reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Tak ruchu tu wcale nie ma ale to czas urlopowy więc i urlop od bb miejmy nadzieję że po wakacjach będzie lepiej...

Anaconda tęczowy aparat musi wyglądać super... ale teraz wymyślają w sumie to fajnie bo dzieci inaczej do tego podchodzą...

Maltanka jak tam się miewasz wszystko przygotowane na przyjście maluszka????

My dzisiaj zaliczyliśmy ortopete... wiecie że Nikoś ma u obu nóżek zrośnięte dwa paluszki ale w takim małym stopniu że nie trzeba tego rozścinać na szczęście...

reklama
Witam :cool2:
no w końcu mam wolną chwilkę by się odezwać:rofl: u nas jakoś leci pomału....praca dom praca dom....a z dodatkowych atrakcji to mamy na stanie od niedzieli dodatkowe "dziecko" a dlatego w cudzysłowie bo ta pannica ma już prawie 14 lat :cool2: (córka brata ciotecznego P.) na szczęście to mądra i grzeczna dziewczynka także goszczenie jej to czysta przyjemność ;-)
Wczoraj miałam wolne to mnie z rana Paulina odwiedziła z chłopakami także miałam wesoło ale zbytnio gwarno nie było bo moje dziewczynki od 8.00 siedziały w przedszkolu żebym mogła pozałatwiać wszystkie sprawy które miałam zaplanowane :tak:
Po 16.00 wybraliśmy się już wszyscy razem na zakupy i w końcu udało nam się ( po wielkich trudach) zakupić Amandzi plecak do szkoły:confused: w tym miesiącu to chyba byliśmy we wszystkich możliwych księgarniach i sklepach z artykułami dziecięcymi gdzie można dostać plecaki i żaden się jaśnie pani nie podobał:no:
Amandzia wymyśliła sobie że chce plecak w pieska lub kotka ale żeby nie był różowy a tu jak na złość jak coś w tym stylu było to dla dziewczynek była tylko wersja z różem:baffled:
co do ostatecznej wyboru to A. się w końcu zdecydowała na fioletowy z wizerunkiem EAH:confused: oby jej tylko posłużył do końca roku szkolnego:tak:

Eliza dobrze że nie trzeba ingerować chirurgicznie w te paluszki:confused:
urocze zdjęcie masz w nowym suwaczku:-)
Maltanka a ja burzy nie słyszałam bo jak zwykle spałam jak zabita:-p
Anaconda gratki dla Mai za nowego ząbeczka...u dentystki już byłyście by wyrwać mleczaka?:confused:
To świetnie że teraz robią takie tęczowe aparaty by dzieci chętnie w nich chodziły:tak:
Sunday fajnie że wypad na Wrotków był bardzo udany:-)
A pytałaś się o wyprawkę to na chwilę obecną już wszystko mamy oprócz ciapów:cool2:

Aluśka u nas były plecaki z kotkami i to niebieskie :tak::tak: albo czarne tylko z dodatkiem malutkim różowego tylko te już takie z górnej półki ;-);-) pochwal się jaki sobie Amandzia wybrała :tak::tak:
My u dentysty jeszcze nie byłyśmy bo nasza jest chyba na urlopie bo nikt tel. nie odbiera, mam nadzieję że po niedzieli uda mi się do niej dodzwonić :tak::tak:
Elizka dobrze że w paluszki ingerować nie trzeba :tak::tak: a jak tam mały Nikoś się miewa? A jak Czaruś, fascynacja braciszkiem nadal trwa? :confused::confused:
Maltanka Ty nie żartuj tylko bierz się za pakowanie torby :-D:-D:tak::tak:
My dopiero wstaliśmy i trzeba by jakieś śniadanko wymyślić :sorry2::sorry2:

Anaconda szkoda że wcześniej nie wiedziałam że w Twojej okolicy można dostać takie plecaki:dry:
no nic na ten rok będzie musiała się zadowolić tym co już sobie wybrała:blink:
A wygląda o tak:
plecak-szkolny-ever-after-high-59032351526-st-majewski.jpg

Załączniki

• plecak-szkolny-ever-after-high-59032351526-st-majewski.jpg
    plecak-szkolny-ever-after-high-59032351526-st-majewski.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 43
Dzień dobry...dzień za dniem jakoś tak nam ucieka że podczytuję was na tel...a na odpisanie czasu brak....
my ostatnio działkowaliśmy, ale sezon już chyba zamykamy...i powoli szykujemy się na wyjazd...
wakacje zleciały niewiadomo kiedy....

Anaconda jak minęły wolne dni???odpoczęłaś??odwiedziłaś tesciówke???
tęczowy aparat...wow
Maja naszykowana do szkoły???

Elizka jak się Wam wiedzie...kiedy planujecie przeprowadzkę...Nikos grzeczny??a Czarus pewnie go nie odstępuje...

Maltanka jak samopoczucie??powoli szykujecie się???na kiedy Ty masz dokładnie termin i co w końcu cc czy sn??

Misia a jak u Was...starsze rodzeństwo pomocne???

Sienio, Antuanet, Marzenka, Justyna, Iwonka, Sunday, o Karlicie nie wspomnę, co u Was???

miłego dnia!!!

Witajcie

My w weekend też korzystaliśmy z ostatnich dni ładnej pogody i wybraliśmy się na wieś, a wczoraj poszliśmy do kina na Samoloty 2:tak:

eliza jak u was?

madzienka
no tak jeszcze wakacje przed wami, a ja termin mam na 20.09, ale nie wiem czy dotrzymam, bo już wieczorami dostaje skurczy, podobno brzuch mi się obniżył, sn mam nadzieję będzie, ja się boję że po cc nie dojdę tak szybko do siebie

witam
mi ciągle czasu brakuje wiec tu prawie nie zaglądam, aż mi wstyd......
eliza dobrze, że nie trzeba interwencji chirurga z tymi paluszkami:tak:
maltanka fajne te samoloty?? bo ja chciałam z Mikim się wybrać... jejku tobie już miesiąc został, szybko ten czas leci
aluśka dobrze, ze kupiliście plecak, moja bratanica tez tak wybierała:-D:-D mają swoje gusta dziewczyny
anaconda Maja ma tęczowy aparat?? super musi wyglądać
madzienka jeszcze urlopujecie?? może jeszcze ciepełko do nas wróci;-);-)

a u nas.... Zosia już bez pieluchy chodzi, gada jak mała papużka, rozrabia strasznie
Miki chodzi do przedszkolka, ale poranne rozstania są trudne:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nauczył się jeżdzić na rowerze na 2 kołach, dumny jak pawik mały:tak:
ja jak zwykle zawalona robotą, czasu mi ciągle brakuje, ale już się chyba do tego przyzwyczaiłam:-D:-D
miłego wieczoru

reklama
Mandziulka ja na "urlopie" to już dobrze ponad rok jestem i jeszcze z rok planuje:-p;-)
Paweł już w pracy ale tylko do poniedziałku:tak:
Brawo dla Zosi i Mikiego, zdolne masz dzieci....
a dlaczego trudne poranki??wolałby siedzieć w domu???

Maltanka oszczędzaj się kobito niech maleństwo jeszcze posiedzi w brzuchu!!!!imię wybrane, bo mam jakieś tyły w informacjach???

Elizka jeszcze chwila i Nikoś skończy pierwszy miesiączek....

Aluśka jak nastrój przed szkołą???wybredna masz uczennicę....

Sunday a u Ciebie jak przygotowania do kolejnego roku jako nauczyciel??

spokojnych nocek...

Do góry