasnął więc szybko ugotowałam spaghetti.

Witajcie! Mialam niewielkie problemy z lapkiem, ale juz oki:-) Piekna pogoda dzisiaj trzeba sie zebrać wyjsc na spacerek.Co do jazdy samochodem to ja nie mam prawka, robilam kurs i szlo mi nawet nieżle, ale jak zobaczylam to co sie dzieje na egzaminie, ta atmosfere to spanikowalam i olalam. Musze sie znów do tego zabrac, ale normalnie mam jakas blokade psychiczna i ciagle odwlekam ten moment:zawstydzona/y:
Też mam tak samo kurs robiłam 2 lata temu i 4 razy nie zdałm przez jakies głupoty..na mieście.i stwierdzilam z emma dosc chociaż lubilam jeździc to na egzaminie jakos mi nie szło.i rzucilam to...nie wiem kiedy teraz sie zabiorę...bo kasy nie mma na to a w marcu mam sprawę w sadzie metropolitalnym i musze 700 zł wpłacić.wiec na razie prawko odchodzi na dalszy plan.
co do porodów to ja rodziłam na kraśnickich i jestem zadowolona i dla mnie najwazniejsze bylo by mąz mógł być duzo ze mną...siedział cale dnie bo wziął sobie wtedy urlop..leżalam w szpitalu 10 dni bo maly mial zapalenie płuc i mąż każdego dnia był u mnie od 9-10 do 19-20...

Do góry