reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka lało i u nas na kalinie.... fajny ten cykl bawimisie...po takich atrakcjach nie dziwne że królewna śpi i przy takiej pogodzie ja też ucięłam sobie drzemkę a co :-D:-D:-D
i co wymyślałaś na obiad?????

justyna dziękuje serduszko jeszcze bije :-D:-D:-D a że za szybko to taki mały szczegół :-):-):-p:-p

maltanka właśnie o to chodzi że mój J jest taki że on woli wszystko sam.... a poza tym nie stać nas na robotników choć wiem że było by to sto razy szybciej

mama Igorka mój mały też od tego września do zerówki.... czas niestety szybko leci....a do którego prywatnego chodził?????

reklama
Spakowałam torbę i ..... już muszę ją rozpakować:szok:

Madzienka dostałaś sms od p. Justyny??
Super zabawę dzisiaj miała Lenka...widziałam fotorelację:-)
Co masz na obiad?:-p

Eliza Cz już do zerówki??? O Boże, jak te dzieci szybko muszą rozpoczynać edukację:no:

Elizka nic szczególnego, zrobiłam kotlety z piersi....

Justyna nie dostałam, ale już doczytałam że nie mamy pluskania w piątek:sorry2:...czyżby ktoś znowu im sanepid nasłał??

Witam :-):-)
Wczoraj już nie miałam kiedy zajrzeć, oczywiście Maja zdała egzamin i jest posiadaczką karty pływackiej :tak::tak: jestem z niej mega mega dumna :tak::tak: nie mogłam się nadziwić jak ona super pływa i nurkuje :tak::tak:
A jutro to nie martwcie się że będzie lało bo ja nie mam wolnego tylko mam nockę :szok::szok: nie wiem jak dam radę bo w grafiku mamy napisane niby od godz.20 do 6 rano :szok::szok::szok:
Madzienka dopiero jak Cię przeczytałam to poszłam sprawdzić czy kaloryfery ciepłe i Czechów nie zawiódł - grzeją i u nas :tak::tak: chyba się wykąpię bo w łazience tak cieplutko :tak::tak:
Elza satysfakcja podwójna jeśli chodzi o samodzielne wykańczanie domku :tak::tak: zdjęcie niestety nie doszło albo nie chciało mi się otworzyć :tak::tak: a co do gry to będzie Ci się opłacać podjechać do reala - u nas po tyle co Ci mówiłam :sorry2::sorry2:
Justyna super że Michaś nie jest alergikiem :tak::tak: oby nowe leki były skuteczne :tak::tak: czemu musiałaś rozpakowywać torbę? :confused::confused:
Maltanka powodzenia na dzisiejszej wizycie i udanych ploteczek z koleżanką :tak::tak:
Misia tak jak dziewczyny piszą uważaj na siebie bo upadki w Twoim stanie niewskazane :tak::tak:
Oj jak mi się spać chce, to poranne wstawanie mnie wykończy :baffled::baffled:

Anaconda dlaczego masz nocke??? Gratulacje dla Mai... jutro w takim razie czeka mnie wyprawa do reala...
Maltanka jak tam po wizycie???

Elza mamy nockę bo jest przebudowa całej centralnej i w ciągu dnia byśmy nie dali rady :cool::cool: a na dodatek 20.05 jest wizytacja "Francji" i prezesowa szaleje :cool::cool:

reklama
Elizka na co polujesz w realu????

Anaconda niestety ale basen został zanieczyszczony podczas zajęć i teraz musi go sanepid odebrać....a że oni mają czas to my czekamy na zajęcia!!!
gratulacje dla Majeczki, ale ja byłam pewna tej jej karty!!!
Trzymam kciuki żeby nocka nie trwała do 6 tylko max do 1 w nocy!!!

Maltanka jak wizyta???

zmykam oglądać Bitwe o dom...spokojnych nocek!!!!

Do góry