reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja już wykąpałam piesa:laugh2: nie był zbyt szczęsliwy, ale jak mus to mus i wzięłam się za obiad, dzisiaj pomidorowa i sos, drugi raz w życiu swoje kluchy zrobiłam:-D

nie chce mi się ruszać z domu, ale odwiedziłabym Pepco zrobili w Olimpie nowe koło Toys-a

VoceDelCuore
witaj i rozgośc się? z której częsci Lublina jesteście?

eliza tak myślałam, że korzystasz z leżaczka, bo rzadko jestes:-p czyli najbrudniejsze roboty porobione jak płytki leżą? a jak Czarka pokój zrobiony. Ps. a jaką masz tą hemoglobionę? ja mam na tej dolnej granicy, teraz mi wyszło 11.9, a norma to od 12:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Dzisiejsza pogoda nawet nawet, ale coś już się chmurzy...a ja z praniem ruszyłam:baffled:. Rano odwiedziliśmy z M laboratorium, a popołudniu idziemy na testy i do pulmonologa. A wczoraj po przedszkolu zrobiliśmy sobie spontaniczny spacer i doszliśmy aż do Olimpu. W nagrodę za cierpliwość Michała gdy ja buszowałam między wieszakami;-), poszliśmy do McDonalda:-D A na jutro obiecałam wesołe miasteczko:-)

Anaconda
mi zawsze na pęcherz pomagał urosept albo furagin,

Maltanka byłam w Pepco w Olimpie...duży sklep, podobało mi się:tak:

Misia fajne autko:tak:

Sienio za słoneczną pogodę w urlopowe dni zaciskam kciuki,

VoceDelCuore Witaj!

Maltanka jeszcze nie dokońca brudna robota zrobiona bo płytki leżą tylko na podłodze w kuchni i łazience jeszcze ściany całe wc i podłogi w pokojach... jeszcze żaden pokój nie jest zroniony :-(

Justyna trzymam kciuki za dobry wynik testów u pulmonologa

Witajcie i ja dotarłam....z Lenka dziś byłyśmy na klubie mam, później na szybkich zakupach i teraz moja iskierka śpi a ja odpoczywam:-p:-p

Witam nowa mamę...zapraszamy częściej....dla mnie nick bez skopiowania nie jest do zapamiętania...:no:

Anaconda jak Twój pęcherz...kup sobie urofuraginium...to to samo co furagin ale bez recepty i jedz dużo żurawiny, pij sok z żurawiny

Maltanka spokojnie z tymi wynikami...laboratorium pokazuje normy dla "normalnego"człowieka, nie biorą pod uwagę ciąży...a twoje wcale niej jest taka zła...
dotarłaś do pepco??właśnie widziałam ze w olimpie otworzyli

Misia super autko niech się sprawuje...
ja miałam Maturelle i tez mi po nich było niedobrze....zmieniłam i było ok!!!

Marzenka oby warsztaty szybko minęły...

Elizka Ty masz zamiar sprzątać i okna myc...chcesz Nikosia trochę wcześniej na tym świecie??nawet nie próbuj!!!!

Sienio ja tez trzymam kciuki za pogodę....w najbliższym tygodniu bo kolejne wolne to chyba nie w PL zamierzasz spędzać...

Justyna trzymamy kciuki za wizytę..chodzicie jeszcze na basen???

miłego dnia

Hehe mój nick no takto może jak niżej Mama Igorka ? jak pod nickiem ?:):-) o mogę być Mama Igorka może być ?:) żeby nie było trudności co do nicku ;)

Maltanka jesteśmy z Czubów/ LSM / Poręba ;) Piszę tak ponieważ aktualnie kończymy mieszkać na LSM po 6 latach chwilowo wracamy na " stare śmieci" na czuby by wreszcie zamieszkać u siebia na porębie ;)

A wy skąd jesteście zdradzicie , wiem że pewnie gdzieś o tym było ale zanim ja to przekopie :baffled::-);-)

Elza79 wierze ze fajne dziewczyny bo i takowe poznałam na grudniowych mamach ;) i już przez 5 lat mamy kontakt to wspaniałe jest :tak::-)

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Ja już po pracy kawusię wypiłam i czekam by pójść po Maję do szkoły a potem na egzamin na kartę pływacką :tak::tak: ciekawe też jak tam te 2 konkursy które dzisiaj miała :confused::confused:
Co do mojego pęcherza, to zakupiłam urafuraginum i po końskiej dawce wczoraj jest już o niebo lepiej, już na noc nic nie odczuwałam więc jestem spokojna, pobiorę jeszcze ten lek do jutra żeby nawrotu nie było :tak::tak: i chyba domyślam się skąd ta dolegliwość :crazy::crazy::crazy: w sobotę siedziałam na trawie a Maja biegała po górkach no i wyszło mi to siedzenie bokiem :crazy::crazy:
Sienio nie za dobrze Ci?! Ja też chcę tyle wolnego :tak::tak::tak:
Misia super autko :tak::tak: oby kredycik bardzo nie dał się odczuć :tak::tak::tak:
Marz i jak tam warsztaty, bardzo się wynudziłaś ;-);-):-p:-p
Elza doczekasz się doczekasz własnego domku, tylko nie szalej teraz ze sprzątaniem :tak::tak:
VoceDelCuore a dla mnie twój nick jest bardzo prosty - głos serca :-):-) rozgość się u nas na dobre :tak::tak:
Justyna trzymam kciuki za wizytę u pulmonologa :tak::tak: a jak się czuje Michaś? :confused::confused:
Maltanka i jak byłaś w Olimpie? Ooo to i ja się muszę tam wybrać do pepco skoro taki duży :tak::tak::tak:
I znowu zaczęło padać i jak ja wyjdę z domu :crazy::crazy:

My już w domu po przedszkolu. Ta chmura z Czechowa dotarła i do mnie. A miałam dzisiaj plany wyjść na spacer i na działkę.

VoceDelCoure
my to każda z innej częsci praktycznie:-D ode mnie to drugi koniec miasta
anaconda super, że lek zaczął działać, było nie pić piwa na trawie :-D powodzenia dla Mai dzisiaj na pływaniu.

madzienka, anaconda nie dotarłam do pepco, nie chciało mi się ruszać z domu

marzenka jak szkolenie? dało się przetrwać

Maltanka tak J robi wszystko sam... tak taniej wolniej ale taniej
Madzienka myślę że rodzinka pomoże w sprzątaniu... ja bym chciała Nikosia nosić najdłużej jak się da
Voce.... będę pisała w skrócie chyba się nie obrazisz...ja jestem z kaliny
anaconda dobrze że już z pęcherzem lepiej...trzymam kciuki za Maje
Doszło do Ciebie zdjęcie????

reklama
O, teraz to słoneczko wyszło a jak wracaliśmy od lekarza to lało, dla M wzięłam płaszcz a że parasolki nie chciało mi się ciągać to zmokłam i mam za swoje:no:
Testy wyszły dobrze tzn nie wykazały alergii, a od pulmonologa dostaliśmy jakieś robione kropelki do nosa i roztwór do płukania nosa. Pani dr powiedziała że po prostu Michał musi przechorować i że to minie, a kaszle od katarku, osłuchowo czyściutki.

Anaconda
dobrze że leki pomogły na pęcherz...jak konkursy i egzamin Mai?? A Michał dobrze się czuje, to mi ostatnio słabo się robi jak Michał pokazuje jak to dzieci w przedszkolu się zachowują:eek::no:

Madzienka fajnie że dzisiaj odwiedziłaś klubik...tak, chodzimy na basen,

Eliza taniej i wolniej ale może dokładniej niż ekipa jaka satysfakcja J że on sam domek wykończył:tak:

Maltanka
wybrałaś się na działeczkę?

VoceDelCuore
ja również jak Eliza jestem z Kaliny:tak:

Do góry