reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda dokładnie tak :-)

Dziękuję za miłe powitanie :-)

Możecie pisać jak pod Nickiem MAMA IGORKA widzę że takowej nie ma a będzie szybko i prosto ;)

My też 8 Maja mieliśmy testy na alergie nic nie wykazały ( rok temu mieliśmy z krwi też nic ) mamy podejrzenie astmy ale to tylko podejrzenie mały czasem ostro kaszle teraz jest spokój wiec cieszymy się zdrowiem śmiga do przedszkola a ja do pracy i dzień za dniem ;) jesteśmy w centrum alergologii na kawaleryjskiej ale jak widać alergii nie ma,

Eliza79 remontujecie mieszkanko ? nas też to czeka pod koniec roku a dokładnie wykończenie będziemy sami na własną ręke działać jedyne szczęście jest takie że to mojego M branża :) więc jakoś pójdzie aby na materiały było ;)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie wieczorkiem u mnie cisza..panny śpią!!!
wiecie ze u mnie znowu GRZEJĄ!!!!jak dla mnie w łazience mogliby grzać cały rok??
w tv zapowiadają duże ochłodzenie i mega opady...prowadzące do powodzi....:sorry:
Anaconda
grzeją u was??
super że zapalenie pęcherza ustąpiło..i oby tak zostało...
jak Maja, już posiadaczka karty pływackiej???

Justyna super że żadna alergia nie wyszła u Michałka...

Maltanka sprawa z działka dopięta??

Marzenka jak uszy po warsztatach???

Mama Igorka ja z Czechowa..

spokojnych nocek...

Justyna tak satysfakcje J będzie miał dużą... dobrze że testy wypadły dobrze...obyś się nie rozchorowała po tym zmoknięciu
Mama Igora nie remontujemy mieszkania tylko wykańczamy dom
Madzienka u nas też grzeją
Anaconda właśnie jak poszło Mai???

Witam,
autko zamówione:-):-) zaliczka zapłacona,a kolor będzie taki ale przyciemniane będą tylko tylne szyby http://www.ford.pl/cs/ContentServer...NGInE/EP2/common/media/MediaOverlay&c=Image_C

teraz tylko wynegocjować dobry kredyt;-)choć odczuwalny pewnie będzie:-(
dziś zaliczyliśmy też szczepienie Stacha i bilans Natalki...póki co wszystko gra:tak: ale chyba to ostatni raz jak idę z dwójką na spacer...jedno i drugie ucieka (Stach za nic nie da się wsadzić do wózka) i efekt jest taki, że goniąc za Stasiem poleciałam jak długa...na szczęście chroniąc brzuch zdarłam jedynie ręce i kolano:sorry:

maltanka nie próbowałam, ale w poprzedniej też brałam Matruelle i jakoś wchodziły:sorry:
sienio szalejesz z urlopem;-)
marz oj przyda się słońce, przyda:tak:
voce del cuore witaj:tak:piękny nick...głos z serca:tak:
elza życzę podgonienia prac w domku:tak:i czekamy na parapetówkę:tak:;-)
anaconda dokładnie..żurawina w takich kwestiach to podstawa:tak:urosept, żurawit...to sama brałam:tak:jak egzamin na kartę?
justyna super,że testy w porządku:tak:
madzienka u mnie nie grzeją:no:no weź mnie nie denerwuj z pogodą, bo my w poniedziałek wyjeżdżamy:tak:

Eliza79 super :)

Misia2010 w życiu kieruje się zawsze głosem serca :-) i tak o to taki nick ;) dziękuję. Ale super autko marzenie :)

Madzienka u nas też grzeją ale my zakręcone grzejniki mamy ;) w łazience nie da się zakręcić więc mamy ciepło ;)

Żadna laseczka nie mieszka na Lsm Czuby i te okolice ? ;-):-)

Witam :-) Mój Synek jak co tydzień odlicza dni do weekendu ........ do piątku ....... ah jak on kocha weekend ;) ciekawe co to będzie jak będzie musiał pójść do szkoły.

Ostatnia edycja:
hej ale pogoda :no::no::no: mimo że anaconda w pracy....kiedy będzie cieplej???? ja chce słoneczka....pragnę!!!!

sienio mam nadzieję że na urlop zamówiłaś ładną pogodę:-):-):-)

misia śliczne autko.... w takim kolorze jak na zdjęciu???? a kredyty wszystkie są odczuwalne wiem coś o tym:cool::cool::cool:
dobrze że dzieciaki zdrowe.... miejmy nadzieję że już wyszliście z tych wszystkich choróbsk... bo Was nieźle trzymało w tym roku
jak ręce i kolano bardzo się potłukłaś.....wszystko ok???? uważaj na siebie i małego Krzysia

mama Igorka nie jedna z nas jest z twoich okolic tylko się się jeszcze nie ujawniły:-D:-D:-D
jak on teraz odlicza dni do weekendu to w szkole będzie jeszcze bardziej odliczał.... a Ty pracujesz???? czy siedzisz w domku???

Hej, hej
Co za pogoda, a tu straszą ulewami jeszcze:shocked2:
Dzisiaj mam wizytę u lekarza na 18 i podjadę do koleżanki z pracy na ploty, zobaczymy co tam słychać w wielkim świecie:-D

eliza
mój też sam robił, robili nam tylko płytki na podłogach i w łazience, ale mozaikę w łazience pewnie sam by sobie lepiej położył:wściekła/y:

justyna dobrze, że alergia nie wyszła, a on poszedł pierwszy rok do przedszkola? dobrze pamiętam, to wychoruje się i faktycznie minie, ps. nie poszłam na działkę, bo deszcz padał i mokro

madzienka no weź nie mów, u nas nie grzeją, a sprawa z działką raczej tak, czekamy tylko na zebranie zarządu ogródków żeby podpisać papiery, ale to za tydzień

misia fajne autko, oj uważaj na siebie

VoceDelCuore mój ogólnie nie odlicza do weekendu, ale jak go zapytać to najbardziej lubi piątek, bo mogą zabawkę przynieść do przedszkola i sobotę i niedzielę

Witajcie....kto pije ze mną kawkę??
my dzisiaj miałyśmy nasze bawimisie...było kolorowo, Lenka teraz śpi a ja powinnam brać się za obiad ale nie mam pomysłu:sorry2:
dzisiaj musimy zrobić wymyślonego przez Julę dinozaura, ciekawa jestem co moje dziecko wymyśli....
:tak:

Mama Igorka my tez mamy zakręcone, gdyby nie kaloryfer w łazience nie wiedziałabym że grzeją.....

Maltanka a mówiłam że trzeba było zostać na Czechowie:-D
moja tez lubi piątek i cały tydzień myśli co tym razem weźmie:tak:

Misia super autko....pogoda wg mojej pogodynki od poniedziałku ma się poprawić....i mam nadzieje że już raz a porządnie i ciepło będzie do października;-)
uważaj na siebie kochana!!!

Anaconda co u Was??
jutro masz wolne??cały dzien pewnie będzie lało:sorry2:

zmykam szykować obiad

znowu jakieś czarne chmury nad czechowem!!! i juz leje

Witam się z kawką:-)

Ogarnęłam się w kuchni i ze sprzątaniem więc czas na odpoczynek przy kawce.

VoceDelCuore mój to jeszcze nie czai co to weekend...ale tak 2-3 razy w tygodniu pyta czy dzisiaj jedziemy do dziadzia:-D

Misia
o matko! uważaj na siebie...dobrze że udało ci się brzuszek uchronić,

Maltanka powodzenia na wizycie i udanych ploteczek życzę:tak:
Tak Michał pierwszy rok w przedszkolu...pediatra zalecała zrezygnować z przedszkola, a pulmonolog wręcz przeciwnie. Lepiej jak teraz się wychoruje niż później w szkole.

Eliza jak tam Twoje serduszko?

Sunday
co u Ciebie?

Zmykam pakować torbę na basen:-)

reklama
Elza79 pracuję :-) wrócilam do pracy jak mały miał 2,5 roku on poszedł do przedszkola (rocznikowo 3 ) ale do prywatnego nie dostał się do pub. a od września 13r. juz do państwowego chodzi :) a od tego września już zerówka :szok:

Maltanka no piątek kocha bo właśnie można przynieść zabawke :)

Do góry