reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Oj jakiego ja dzisiaj miałam lenia z rana to myślałam że urlop na żądanie wezmę :-D:-p ale później jakoś się już rozruszałam i poszło :tak::tak:
A teraz czekam jak na szpilkach ;-);-);-) bo teściowa ma wizytę u kardiologa i jak późno wejdzie do gabinetu to zjedzie do nas na noc :sorry2::sorry2:
A wczorajsza wizyta u pulmonologa tak jak myślałam, Maja ma zwiększone dawki wziewek bo duszności niestety się pogłębiają :-:)-(
Madzienka gratulacje dla Julci ja tak dobre wyniki oceny jej stanu gotowości do szkoły :tak::tak: oj tak Lenka już mała śrubeczka i w miejscu nie posiedzi :-D:tak::tak:
Maltanka to mówisz że ospę masz za sobą ;-):tak::-D oby katarek minął Hubertowi :tak::tak: a on chce zostać u sąsiadki? :confused::confused::confused:
Justyna byłaś w moim leclercu? Czemu Cię nie widziałam? :confused::confused:
Dzisiaj Jacka wygoniłam z Mają na basen więc mam mały luzik :-p:-p

reklama
Witam
Jakos malo czasu na wsxystko, praca, szkola, dom
Misia u nas tez co roz jak nie warga rozcieta, to guxy na glowie
Maciek Asie naparza a ta sie nie broni, ciagnie za wlosy, drapie
Anaconda gdzie bylas u ortodonyu x Maja?
Musimy sie wybrsc
Milego dnia moze zajrze pozniej

Witajcie, podczytuję Was na bieżąco, ale jakoś brakuje mi czasu na odpisywanie. Zaczyna mi się okres egzaminacyjny, więc trochę zwiększa się moja aktywność:sorry2: Cyprian chodzi pięknie do przedszkola, z wielką ochotą rano pyta czy idziemy już do przedszkola:tak:

Madzienka brawa dla Julci za piękne wyniki;-)

Anaconda dobrze, że się w końcu rozkręciłaś i poszłaś do pracy:-)

Justynka
jak u Was, jak Michaś w przedszkolu? Jeśli poszukujesz zabawek to moim zdaniem bardzo dobrze też zajrzeć do carrefoura, ostatnio kupiliśmy tam w korzystnej cenie Lego, ceny są bardzo przystępne:tak:

Kobietki, wiecie, że od dzisiaj w Rossmannie jest -40% na kosmetyki do makijażu ?? Także jak któraś coś potrzebuje to ruszajcie, zanim wszystko zostanie wykupione;-)

Hejka dziewczynki :-):-)
Wczoraj przyleciała do Pl moja siostra, szkoda ze nie mogę pojechać do Radomia i się z nią spotkać :-:)-( mam nadzieję, że niedługo ona nas nawiedzi :tak::tak:
Wczoraj niestety teściowa nas nawiedziła ale na szczęście dzisiaj z rana już pojechała, oj przykrzy jej się za nami odkąd poszłam do pracy ;-):-p
Jakiś dzisiaj śpiący dzień mamy i ja chyba niedługo spadam do łóżka :tak::tak:

Witam. Juz z Lublina.:tak: W srode bylam z Radkiem na wizycie w dsk w poradni alergologicznej i w styczniu ma Radek testy i na wizycie pani doktor wspomniala ze Radka polozy na oddzial, zeby zrobic dokladne badania ale to dopiero po tych testach... Pomalu dokupujemy rzeczy do mieszkania... okna powymienialismy bo ciagnelo od nich... Chlopaki chore :no:... Krystka wypisalam z przedszkola z Naleczowa i poszukuje tutaj ale na razie to musi wyzdrowiec... myslalam o przedszkolu na towarowej, jakies sa zajecia popoludniami dla dzieci w kazdym wieku, wiec moglabym moja 2 posylac... Jak wyzdrowieja moje chlopaki to przejde sie do tych przedszkoli kolo nas moze bedzie jakies wolne miejsce a jak nie to za rok oba razem pojda.

Witam piątkowo,
ja po dzisiejszej kontroli u lekarza...jest duża poprawa,ale migdał powiększony,więc jeszcze 3 dni antybiotyku:no:wobec czego i dzisiejszy i jutrzejszy basen odpuszczamy:-(poza tym....nic się nie dzieje;-)dzieci szaleją,czasu brak;-)
anaconda szkoda,że do Radomia Ci się nie uda pojechać...oby siostrze udało się dotrzeć do Lublina:tak:oj,nideobrze z tymi wziewkami u Mai:no:
motylla zdrówka dla chłopaków:tak:
madzienka ależ masz zdolną córkę:tak:no ale my to od dawna wiemy bez żadnych testów:tak:
od paru dni też dumam,co Mikołaj przyniesie moim dzieciom i pomysłów brak:no:podpowiedzcie coś:sorry2:Natalka chce lalkę co robi siusiu i kupę (reklama mini mini),ale czytałam opinie,że to dla dużo starszych,bo trzeba jej jakieś rurki czyścić regularnie itd..:sorry2:

Witajcie u nas dzisiaj kolejny dzień w biegu...P miał urlop więc go wykorzystałam i został z Lenką a ja pojechałam na spotkanie z p.Zawitkowskim i dziewczynami...rano jeszcze zrobiliśmy zakupy zabawkowe, korzystając z nieobecności julci...
W carefourze rabat na zabawki 30% w ten weekend i jest Furby dla zainteresowanych chyba za 269zł-30%

Misia wracajcie do zdróweczka i pełni sił!!!

Anaconda pracujesz w weekend???obyś z siostra szybko spotkała sie!!!

Motylla witajcie w Lublinie i zdróweczka dla chłopaków!!!

Iwonka dzięki za wiadomość!!!!

zajrzyjcie https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/mikolajki-2013-a-68133/index4.html#post10271537

hej dziewczyny sorry że się tak długo nie odzywałam....ale jakos tak... w sumie nie wiele mam na swoje usprawiedliwienie :-D:-D:-D
i nie wiele mogę napisać co u nas... bo wszystko bez zmian nic się nie dzieję... oprócz tego że czas tak szybko leci...

anaconda przykroi mi że Maja musi brać większe wziewki mam nadzieję że jej to pomoże....jak długo musi je brać....????
dzisiaj się wybieram na zakupy do Ciebie bedziesz????

madzienka no chyba nie myslałaś że panie w przedszkolu w gotowości szkolnej jej napiszą że się nie nadaje do szkoły.... zdolniacha z niej i tyle tak jak wszystkie dzieci bb z tego co widzę.... gratuluje
i co fajnego kupiłaś????
jak po spotkaniu z Zawitkowskim.... pamiętam jak byłam w ciazy i potem Czarek był mały to zawsze oglądałam go w DDTV...

iwonka super że Cyprian tak ładnie się zaadaptował w przedszkolu

miłej soboty wszystkim życzę....

Witajcie w leniwą sobotę, my jeszcze w piżamach:zawstydzona/y:ale pora brać się za obiad...tylko ta aura za oknem jakoś tak nie nastraja do wyjścia na zakupy....

Elizka one nie powiedziały że się nadaje, bo diagnoza końcowa dopiero w kwietniu chyba...tylko i wyłącznie patrząc na to co powinna Jula w tym momencie umieć jest dobrze....
a co do twojej nieobecności chyba musimy gdzieś na piwko skoczyć bo jakiś humor nijaki
spotkanie bardzo fajne jeśli chodzi o pana Pawła bo o reszcie wspominać nie będę...człowiek o świetnym podejściu do wszystkiego co z dziećmi związane...
a co do prezentów to dla maluchów kilka zabawek świecąco-grających, Julce kucykową lalę....jeszcze został mi 10-letni chłopiec ale pomysłów brak...

Eliza a z okazji wczorajszego Waszego święta życzę dużo dużo miłości i spełnienia tego najskrytszego marzenia!!!

miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
madzienka dzięki wielkie za życzenia ... buziak
wiem że końcowa diagnoza będzie później... sama mam 5 latki i muszę wypełniać diagnozy szkoda tylko że nie mam tak zdolnych dzieci jak Julcia...
a piwko koniecznie musimy wypić i to jak najszybciej...
tak więc dziewczyny szykować się na wyjście....

Do góry