reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam,
obiad się gotuje, Stasio śpi, więc zaglądam:tak:byliśmy na spacerze,ale krótko, bo z laboratorium późno wróciłam i w sumie o 13 to jadłam dopiero śniadanie:-D
ja dziś też glukozę piłam, ale jeszcze wyników nie mam, więc póki co korzystam i wcinam truskawki:-D
maltanka super wyglądasz:tak:no i widzę, że spokojnie możesz słodkie jeść;-)bo wynik super:tak:gratulacje ciociu:tak:
elza ooo...a u mnie ostatnio odwrotnie, mega power:szok:
madzienka widzę, że spacerujesz tak jak ja ze Stasiem...każde w swoją stronę:dry:

Edit:mam wyniki-76,124 i 120 :-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorową porą...
wieczory są stanowczo za krótkie i już mi czasu nie starcza na komputer i podczytywanie.... niby koniec semestru a roboty mam od groma...
maltanka, misia cieszę się ze wyniki macie dobre:tak::tak:
maltanka powodzenia na wizycie i gratulacje dla siostry!!!
elizka a ty jak się czujesz???
madzienka jak u was po szczepieniu?? u nas jak narazie ok, przetrwałyśmy kryzysową 5 dobę i mam nadzieję zę nic się nie pojawi, dziś trochę marudziła ale ją na dwór wypedziłąm:-D:-D

u nas podwórze już pomalutku zaczyna wygladać.... lepiej:-D:-D zamówiłam tez zjeżdżalnie do placu zabaw, domki juz stoją wiec dzieciaki mają co robić, nawet Zosia dzielnie wspina się po schodkach:tak::tak:

Dzień Dobry dziewczyny czas wstawać słoneczko się do nas uśmiecha to będzie ładny dzień... co prawda sama zostałam bo mąż wyjechał ale co tam ;-)
mandziula super że malutkiej nic nie jest po szczepieniu... i że dzieciaki szaleją na podwórku
Maltanka powodzenia na wizycie... daj znać co Ci lekarz powiedział

Witajcie
Od razu lepiej się wstaje jak słoneczko z rana za oknem:-)
Wczoraj wracając z przedszkola, strąbiliśmy z Hubertem jakiegoś chłopaka, no bo są trzy pasy w lewo skręcając na rondzie z których można jechać na wprost, to sieroty się poustawiają na środkowym tak, że już zjechać nie można:wściekła/y: no i jedzie potem za nami, ale został na czerwonym już na Sp. Pracy, a my pojechaliśmy, zanim się wygramoliliśmy w garażu z samochodu, brama się otwiera, patrzę a to ten chłopak wjeżdża:-D:-D:-D

misia o super masz wyniki? odebraliście już nowe autko?

mandziula o to dzieciaki będą miały gdzie szaleć

Witam :-):-)
Coś ostatnio mi czasu zabrakło na komputer, niby podczytuję regularnie bo z telefonu ale już odpisywanie tam to jak dla mnie porażka :sorry2::sorry2: teraz mam dwójeczki wiec rano ogarnięcie mieszkania obiad i czas szykować się do pracy i tak leci dzień za dniem :baffled::baffled:
Wczoraj miałam przedstawienie z okazji Dnia Mamy i ostatnią wywiadówkę, jak zwykle pękałam z dumy :tak::tak: no bo jak tu nie pękać skoro Maja jest najlepsza :tak::tak:
Poza tym nic się nie dzieje praca dom praca dom :tak::tak:
Właśnie przyszedł do mnie facet i naprawia mi domofon ;-);-):-p:-p
Maltanka, Misia super że wyniki glukozy w porządku i nie musicie się pilnować z jedzeniem :tak::tak:
Mandziula pochwal się koniecznie jak już podwóreczko doprowadzicie do ładu :tak::tak: i pokaż nam te domki ze zjeżdżalniami :tak::tak:

Witajcie

Dzięki dziewczyny za pamięć udało się zdążyć na samolot, ale jak się dzień wcześniej dowiedziam, ze przyjeżdżają prezydenci innych państw to mi ręce opadły:sorry2: ale udało się ominąć korki:tak: Byliśmy wczoraj nad morzem i mimo, ze to Północne to chyba nawet cieplejsze niż Bałtyk;-)

Sienio super że podróż odbyła się bez zbędnych przygód teraz odpoczywaj ile się da baw się dobrze i niezapominaj o nas...

reklama
Witajcie...my już w domu po bawimisiowej przygodzie z wodą...polecam wszystkim te zajęcia...po wakacjach ma ruszyć nowa edycja, więc kto może niech korzysta...Misia a właśnie dlaczego Ty nie chodzisz z nami...??
w końcu wyszło słoneczko i jest szansa na poprawę pogody...oby bo my planujemy weekend na działce...

Sienio super że prezydent Obama nie stanął Wam na drodze i już urlopujecie...odpoczywaj i zbieraj siły!!!!

Anaconda no brawo raz jeszcze dla Majeczki....i dla Ciebie dumna mamusiu...
nareszcie będzie można do Ciebie wejść...

Maltanka strąbiłaś sąsiada??:-D

Elizka masz wolną chatę???;-)mój P dziś wraca...

Mandziulka trzymam kciuki za kolejne doby...u nas minęła już 16 doba więc mam nadzieje że nic nie będzie bo do 12 to może być rożnie...

a to moja bawimisiowa lala
bw1.jpgbw6.jpgbw5.jpg

miłego dnia

Załączniki

• bw6.jpg
    bw6.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 30
  • bw1.jpg
    bw1.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 22
  • bw5.jpg
    bw5.jpg