reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam,
obiad się gotuje, Stasio śpi, więc zaglądam:tak:byliśmy na spacerze,ale krótko, bo z laboratorium późno wróciłam i w sumie o 13 to jadłam dopiero śniadanie:-D
ja dziś też glukozę piłam, ale jeszcze wyników nie mam, więc póki co korzystam i wcinam truskawki:-D
maltanka super wyglądasz:tak:no i widzę, że spokojnie możesz słodkie jeść;-)bo wynik super:tak:gratulacje ciociu:tak:
elza ooo...a u mnie ostatnio odwrotnie, mega power:szok:
madzienka widzę, że spacerujesz tak jak ja ze Stasiem...każde w swoją stronę:dry:

Edit:mam wyniki-76,124 i 120 :-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorową porą...
wieczory są stanowczo za krótkie i już mi czasu nie starcza na komputer i podczytywanie.... niby koniec semestru a roboty mam od groma...
maltanka, misia cieszę się ze wyniki macie dobre:tak::tak:
maltanka powodzenia na wizycie i gratulacje dla siostry!!!
elizka a ty jak się czujesz???
madzienka jak u was po szczepieniu?? u nas jak narazie ok, przetrwałyśmy kryzysową 5 dobę i mam nadzieję zę nic się nie pojawi, dziś trochę marudziła ale ją na dwór wypedziłąm:-D:-D

u nas podwórze już pomalutku zaczyna wygladać.... lepiej:-D:-D zamówiłam tez zjeżdżalnie do placu zabaw, domki juz stoją wiec dzieciaki mają co robić, nawet Zosia dzielnie wspina się po schodkach:tak::tak:

Dzień Dobry dziewczyny czas wstawać słoneczko się do nas uśmiecha to będzie ładny dzień... co prawda sama zostałam bo mąż wyjechał ale co tam ;-)
mandziula super że malutkiej nic nie jest po szczepieniu... i że dzieciaki szaleją na podwórku
Maltanka powodzenia na wizycie... daj znać co Ci lekarz powiedział

Witajcie
Od razu lepiej się wstaje jak słoneczko z rana za oknem:-)
Wczoraj wracając z przedszkola, strąbiliśmy z Hubertem jakiegoś chłopaka, no bo są trzy pasy w lewo skręcając na rondzie z których można jechać na wprost, to sieroty się poustawiają na środkowym tak, że już zjechać nie można:wściekła/y: no i jedzie potem za nami, ale został na czerwonym już na Sp. Pracy, a my pojechaliśmy, zanim się wygramoliliśmy w garażu z samochodu, brama się otwiera, patrzę a to ten chłopak wjeżdża:-D:-D:-D

misia o super masz wyniki? odebraliście już nowe autko?

mandziula o to dzieciaki będą miały gdzie szaleć

Witam :-):-)
Coś ostatnio mi czasu zabrakło na komputer, niby podczytuję regularnie bo z telefonu ale już odpisywanie tam to jak dla mnie porażka :sorry2::sorry2: teraz mam dwójeczki wiec rano ogarnięcie mieszkania obiad i czas szykować się do pracy i tak leci dzień za dniem :baffled::baffled:
Wczoraj miałam przedstawienie z okazji Dnia Mamy i ostatnią wywiadówkę, jak zwykle pękałam z dumy :tak::tak: no bo jak tu nie pękać skoro Maja jest najlepsza :tak::tak:
Poza tym nic się nie dzieje praca dom praca dom :tak::tak:
Właśnie przyszedł do mnie facet i naprawia mi domofon ;-);-):-p:-p
Maltanka, Misia super że wyniki glukozy w porządku i nie musicie się pilnować z jedzeniem :tak::tak:
Mandziula pochwal się koniecznie jak już podwóreczko doprowadzicie do ładu :tak::tak: i pokaż nam te domki ze zjeżdżalniami :tak::tak:

Witajcie

Dzięki dziewczyny za pamięć udało się zdążyć na samolot, ale jak się dzień wcześniej dowiedziam, ze przyjeżdżają prezydenci innych państw to mi ręce opadły:sorry2: ale udało się ominąć korki:tak: Byliśmy wczoraj nad morzem i mimo, ze to Północne to chyba nawet cieplejsze niż Bałtyk;-)

Sienio super że podróż odbyła się bez zbędnych przygód teraz odpoczywaj ile się da baw się dobrze i niezapominaj o nas...

reklama
Witajcie...my już w domu po bawimisiowej przygodzie z wodą...polecam wszystkim te zajęcia...po wakacjach ma ruszyć nowa edycja, więc kto może niech korzysta...Misia a właśnie dlaczego Ty nie chodzisz z nami...??
w końcu wyszło słoneczko i jest szansa na poprawę pogody...oby bo my planujemy weekend na działce...

Sienio super że prezydent Obama nie stanął Wam na drodze i już urlopujecie...odpoczywaj i zbieraj siły!!!!

Anaconda no brawo raz jeszcze dla Majeczki....i dla Ciebie dumna mamusiu...
nareszcie będzie można do Ciebie wejść...

Maltanka strąbiłaś sąsiada??:-D

Elizka masz wolną chatę???;-)mój P dziś wraca...

Mandziulka trzymam kciuki za kolejne doby...u nas minęła już 16 doba więc mam nadzieje że nic nie będzie bo do 12 to może być rożnie...

a to moja bawimisiowa lala
bw1.jpgbw6.jpgbw5.jpg

miłego dnia

Załączniki

• bw6.jpg
    bw6.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 36
  • bw1.jpg
    bw1.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 30
  • bw5.jpg
    bw5.jpg