reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka :-):-)
Ja już w domu i za godzinkę śmigam po Maję :tak::tak:

Muszę jeszcze obiad przyszykować aby był gotowy gdy wrócimy ze szkoły :tak::tak:
Dziewczyny chyba sobie przeziębiłam pęcherz, proszę dajcie jakieś rady bo zwariuję :crazy::crazy::baffled::baffled:
Maltanka chyba jednak jakaś dziwna jesteś bo ja też II trymestr najlepiej wspominam ;-);-):-):-)
Marz jak ja z rana zobaczyłam co się dzieje za oknem to miałam ochotę przekręcić się na drugi bok i iść spać dalej :-D:tak::tak:
Misia gratulacje zakupu nowego auta, chwal się jaki wybraliście :tak::tak:
Elza widzę że my sporo wspólnych znajomych mamy ;-):tak::-D:-p
Madzienka no no to Ty o przyszłość Julki nie musisz się już martwić skoro dach nad głową będzie miała :-D:-D;-)
Dobra zmykam do kuchni bo się nie wyrobię :tak::tak: miłego popołudnia :-):-)

reklama
Hej a ja dzisiaj wybrałam się do lekarza rodzinnego po skierowanie na badania no i wyszłam jeszcze ze skierowaniem do kardiologa znowu odezwało się moje serducho

Maltanka a ja lubie być w ciąży nawet w te dni gdy źle się czuje i smutno mi się robi że już jestem na końcówce tym bardziej że to ostatni raz

Marzenka dobrze że B nic nie jest..

Misia właśnie pochwal się co za autko kupiliście.. ale Wam zazdroszcze wyjazdu
Madzienka to Julcia ma zaradnego narzyczonego bo wybranka mojego syna musi się pogodzić z tym że będzie mieszkała w remizie

Sunday super Maksio jeździ gratuluje... współczuje papierologi w pracy ale potem 2 m-ce laby

ja ogarnęłam mieszkanie, podłogi pomyte, czekam na moich aż wrócą z przedszkola i wybywamy na zakupy jeszcze.
Wczoraj nam się skończyło mleko i nie chciało się jechać do sklepu, więc mówię Hubertowi, że rano jak go zawiozę to pojadę na zakupy i kupię, a dzisiaj rano mówię, że tat go zawiezie, a ten do niego, a będziesz pamiętał, że masz kupić 10 butelek mleka:-D

anaconda
i jak obiad gotowy?

eliza czemu mówisz, że to ostatni raz? a dziewczynka?

justyna Hubert był bardzo zadowolony z filmu

Cześć:tak:
no co to ma być za pogoda??:angry:masakra:wściekła/y:

OOO a co taka cisz z rana? gdzie jesteście?
ja biegałam po bankach w poszukiwaniu kredytu, a tylko buty przemoczyłam:confused2:

misia jak się czujesz? bo ja to różnie, w dzień ok, ale w nocy jak się położę i zanim usnę jak muszę wstawać jeszcze 3 albo 4 razy do łazienki, bo pęcherz ciśnie to mam dość i najchętniej przyspieszyłabym czas
ja też różnie:baffled:niby nie ma mdłości ale jakoś tak nie do końca ok:eek:wieczorami po witaminach mdli no i tak samo biegam co chwila do wc i w nocy też wstaję...no ale to normalne:sorry:

Misia jakie autko kupiliście???
co do narzeczonych to u nas ten sam etap...jeden nawet dom buduje w Motyczu dla Julki i on będzie jeździł na ścigaczu a Julka na skuterze:-D...mamy z rodzicami niezły ubaw z nich...
jutro dopiero je zamówimy...a w końcu wybraliśmy Forda s-max:tak:
no proszę jakie te dzieci pomysłowe:rofl2:

Misia prywatnie wyjezdzacie czy znowu macie mozliwosc wyjechac przy okazji wyjazdu służbowego...no i chwal sie jakie autko kupiliscie???
tym razem jedziemy prywatnie:tak:

Hej a ja dzisiaj wybrałam się do lekarza rodzinnego po skierowanie na badania no i wyszłam jeszcze ze skierowaniem do kardiologa znowu odezwało się moje serducho
oj,niedobrze...oby szybko się unormowało:tak:
Maltanka a ja lubie być w ciąży nawet w te dni gdy źle się czuje i smutno mi się robi że już jestem na końcówce tym bardziej że to ostatni raz
no właśnie,czemu ostatni???

Misia właśnie pochwal się co za autko kupiliście.. ale Wam zazdroszcze wyjazdu
:-Dja zazdroszczę domku...bo na swój długo poczekam:-(

Witajcie

anaconda najlepiej wybrać się do apteki , pewnie coś polecą, za długo nie zwlekaj, bo moze trzeba bedzie i learza odwiedzic.
misia super samochód i prosto z salonu wow, ja sie chyba nie doczekam salonowego, ale tez da sie przeżyć;-)
eliza trzymam kciuki za serce, oby problem szybko znikł.
maltanka i co dostałas swoje 10 butelek mleka?:-D

gdzie się reszta podziewa? karlita, anety, iwonka!!!
ja z utęskieniem czekam do końca tygodnia bo póżniej mam tygodniowy urlop, potem 5 dni pracy i znów wolne 2 tyg:rolleyes2::rolleyes2:

Sienio ale zapowiada Ci sie laba....oby tylko pogoda dopisała...
Misia życze uzyskania jak najbardziej preferencyjnego kredytu i jak najmnie odczuwalnego:-Dsamochodzik bardzo fajny i sprytny dla Waszej rodzinki napewno sie sprawdzi nasz sasiad posiada taki własnie z tego roku bo potrzebował tez jeszcze jednego miejsca;-)w jakim kolorek wybrany??? Życzę dużo słońca na wyjazd...
Anaconda przede wszytskim pij duzo płynów a w aptece jest bardzo duzo specyfikow...jak dzisiaj???
Eliza a co z tym sercem ty tez czujesz ze cos sie dzieje??? Nie wiem czy juz Ci to wczesniej pisałam czy tylko chcialam ale co do twojej anemii pamietaj o zelazie pij dodatkowo sok z buraków...moja siostra miala anemie i notorycznie zapominała o żelazie i mały urodzil sie z anemia i nie wypuscili ja dopuki u niego poziom hemoglobiny nie byl zadawalajacy...wiec warto teraz o to zadbac bo bezsensu z takiego powodu kiblowac w szpitalu...

Dzisiaj juz o niebo lepiej chociaz wczoraj juz mi słonko zaswieciło jak dzieciaki zbierałam z przedszkoli...dzisiaj juz przejal ich P i tak juz zostanie;-)
A dzisiaj wisze do 16 na warsztatach na tele nie dosc ze nie wiem o czym oni mowia to jeszcze maltreruja zmaltretuja mi ucho:baffled::baffled:dobra koncze bo musze sie wsłuchac..

Miłego dnia!!!

Witam wszystkie mamy z Lublina podczytuje was od czasu do czasu więc i się ujawniam :-D;-):tak: tak sobie tu fajnie piszecie pisałyście o biegu dla przedszkolaków my się za późno dowiedzieliśmy a szkoda ;) Jestem Lubelska mama na bb jestem już od maja 2009 roku jako grudniowa mama 09r. już 5 lat z bb to moje 2 konto tamto się gdzieś zapodziało :) Nazywam się Kasia i pozdrawiam wszystkie mamy :)

reklama
witam witam witam i pytam kiedy ta pogoda się unormuje bo jest tak nie wiadomo jak:-):-):-)
mój J od przyszłego tyg bierze 2 tyg urlopu i zamierza podgonić prace w domku.... a ja zamierzam się relaksować na leżaczku ale pogoda musi być....mówię Wam jeszcze duzo roboty przed nami ale z każdym dniem jak coś przybędzie to wszystko się zmienia.... ściany już mamy pomalowane, płytki w łazience i w kuchni położone... już się nie mogę doczekać sprzątania i mycia okien......

misia maltanka mi zarówno po falvicie i prenatalu było niedobrze teraz brałam femibion i było ok

anaconda i jak tam Twój pęcherz???? w magazynie się ukrywałaś i siedziałaś na posadzce to teraz masz:-D:-D:-D a tak serio zdrówka życzę.... fakt mamy wspólnych znajomych...myślałam że Wy tak miedzy działami nie bardzo się znacie a widzę że jednak jest inaczej

sienio fajnie tyle wolnego będziesz miała....jakieś plany na urlop???? jak książki Ci się podobają????

marzenka tak wiem sok z buraków najlepszy.... a wczoraj pani dr powiedziała że z moją anemią nie jest tak źle bo to że hemoglobina spadła to jeszcze nie jest powód do zmartwień bo inne są w normie....ale żelazo łykam i staram się jeść wszystko co zawiera żelazo....chociaż nie wiem czy mój tyłek to wytrzyma ;-):-p:-p:-):-)

VoceDelCuore witamy na lubelskim forum....rozgość się udzielaj się a poznasz naprawdę fajne dziewczyny.....
p.s masz strasznie trudny do zapamiętania nick

Do góry