reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

eliza że dziewczynka;-) wybieram się, o o której masz lekarza? jak będę to powiem żeby nas wzięli do jednej grupy, bo wiesz samej to tak nie bardzo chce mi się iść:sorry: tym bardziej, że nie spodziewam się że dowiem się tam coś nowego, raczej to tak dla spotkania i poplotkowania;-)

reklama
maltanka aj postaram się być punkt 17 ale nie wiem ile się zejdzie...bo wiesz u mojego lekarza nie ma numerków tylko się idzie i czeka na swoją kolej postaram się być u niego pierwsza ale nie zawsze mi się to udaje... jakby co to powiedz żeby nas dali to tej samej grupy... i będziemy na tel. ok???
mam nadzieję że Twoje przeczucie i moje się sprawdzi dowiemy się w piątek...

onamama możesz poznać nawet nie jedną ;-);-)

maltanka aj postaram się być punkt 17 ale nie wiem ile się zejdzie...bo wiesz u mojego lekarza nie ma numerków tylko się idzie i czeka na swoją kolej postaram się być u niego pierwsza ale nie zawsze mi się to udaje... jakby co to powiedz żeby nas dali to tej samej grupy... i będziemy na tel. ok???
mam nadzieję że Twoje przeczucie i moje się sprawdzi dowiemy się w piątek...

ok, właśnie tak myślałam, powiem że chcemy być w jednej grupie i będziemy na tel. ps. o to już nie moge się doczekac piątku:tak:, wiem jak to jest u mojego niby jest na godziny a czasami i tak się czeka

onamama a może ty chcesz się wybrać z nami na warsztaty: Warsztaty Mamo to Ja | Baby online

A kiedy dziewczyny sa te warsztaty??ja jak narazie za bardzo nigdzie nie moge sie ruszac bo mam zagrozona ciaze:( moge wczesniej urodzic skurcze straszne miewam;/ musze poczekac do 30 tyg przynajmniej bo teraz to troszke niebezpiecznie u mnie jest:( w srode ide do lekarza bo niewiem czy nie pojde do szpitala bo lekarz mysli o podaniu mi sterydow na rozwoj plucek u maluszka

Alr jesli bede sie lepiej czula to napewno bede mogla sie z wami spotkac i was poznac:)) bo bardzo bym chciala:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Awy dziewczyny jestescie z lublina czy okolic???? W srode ide do lekarza wiec zobacze co i jak... troche sie boje :( tylko wy dwie dziewczyny jestescie i udzielacie sie na tym forum czy sa inne tez mamy

reklama
Witajcie , Justynka musiałam się odezwać jak już o mnie wspomniałaś :-p Podczytuję Was na bieżąco ale ostatnio jakoś tyle na głowie, że nie mam kiedy popisać...

Justynka zdrówka dla Michasia:tak: Mój Cypek tez tak kaszle, ostatnio poszedł 4dni do przedszkola, zaszczepiłam go na pneumokoki a w piątek się rozchorował i siedzi już tak drugi tydzień w domu...:sorry:

Normatywna trzymam kciuki za pozytywne potoczenie się wszystkich spraw, jesteś dzielna i ze wszystkim dasz radę, choć na pewno łatwo nie jest...Trzymaj się !! &&&&&

Madzienka super wypadzik miałaś:tak: jak było?

Sunday super, że chodzisz na siłownię. Gdzieś koło nas może?

Elza a Ty jak się czujesz?

Maltanka a Ty?

Onamama witaj :happy:

Sienio ja też jak weszłam do tk maxx to jakoś ciężko się tam odnaleźć. W Wawie np to trochę bardziej przejrzyście jest. Z całego wielkiego sklepu majtki dla siebie znalazłam:-) Tak swoją drogą, to ciężko się dostać do tego Twojego stomatologa, czekam i czekam ;-)

Spadam na moje wieczorne tasiemce:-)

Do góry