reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
No oczywiście że jutro już się popsuje pogoda bo ja mam wolne :-p:-p
Nie wiem czy to ciśnienie czy co ale ledwo dzisiaj żyję, jakaś taka drętwa jestem :baffled::baffled:
Madzienka od czasu do czasu takie wagary są fajne :tak::tak: szkoda że ja już nie mogę zrobić Mai takiego błogiego lenistwa :-:)-(
Maltanka ja się wczoraj dowiedziałam że Maja ostatnio nie chodziła na obiady czyli siedziała głodna ponad pół dnia :sorry2::sorry2: i jak rumień, schodzi pomału Hubertowi :confused::confused:
Misia oby po wczorajszej niedyspozycji dzieciaków nie było już śladu :tak::tak:
Elza nie gryzą was komary na tej "wsi"? :confused::confused: Bo ja to u teściowej myślałam że nie wytrzymam :no::no: jakaś plaga normalnie :szok::szok:
Justyna faktycznie długo nie zaglądałaś :szok::szok: ale przy takiej pogodzie to szkoda marnować dzień na siedzenie przed kompem :tak::tak:
Talia widzę że się tam nie nudzisz :tak: a jak Ci się tam jeździ autem? Gadasz już po niemiecku? :confused::confused:

reklama
Witam :-)

Nie dawno wróciłam z pracy.....no dobra pewnie już godzina minęła od mojego przybycia umycia przebrania i zjedzenia ;-):-pale fakt faktem mogłam wszystkie czynności robić na spokojnie bo moich dzieci dużych czyt.(mężulek) i małych (A. i M.) nie ma w domu pewnie korzystają z pięknej pogody na którymś z placów zabaw:dry: ja do nich nie dołączę bo mi się po prostu nie chce....:zawstydzona/y:

Maltanka oby ten rumień nie miał żadnego wpływu Twoje brzuszkowe maleństwo:confused:
nie zazdroszczę stresu:no:
Misia a Staś miał trzydniówkę?
Dobrze że temperatura spada....zdrówka dla Was:confused:
Anaconda a może Twoje samopoczucie jest spowodowane zmianą pogody?...coś słyszałam że od jutra ma być ochłodzenie:dry:
To świetnie że się Majeczce ząbki prostują:tak:
Eliza u Amandy też jest koniec roku połączony z dniem MiT:tak: na godzi. 14 (17.06) ma także będę musiała sie streszczać na rejonie:cool2:
Talia fajnie że weekend pełen atrakcji mieliście:-)
Madzienka zadowolona Juleczka z wagarów?:cool2:

Anaconda no ładnie czyli jutro może nam popadać, a dlaczego nie chodziła na obiady?Hubertowi powoli schodzi ta wysypka,ale jeszcze na rękach i nogach jest.ps.ty mówisz o komarach a ja w niedzielę na placu zabaw spokojnie siedziałam,a reszta się oganiala.

Maltanka najważniejsze że skuteczna...i obiad zjedzony...
komary Cie nie gryzą???

Anaconda jutro nie ma mowy o deszczu...bo Lublin odkomarzyli i deszcz wszystko zmyje:-D

Aluska odpoczęłaś???

ja powoli zmykam spać, żebym jutro nie zaspała...bo jutro dziadek wiezie Julkę więc trochę wstyd byłoby zaspać

Dzień dobry...a co tutaj tak pusto????
widzę ze z wyjątkiem mnie, Maltanki, Anacondy, Elizki, Misi, Alusk, Talii to nikt systematycznie nie pisze...a szkoda a miało być znowu tak jak dawniej...

Pogoda zmienia nam się...już to czuć...

Lenka zasypia ja włąsnie zrobiłam sobie kawkę...kto się dołączy???

Maltanka ja też miałam takie zachcianki...jedz póki możesz!!!!

Anaconda co porabiasz??byłam dziś na spacerku w twoich okolicach...ale nigdzie Cię nie widać było...

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witajcie
Dołączam się z kawką.
A no właśnie Madzienka masz rację, miało być tak jak dawniej:sorry:

Ja dzisiaj wstałam z bólem głowy. Wróciliśmy z zakupów, byliśmy w aldiku i na targu, anaconda pewnie zapracowana w domu, bo samochód stoi na parkingu:-p

Kurcze kupiłam Hubertowi sandałki, ale nie wiem czy nie będę musiała oddać, bo chyba jednak za duże:sorry:

Hej mi coś się bb nie chce zalogować na kompie... w tel działa bez zarzutu....
No właśnie gdzie reszta dziewczyn halo... rozumiem sienio jest usprawiedliwiona bo się wczasuje a reszta.... marzenka, mandziula, antuanet, iwona, justyna co jest....o karlicie nie wspomnę...

Madzienka jak tam odebrałaś już tel. działa bez zarzutu?
anaconda no i jak my nie mamy łączyć Ciebie z brzydką pogodą tylko masz wolne a już jest inna pogoda :p

Maltanka jak tam Hubert? znika mu już ten rumień? co mu dzisiaj serwujesz na obiad
Ja właśnie poprałam poprasowałam potem ide z Czarkiem na karate za wczoraj odrabiamy i jeszcze mnie czeka pakowanie...

eliza to co trzeba resztę dziewczyn myszami postraszyć co?:-D

dzisiaj sobie zażyczył kotleta, nie chce mi się stać bardzo w kuchni i na taki gorąc smażyć kotlety no ale nie mam wyjścia, a rumien schodzi powoli, na rękach i nogach jeszcze trochę jest, a jak u was? nie ma wysypki?

reklama
Do góry