reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie.
Piątek, piąteczek... ale moja radość jest umiarkowana, bo przede mną pracowity weekend.:eek: Jeszcze na sam koniec tygodnia jedna mama mi ruszyła mi nerwa, zadziwiła się,że mają "taaaki" długi wiersz do nauczenia, "bo przeciez w przedszkolu nie uczyli się" więc on sam nie lubi... no mówię Wam najlepiej to nic nie robić- tylko się bawić...:szok:

Antuanet my nie mieliśmy robionych badań, na robaki, kiedyś padiatra nam powiedziała,że bardzo rzadko wychodzą, ja w domu mialam Zentel i sama mu podałam, i jak ręką odjął, wszystko mu przeszkołu, za 2 tyg powtórzę i będzie ok :-)
I jak Wikunia?

Motylla Gdzie?

mandziula widzę,że Zosia już jest bardzo aktywna, trzeba mieć oczy dookoła głowy:tak:

Justyna jak tylko wpadne, po kolejną dostawę, to musisz zrobić muffiny ;-):tak:

anaconda a mi mówią,że dużo zadaje:eek:
u nas też jest taka gimnastyka:-)

Madzienka super atrakcje w przedszkolu, słyszałam właśnie,że "Calineczka" jest mroczna,my to albo na Mała syrenkę, albo na Pyzę pójdziemy. A w grudniu albo po nowym roku chce do Teatru Muzycznego.

elza u mnie trochę lepiej, przynajmniej mogę oddychać:tak:

Marta gratulacje!!!Trzymam mocno kciuki za dalszy etap :tak:

reklama
Witajcie....mój starszak na basenie a Lenka odsypia dzisiejsze atrakcje...więc basenik dzisiaj jej podarowałam...

Razem z Sylwią odwiedziłyśmy fajne nowe miejsce....na Czubach...znajdzie się i coś dla mamy(maja pyszną kawkę a jakie ciacha) i dla naszych starszaków...ceny tez całkiem przyzwoite, więc polecam Family Cafe na ul. Dziewanny
dzięki Kochana za towarzystwo!!!!i przepiękne kaptury...Julka zachwycona, ja też...nawet mój Paweł go przymierzył
:-p

Sunday Mała syrenka podobała się Julce....z reszta Calineczka też...
no wiesz wiersz zadajesz na weekend....:-D
nie dogodzi...moja koleżanka narzeka że nie wymagają tutaj że wymagają!!!:baffled:
Elizka super że Twój karateka taki zadowolony:tak:

Antuanet jestem jestem...
pisz co z Wikusią, podobno szkarlatyna atakuje....oby krosteczki to nic poważnego...

Anaconda jutro pracująca sobota czy odpoczywasz???

Motylla kiedy dokładnie przeprowadzka??

Misia jak Wasze zdróweczka...pluskacie się dzisiaj???

My jutro idziemy do teatru, Julka bierze udział w pewnym projekcie ale o tym napisze Wam więcej później....bo nie mogę za wiele szczegółów zdradzać przed premierą
;-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-):-)
Jeszcze nie jestem pewna bo może w niedziele przyjdzie i pracować (odrabiać moją wolną środę ;-):-p) ale na ten moment mam caaaaały weekend wolny :-p:-p
Pogoda dzisiaj okropna, w nocy budził mnie deszcz stukający w parapet więc wstałam niewyspana i potem popołudniu zrobiłam sobie małą drzemkę :tak::tak:
A jutro Maja już się zmawia z koleżanką więc zapewne będę musiała ją jakoś do niej zawieźć :tak::tak:
Sunday rodzice powinni być Ci wdzięczni że starasz się czegoś dzieci nauczyć, ja mówiłam Mai wychowawczyni że nie mam nic przeciwko żeby jej więcej zadawała skoro wszystko tak sprawnie robi dlatego weekendy spędzamy przy biurku :-D:-D:tak::tak:
Mandziula tak to jest że jak Ty możesz pospać to dzieci mają inne plany :-D:-D:tak::tak: no no z Zosi rośnie mała rozrabiaka, chyba musisz zaczynać chować wszystko z zasięgu jej rąk :-D:-D
Justyna u nas czwartki najgorsze z tym odrabianiem lekcji bo do godz.15.10 jest w szkole, potem obiad, mały odpoczynek i basen i jakoś jeszcze lekcje trzeba odrobić :baffled::baffled: dlatego muszę gonić Majkę jak tylko się da ;-);-)
Motylla super że Krystek zdrowy i chodzi do przedszkola, a ty pakuj się pomału bo już niedługo przeprowadzka na swoje :tak::tak:
Antuanet i jak Wikusia, nadal ma te plamki? Byłaś z nią u lekarza? :confused::confused:
Madzienka a cóż to za projekt? Zaciekawiłaś mnie ;-):-p:tak::-D
Elza Twój Czarek wraca padnięty z karate tak jak Maja z basenu :-D:-D:-p:-p a w tym roku to ich całkiem pani wzięła w obroty bo muszą cały czas przepływać całe baseny wzdłuż, nie ma już ulgi "tylko do połowy" :-D:-D
Zmykam szykować jakąś kolację :tak::tak:

Hejka :-):-)
A co to od wczoraj nikogo nie ma :szok::szok:
Od nas dopiero co wyszły Mai koleżanki, oj robi się towarzysko :-D:-D:tak::tak: a ja zostawiłam Jacka z dziewczynkami i z koleżanką wymknęłam się na zakupowe szaleństwo :tak::tak:
Jutro znowu wolne z czego bardzo się cieszę bo znowu sobie pośpię :tak::tak:
Zimno na noc się robi i z rana też było nieprzyjemnie, całe szczęście że w ciągu dnia piękne słoneczko nam świeciło :tak::tak:

Witam,
ależ tu pustki:szok:czy u Was też tak dnie lecą??:sorry:
u nas weekend zabiegany...w piątek basen (madzienka P z Julką widziałam i się zastanawiałam,gdzie się z Lenką podziewacie a teraz już wiem:-D, a ten projekt to co wstawiłaś zdjęcia na FB?),w sobotę kolejny basenik;-)potem fryzjer (Natalka jak zobaczyła w próbniku kolorów fioletowy to wciąż o taki męczyła....dobrze,że są brokaty:-D) a potem gotowanie,bo M zażyczył sobie na dziś minestrone:tak:a potem polędwiczki i muffinki:tak:w efekcie dziś brat się załapał na obiad:-D
anaconda Ty już masz dużą pannę to i towarzysko się zaczyna robić;-)
elza ale masz fajnego karatekę:tak:

Witajcie. Ależ jestem padnięta, ale dzionek miałam super. Mega spacer po Skansenie w super towarzystwie. Każdy miał towarzystwo więc czas leciał między palcami. Szkoda,że wolne tak szybko mija:-(

misia podaj przepis na zupkę, kiedyś jadłam i była pycha:tak:

anaconda no bo już masz pannę w domu a nie maluśką dziewczynkę.:tak:

Madzienka zobaczymy co będzie jutro, ja ten wiersz specjalnie dałam dzieciom tydzień wcześniej... i na 23 rodziców jedna ost dnia przyszła "w szoku".

Justyna jak po wekendzie?Jak Michał???

Witajcie i kolejny weekend za nami....
co do projektu to Julka i dzieciaki z przedszkola uczestniczyły w próbach przedstawienia Skarb - spektakl w którym aktorami są dzieci...super polecam...
W sobotę mieliśmy probe generalną już z rodzicami przed dzisiejsza premierą...wyszła super...kilka fotek na fb

Misia ale pyszności szykujesz...super że już do zdróweczka wróciliście...

Sunday super spacerek za Wami...

Karlita jak wypad do Lublina udany???szkoda że nie miałaś jak się spotkać:confused2:

Anaconda to się zaczynają Ci towarzyskie wieczorki....wyspana??

Marzenka jak wasz wyjazdowy weekend???

a my tzn. Lenka;-) od dziś raczkujemy...na razie po 4-5 kroczków ale już do przodu!!!!

spokojnych nocek...

Witajcie,
M pochodził 3 dni do przedszkola i teraz siedzi w domu:-(Na chwilę obecną śpi dostaje zyrtec tak że cały dzień chodzi senny.
A ja czekam na gościa:-)

Sunday fajnie że niedzielny spacerek zaliczyliście w znakomitym towarzystwie:-)Jak wyniki Maksia?
Michał bez zmian, takie mam wrażenie. Zobaczymy co jutro wyjdzie na kontroli.

Mandziula M zadowolony z przedszkola, dzisiaj nawet chciał iść:-D

Anaconda super że udało ci się załatwić wolne na środę:tak:

Madzienka gratuluję Lence, a jak u was z ząbkami coś się przebija?

Antuanet co z Wiktorią, skąd ta wysypka??

Misia
jak wizyta u fryzjera co tam zmieniałyście z Natalką, chwal się fotkami:tak:

Marz co u was, dawno nie zaglądałaś do nas

Wszystkiego naj, naj najlepszego dla
Mateuszka w dniu jego 5 urodzin:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziewczynki :-):-)
My już w domku i to by było na tyle sielanki bo od jutra 2 zmiana :crazy::crazy: a rano przyszła moja kierowniczka i zaczęła wymiotować i poszła do domu zostawiając mnie samą na dziale z tymi cholernymi zniczami, wiązankami i sztucznymi kwiatami, myślałam że mnie kur... weźmie a jeszcze moja ulubiona dyrka z tekstem że na dziale bałagan, jasne ze bałagan skoro cały dzień siedzi się w zniczach :crazy::crazy::crazy:
Madzienka projekt super i myślę że dla Julci niezapomniana przygoda :tak::tak: brawa dla Lenki za raczkowanie :tak::tak:
Justyna nie mów, że Michaś znów coś łapie :-:)-( zdrówka podsyłam :tak::tak:
Misia pochwal się nową fryzurką Natalci :tak::tak: a minestrone mniam mniam :tak::tak:
Sunday fajną niedziele miałaś, my się wczoraj kisiliśmy w domu, tylko kościół zaliczyliśmy bo jakoś nie miałam siły nigdzie wychodzić :no::no::no:
Dzisiaj idziemy do dentysty i muszę pamiętać żeby zapytać o te zęby do leczenia które dentystka szkolna wynalazła :crazy::crazy: odkąd pracuję to na nic nie mam czasu, nawet nie znalazłam nowej dentystki dla Mai :baffled::baffled:

Do góry