reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-)
Zamiast szykować śniadanie to ja do kompa zasiadłam :crazy::crazy:
Widzę że dzisiaj chyba taka sama zimnica jak wczoraj :szok::szok:
Karlita MH omijasz wielkim łukiem do czasu aż Gabi do szkoły nie pójdzie, potem wśród koleżanek i tego szału wokół tych lalek nie masz szans i przegrywasz :-p:-p:-D:-D
Elza ja też nienawidzę tego zimna a moja Maja tylko co rano wygląda przez okno i patrzy czy śnieg już spadł :-D:-D ja to chyba dzisiaj wyciągnę długi płaszcz zimowy :tak::tak: ja też nie mam dla Mai prezentów, może dzisiaj się wreszcie na coś zdecyduję i odłożę :-p:-p
Madzienka ponoć przyjechała jeszcze dostawa kucykowych lalek, jakbyś coś chciała to dawaj znać :tak::tak:
Misia super że Natalka tak świetnie sobie radzi na pianinie :tak::tak: a co Ci się z autkiem stało że go do naprawy oddajesz?

reklama
Witam z autobusu...autko w warsztacie,ja w drodze do pracy
ja też nie mam dla Mai prezentów, może dzisiaj się wreszcie na coś zdecyduję i odłożę :-p:-p
Madzienka ponoć przyjechała jeszcze dostawa kucykowych lalek, jakbyś coś chciała to dawaj znać :tak::tak:
Misia super że Natalka tak świetnie sobie radzi na pianinie :tak::tak: a co Ci się z autkiem stało że go do naprawy oddajesz?
[/B]
Ty to masz dobrze z wyborem zabawek,w godzinach pracy możesz poszukać ;) ps.a truskawkowego ciastka nie ma?
a autko na parkingu Leclerca nam zarysowali i zderzak do malowania;S

anaconda - nie zawsze ;-) moja bratanica jest w szkole jest szał na MH a Ona została postawiona przed faktem ze MH nie i koniec ;-) jakoś bardzo nie cierpi z tego powodu.
U nas w przedszkolu tez jest szał MH od roku ;-) i 3 najlepsze koleżanki Gabi przynoszą MH ale ja jej wytłumaczyłam że to są brzydkie dziewczynki i ze ładniejsze Brabie ;-) ooo :D

Witajcie ale zimno na dworze....brrrrr

Przypominam wszystkim kto się zadeklarował a jeszcze nie potwierdził czekam na wiadomość bo chętnych trochę w kolejce mam
MIKOŁAJKI

Misia na topie truskawkowe ciastko???u nas już Julce minęło..
oby szybko autko naprawili

Anaconda dzięki jesteśmy w kontakcie!!!

wczoraj Julka napisała już nie wykleiła tylko napisała list do Mikołaja(dyktowałam jej literki a ona pisała) i wiecie co na końcu napisała Mikołaju nie zapomnij o mojej siostrze Lence...mój słodziak. chyba muszę jej coś dorzucić gratis za to zdanie:-p

miłego dnia

na dworze rzeczywiście syberia .... ziiimno a ja czapkę zgubiłam :((((((

Madzieńka Jula słooooodka :-))

nie wiecie czy w Tesco sa jakieś bluzki z Samolotami ???
dlaczego dla chłopców tak ciężko cos kupić ;-)

Jak mi brakuje marketów żeby właśnie przed świętami pochodzić popatrzeć :D

Brrrrrrryyyy...ależ zimno:no:
a czemu tu taka cisza?
karlita nie wiem,co mają w Tesco,bo mi nie po drodze:sorry:
Madzienka ależ Julka jest słodka:tak:brawo za napisanie listu:tak:moja wszędzie się podpisuje:-D

Hejka :-):-)
Dzisiaj też zimnica aż się wychodzić z domu nie chce, nie mówiąc że wczoraj podczas powrotu do domu musiałam skrobać szyby w aucie :crazy::crazy:
Maja wczoraj rysowała rysunek na konkurs "Moje Boże Narodzenie", pani wybrała ją i jeszcze jedna dziewczynkę z klasy do tego konkursu :tak::tak: no i jeszcze robiłyśmy bombkę bożonarodzeniową :tak::tak: oj nie chciała się z nią wcale rozstawać :-D:-D
Madzienka brawa dla Julci za list do Mikołaja :tak::tak: no ja byłam pewna że nie zapomni o siostrzyczce ;-);-):tak:
Karlita mi też brakuje marketów, tylko u mnie to z czasem najgorzej ;-):tak:
Misia ubogo u nas z truskawkowym ciastkiem, trzeba było dawać znać ze 2 tyg temu, ale jakby cos jeszcze dojechało to dam znać :tak::tak:
Zmykam gotować obiad bo ten czas leci jak szalony :szok::szok:

Anaconda to musicie drugą bombkę zrobić :-D jakbyś na zad*** mieszkała to by i czas się znalazł by np pójść do tesco co otwarte całą dobę ;-)

Misia ja jedyne co mam to stokrotkę pop drodze :-D

Witajcie. Przebieram nogami w pracy bo jeszcze 3 godziny i weekend mam:-)

Madzienka brawa dla Julci że nie zapomniała o siostrze;-) super Dziewczynka:tak:

Karlita niezła rozrywka bieganie po marketach nie:-)? Jak nie ma gdzie pójść to wcale się nie dziwię

Justynka a gdzie Ty się zagubiłaś, że nie piszesz ??

reklama
hej dziewczyny ale jestem dzisiaj jakaś roztrzęsiona.... i czego????

misia ha ha ale Cię Natalka ulepiła w pieluszce ha ha ha

anaconda widzę że Maja czeka na śnieg z utęsknieniem jak Czarek...

karlita mądrą masz córeczkę że dała się przekonać że MH nie dostanie a argument z barbi jest świetny....

madzienka kochana Julcia tak dba o siostrzyczkę... dorzuć jej coś extra za pamięć o Lence

Do góry