Z przecieków na NK wiem,że Anaklim urodziła 13-go.
No wkoncu biedna ile mozna chodzic i sie tak meczyc
GRATULUJE!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam po dłuższej nieobecności Chyba nie nadrobię bo tyle naskrobałyście
Jeżdziliśmy z Kubą do Lublina na badania kontrolne po operacji Słuch w porządku kontrola za 3 miesiące. Foniatra w DSK to totalna pomyłka wiec czeka nas jeszcze wycieczka do Wawy ale to chyba dopiero gdzieś w kwietniu bo miejsc w IMIDzie mało Idę spać bo padam na twarz a jutro rano do pracy Pa;-)
Hej, podczytuje was ale weny do pisanie brak:--
-(...od dzisiaj jestesmy same Pawel jutro ma operację a ja nawet nie moge przy nim byc, bo nie mam z kim Julci zostawić..dziadkowie pracują, a dziecka po szpitalach ciągac nie bede
Mam cos dla was;-);-);-)
Jeśli Twoje koleżanki również chciałyby być Ambasadorkami tej marki pieluszek - przekaż im linka do ich ankiety:Pampers kolezanki
Marz u nas ze smokiem podobnie do spania musi być, aczkolwiek nie probowalam jescze oduczania
Anaklim GRATULACJE!!!!
Pozdrawiam, trzymajcie jutro mocno kciuki żeby operacja przebiegła bez komplikacji![]()
Ja jeszcze nie oduczalam Karoliny,ale ona mala jeszczeCzesc dziewczyny
mam pytanko kiedy odłuczałyscie bądź planujecie odłuczac i jakimi sposobami swoje pociechy od smoczka??
ja sie zaczełam przymierzac w ciagu dnia praktycznie wogole go nie potrzebuje najgorzej to te usypianie
dzisiaj postanowiłam własnie uspic go juz bez gumowego przyjaciela trwało to godzinę ale to nic rzucał sie na łózku szukał za łózkiem no i juz praktycznie spał malac zamkniete oczy zaczał tak płakac i sie rzucac ze sie złamałam dałam mu smoka i sekunda i twardo spi
Maltanka,no z palcem nie za dobrze...a Karolina to uparciuch i dalej nie chce butli,wiec na razie dalam spokój,moze jak bedzie starsza,teraz zaczelam dawac jaj zupki i deserki,no i ladnie zjada,a popija cycem
anet to nie dobrze z tym palcem M
a jak tam Karolinka polubiła butelkę?
.
Ciesze sie ze ok z Kubą....Witam po dłuższej nieobecności Chyba nie nadrobię bo tyle naskrobałyście
Jeżdziliśmy z Kubą do Lublina na badania kontrolne po operacji Słuch w porządku kontrola za 3 miesiące. Foniatra w DSK to totalna pomyłka wiec czeka nas jeszcze wycieczka do Wawy ale to chyba dopiero gdzieś w kwietniu bo miejsc w IMIDzie mało Idę spać bo padam na twarz a jutro rano do pracy Pa;-)
No to gratki wielkie Anaklim.........!!!!!Z przecieków na NK wiem,że Anaklim urodziła 13-go.
Ja jeszcze nie oduczalam Karoliny,ale ona mala jeszcze
Powiem ci tylko,ze musisz byc konsekwentna,jak juz zabierzesz to nie dawaj mu go spowrotem.......ja pamietam ja to z Gosia bylo,tez sie meczylam,ale trudno,dalam rade,przemeczylam sie kilka dni i potem mialam spokoj...zycze powodzenia,no i duzo cierpliwosci....
Maltanka,no z palcem nie za dobrze...a Karolina to uparciuch i dalej nie chce butli,wiec na razie dalam spokój,moze jak bedzie starsza,teraz zaczelam dawac jaj zupki i deserki,no i ladnie zjada,a popija cycem...
Ciesze sie ze ok z Kubą....
No to gratki wielkie Anaklim.........!!!!!
Witam........
A co tu dzis taka cisza,czy ja moze dzis wczesniej?
Ale Karolcia zasnela,a ja z kawka siedlam na BB oczywiscie....
Zdradzcie co robicie dzis na obiad?Ja zrobilabym te parowki zapiekane,ale pomidorow w domu brak....a do sklepu nie chce mi sie jechac,a jeszcze snieg pada...wrr..