reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my już po spacerku, wizycie w przedszkolu i w macu....

Mandziulka zdróweczka dla Mikiego...co to za cholerstwo go złapało..Zosia na szczęście uchowała się...??
Znowu Mikiego mógł teatrzyk ominąć...
buziak dla Zosieńki za kolejnego zębolka

Justyna dużo dużo zdróweczka dla Michałka i dla Was...

Anaconda jak było chcemy fotki

podpowiedzcie Ci co można kupić na pierwsze urodziny dla chłopca???

Kartki wysłane??zostały 4 dni....
https://www.facebook.com/events/425153547590576/?fref=ts
ciekawa jestem reakcji tej małej dziewczynki...dostała już pół miliona kartek...

Ostatnia edycja:
reklama
madzieńka ja bym kupiła taki labirynt, jesli dziecko nie ma , bo to zajmuje długie godziny MULA kolejka IKEA labirynt klocki drewniane w Edukacyjne i interaktywne - Szafka.pl julka nie miała swojego, ale jak miała jeszcze 3 lata to w kazdym sklepie te klocki przekładała:-D albo coś w stylu pelikan fisher price, tam do dzioba wrzuca i wyjmuje sie piłeczki to tez zajmuje na długo:tak:
justyna zdrówka dla Michałka, myślalam, ze jz wrócił do przedszkola.

u nas w przedszkolu trzeba dzieci przebraś za świetego, patrze w ten internet i kazdy świety taki sam:baffled: nie wiem jak sobie z tym zagadnieniem poradzić

Witam :-):-)
Ja dopiero teraz zaglądam bo mam teściową - przyjechała na ślubowanie do Mai :tak::tak: a na ślubowaniu łezka się w oku zakręciła i to nie tylko mi, że już takie duże dzieci mamy :-:)-( Maja zachwycona, swoją kwestię dzielnie i pięknie wyrecytowała, prezent dostała i ogólnie dzień rodzinnie nam zleciał :tak::tak:
A jutro powrót do rzeczywistości czyli Maja już normalnie lekcje a ja do pracy :tak::tak: i jeszcze z rana muszę do lidla skoczyć zapolować na śniegowce bo mają być w ofercie :tak::tak:
Madzienka brawa dla Twojego dzielnego P, niezły miał orzech do zgryzienia z tyloma ciekawskimi przedszkolakami ;-);-):-D:-D
Sienio no no to jak wakacje będziesz miała :-D:-D ale urlopik zapewne szybko minie i znowu powrócisz do pracy :-p:-p;-);-) to Ty też masz drugie zmiany? :szok::szok: niezła zagwozdka z tym świętym :szok::szok:
Justyna ale Was rozłożyło :szok::szok: dużo zdrówka podsyłam :tak::tak: i co zdecydowali po rezonansie u J :confused2::confused2:
Iwonka oby Cypek jak najdłużej pochodził do przedszkola :tak::tak: a pogoda dzisiaj faktycznie bajeczna :tak::tak:
Mandziula dla Twojego Koli również zdrówka, oby mógł zdrowy iść w piątek do przedszkola :tak::tak: i gratki kolejnego zębulka u Zosieńki :tak::tak:
Zmykam się myć i do łóżeczka bo od jutra znowu znicze zaczną mi się śnić :-D:-D:-D

Witajcie....

Mandziulka jak miki i Zosiula???

Anaconda ale masz duża córę...prawdziwy uczeń...

Sienio dzięki...za jakiego świętego przebierasz Julcię??

anaconda dziekuje Ci bardzo, miło wiedzieć, ze urlop mi minie szybciej niz ustawa przewiduje a ja znów bedzę chodzić do pracy:sorry: umiesz człowieka na duchu podnieść:-D:-D
madzieńka nie wiem co z tym swietym, kady taki sam chusta na głowie i sukienka do kostek:baffled: a co do spotkania ja jesne bardzo chętnie:tak::-)

Sienio to przebierz ją za święta Julię, pewnie z jedna jakaś była:-p
u nas zamiast balu halloweenowego jest orange day i dzieci maja się przebrać za owoce, warzywa, zwierzątka itp. pomarańczowe...a moja Julka już wybrała sobie strój czarownicy i powiedziała ze może jedynie założyć rajstopy pomarańczowe:eek:

hej dziewczyny.... co tam słychać kilka dni do was nie zaglądałam.... u mnie ja zawsze w pracy zakręcenie jak nie jakieś teatrzyki, wyjazdy to inne imprezy... kurcze właśnie uświadamiam sobie że na dziewanny to ja miałam znacznie więcej luzu.... w tym tygodniu np miałam "Urodziny marchewki" i do dzisiaj nie mogę patrzeć na kolor pomarańczowy :-):-)
a dzisiaj w przedszkolu Czarka były zajęcia otwarte... mali kucharze robili sałatkę owocową ...pyszna była...a potem pojechaliśmy na zakupy... żeby kupić małemu kurtkę i buty na zimę...

madzienka wielkie gratulacje dla małej księziczki za pierwsze raczkowanie...
ha ha ha ale Twoja Julcia wymysliła...pomarańczowe rajstopy... dobra jest...może być Czarownicą która zjada np. marchewki....

anaconda fakt jak się pracuje to doba jakaś taka krótka.... i co z dentystką znalazłaś jakąś????
gratulacje dla Mai....super że ślubowanie udane...
i co udało się kupic śniegowce???

marzenka buziaczki urodzinowe dla Mateuszka... spóżnione ale najszczersze życzenia....niech rośnie zdrowy uśmiechnięty i zawsze szczęśliwy

iwonka tak jest w przedszkolu pani sobie wymysli jakiś dzień a rodzice muszą stawać na głowie :-D:-D:-D
ja kiedyś robiłam kolorowy tydzień ... codziennie inny kolor i sama miałam problem z ubiorem:-D:-D:-D

justynka jak tam Wasze zdrówko???? ale Was wzięło

witam wieczorkiem:-)

Widzę że u większości z Was choróbska szaleją u nas niestety też :baffled:
Amanda tym razem zdrowa a Martyna ma zapalenie gardła a zaczęło się od gorączki bez innych objawów :baffled:Dziś byłam z nią na wizycie u dr P. która zauważyła że ma strasznie czerwone i całe pokryte w pryszczach ale na szczęście ropy brak :sorry2: ma na razie zlecony Hasco septu i syrop przeciwgorączkowy a jutro z rana mamy wykonać morfologię na cito i dopiero jak będzie wynik to ma pani dr wprowadzić konkretne leczenie bo nie chciała od razu dawać antybiotyku jak się okaże że to jednak wirusowe :dry:
Mam nadzieję ze teściowa da radę z nią pójść i ją utrzymać ..... bo ma być krew z żyły a nie z paluszka pobierana:crazy:

W pracy jakoś leci...

Anaconda brawa dla pierwszoklasistki Majeczki:-)
Justyna oj to nie ciekawie u Was...współczuję i szybkiego powrotu do zdrowia życzę:confused:
Kiedy wynik rezonansu?
Marz spóźnione 100 lat dla Mateuszka :-)

mała zmiana teściowa jednak nie pójdzie...bez łaski....włosy niech teraz chodzi farbować do salonu ja mam ją w d..pie:angry:

Madzienka gratki dla Lenki za raczkowanie:-)
Mandziula jak się Mikołaj czuje?:sorry2:
Eliza fajnie że tyle ciekawych wyjazdów i imprez miałaś:tak:

reklama
Witam. Dzisiaj bylam na bilansie 2 latka Radek mierzy 89 cm i 13,650 wazy. Krystek w tym czasie byl w przedszkolu i w domu mowi o Oli swojej przyjaciolce:-D:tak:.
motylla współczuję przeprowadzki, a gdzie teraz będziecie mieszkać bo ja nie w temacie?
W lublinie:tak:

Lublin, boczna pogodnej
:tak:
Motylla kiedy dokładnie przeprowadzka??
We wtorek niby mamy dostac klucze, a kiedy bedziemy sie przeprowadzac to za pewne po wtorku bede wiecej wiedziec

Witajcie,

U nas chorobowo:no:Wczoraj byliśmy na kontroli i okazało się że jest gorzej niż było w piątek, szmery już po obu stronach. Dostaliśmy antybiotyk. Po pierwszej dawce M wymiotował w nocy, tak że od rana nastawiłam już 5 prań. Dzisiaj na szczęście po kolejnej dawce nie ma wymiotów. Do tego ja połamana. przerobiłam się w sobotę i teraz chodzę zgięta w pół. Lekarz chciał mi dać zastrzyki no ale nie mogę wychodzić z domu bo co zrobię z M tak więc mam tabletki. I J też po lekarzach lata, okazało się że ma torbiel w nosie i dzisiaj ma rezonans:-:)-(Szpital w domu jednym słowem
Duzo zdrowia podsylam:tak:

witam wieczorkiem:-)

Widzę że u większości z Was choróbska szaleją u nas niestety też :baffled:
Amanda tym razem zdrowa a Martyna ma zapalenie gardła a zaczęło się od gorączki bez innych objawów :baffled:Dziś byłam z nią na wizycie u dr P. która zauważyła że ma strasznie czerwone i całe pokryte w pryszczach ale na szczęście ropy brak :sorry2: ma na razie zlecony Hasco septu i syrop przeciwgorączkowy a jutro z rana mamy wykonać morfologię na cito i dopiero jak będzie wynik to ma pani dr wprowadzić konkretne leczenie bo nie chciała od razu dawać antybiotyku jak się okaże że to jednak wirusowe :dry:
Mam nadzieję ze teściowa da radę z nią pójść i ją utrzymać ..... bo ma być krew z żyły a nie z paluszka pobierana:crazy:

W pracy jakoś leci...
Zdrowka zycze:tak:

Do góry