reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mi po tej drzemce też nic juz się nie chce, wstawiłam tylko pranie, reszta nie ucieknie

fornetka powodzzenia na badaniu glukozy;-);-) który test będziesz robić 50 czy 75??? ja musiałam ten wyższy i ledwie wysiedziałam, dobrze że miałam ksiazkę, to przynajmniej nie myślałam o ym jakmi niedobrze po tym piciu:-):-)

reklama
Anaconda,od 1-go lutego idą tylko jeszcze muszę w tym starym przedszkolu Olka wypisać i żeby dyrekcja z komputera go zdjęła bo ta nowa nie może go do ewidencji wciągnąć.
Pospałam 1,5 godziny i troszkę ból zszedł :tak:a tabsy wzięłam i nic nie pomaga a wizyta u neurologa za tydzień:-(.
Ale smakowitości dziś serwujecie ;-):tak:-u mnie wczorajsze kotlety z mortadeli do tego kluchy i sos boloński i barszcz biały na wędzonce z kiełbaską,jajkiem i białym serem:tak:.

A ja sobie pospałam od południa do teraz, jakaś wiecznie zmęczona jestem a nie chce mi się iść badań porobić bo może ja anemię mama:sorry2::sorry2:
Anaconda,a moze to nie anemia,tylko w ciazy jestes:-)

Witam wieczorkiem,panny juz uspilam(dzis moja kolej),a teraz mam chwile na kompa:tak::happy2:
U mnie dzis na obiadek byl sosik z pulpetami i kasza gryczana.....a jutro jeszcze nie wiem:no:
Maz dostal zwolnienie do konca miesiaca jeszcze,no i chirurg powiedzial,ze tego palca juz sie nie da "naprawic",bo sciegna zerwane i nawet opeacyjnie sie nie da,bo nie wiadomo w ktorym miejscu ciac ....:baffled:

Maltanka,zmienilas avatar,no i cie nie poznalam...hi,hi....fajny!!!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
mam pytanko kiedy odłuczałyscie bądź planujecie odłuczac i jakimi sposobami swoje pociechy od smoczka??
ja sie zaczełam przymierzac w ciagu dnia praktycznie wogole go nie potrzebuje najgorzej to te usypianie
dzisiaj postanowiłam własnie uspic go juz bez gumowego przyjaciela trwało to godzinę ale to nic rzucał sie na łózku szukał za łózkiem no i juz praktycznie spał malac zamkniete oczy zaczał tak płakac i sie rzucac ze sie złamałam dałam mu smoka i sekunda i twardo spi

mi po tej drzemce też nic juz się nie chce, wstawiłam tylko pranie, reszta nie ucieknie

fornetka powodzzenia na badaniu glukozy;-);-) który test będziesz robić 50 czy 75??? ja musiałam ten wyższy i ledwie wysiedziałam, dobrze że miałam ksiazkę, to przynajmniej nie myślałam o ym jakmi niedobrze po tym piciu:-):-)

Ja też miałam ten 75, ale wcisnęłam sobie 1/2 cytryny:tak::tak::tak::tak:

anet15 niedobrze z mężem:-:)-(współczuję

Witam po dłuższej nieobecności Chyba nie nadrobię bo tyle naskrobałyście :szok::tak:
Jeżdziliśmy z Kubą do Lublina na badania kontrolne po operacji Słuch w porządku kontrola za 3 miesiące. Foniatra w DSK to totalna pomyłka wiec czeka nas jeszcze wycieczka do Wawy ale to chyba dopiero gdzieś w kwietniu bo miejsc w IMIDzie mało Idę spać bo padam na twarz a jutro rano do pracy Pa;-)

:-D:-D:-D

anet to nie dobrze z tym palcem M
a jak tam Karolinka polubiła butelkę?

marz no ja nie mam z tym problemu na szczęście. Hubert nie chciał od początku smoczka jak mu dawałam to miał odruch wymiotny.

Mateusz zaczął ssac dopiero jak skonczył 2 miesiace wczesniej miał tez odruch wymiotny, ale dałąm mu bo nie potrafił zjesc i pojsc spac moją piers traktował jak smoczek bo po godzinie ssał juz pusta a na pełną sie denerwował juz nie wspomne ze za nic nie chciał sie odłozyc do łózeczka wiec musiałam go oszukac. No a teraz to juz mały nałóg. Nie bede na siłe go odłuczac przyjdzie na wszystko czas ale moze małymi krokami uda nam sie
anhira super że z synkiem wszystko ok nie ma nic cenniejszego jak zdowie a juz napewno naszych pociech

reklama
Do góry