anaconda27
styczniówka2006
I jak będzie to nasze spotkanie 15 to muszę popatrzeć czym i jak tam do tej Plazy dojechać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam tak samo kurs robiłam 2 lata temu i 4 razy nie zdałm przez jakies głupoty..na mieście.i stwierdzilam z emma dosc chociaż lubilam jeździc to na egzaminie jakos mi nie szło.i rzucilam to...nie wiem kiedy teraz sie zabiorę...bo kasy nie mma na to a w marcu mam sprawę w sadzie metropolitalnym i musze 700 zł wpłacić.wiec na razie prawko odchodzi na dalszy plan.Witajcie! Mialam niewielkie problemy z lapkiem, ale juz oki:-) Piekna pogoda dzisiaj trzeba sie zebrać wyjsc na spacerek.Co do jazdy samochodem to ja nie mam prawka, robilam kurs i szlo mi nawet nieżle, ale jak zobaczylam to co sie dzieje na egzaminie, ta atmosfere to spanikowalam i olalam. Musze sie znów do tego zabrac, ale normalnie mam jakas blokade psychiczna i ciagle odwlekam ten moment