reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...my dzisiaj od rana w biegu....na 11 pojechałyśmy na warsztaty Mamo to ja....nic ciekawego nie dowiedziałam się ale poplotkowałam z koleżanką...Lenka początkowo pobawiła się a później poszła spać i wstała na koniec..:tak:

Anaconda my też dzisiaj mieliśmy dentystę (chyba to dziś) ale zapomniałam i nie poszłyśmy....
powodzenia ze zniczami...

Justyna zdróweczka dla Was...a co Michałkowi dolega??na nas zyrtec aż tak nie działał;-)
a co do ząbeczków to nadal nic..:-)

Marzenka ucałuj Mateuszka od cioci...

Wszystkiego najlepszego kawalerze także od moich dziewczyn!!!!!

dscf4197.jpg

u nas w przedszkolu panuje szkarlatyna...ciekawe kiedy padnie na nas...:baffled:

Załączniki

• dscf4197.jpg
    dscf4197.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Witam,
my dziś ze Stasiem korzystaliśmy z pogody...odwieźliśmy moją mamę na masaż a sami pospacerowaliśmy:tak:a potem skoczyliśmy po zdjęcia z sesji:-) :ninja2:
a i za pamięci...w piątek wracaliśmy szybciej z pracy,bo teściowa miała skoki ciśnienia i nie mogła tego opanować...dziś była u lekarza i wiecie od czego to?od tych cudów-gripexów,fervexów itd:no:lekarka powiedziała,że to tylko dla młodych i zdrowych ludzi i też na krótką metę:baffled:

co do projektu to Julka i dzieciaki z przedszkola uczestniczyły w próbach przedstawienia Skarb - spektakl w którym aktorami są dzieci...super polecam...
W sobotę mieliśmy probe generalną już z rodzicami przed dzisiejsza premierą...wyszła super...kilka fotek na fb
super pomysł,zdjęcia też super
:tak:jak premiera?

a my tzn. Lenka;-) od dziś raczkujemy...na razie po 4-5 kroczków ale już do przodu!!!!
brawa dla Lenki:tak:

M pochodził 3 dni do przedszkola i teraz siedzi w domu:-(Na chwilę obecną śpi dostaje zyrtec tak że cały dzień chodzi senny.

zdrówka dla Michałka:tak:

Misia
jak wizyta u fryzjera co tam zmieniałyście z Natalką, chwal się fotkami:tak:
Natalka nieco skróciła a ja podcięłam i przyciemniłam...ale bez radykalnych zmian;-)

Wszystkiego naj, naj najlepszego dla
Mateuszkaw dniu jego 5 urodzin:-)

dołączam się do życzeń:tak:

My już w domku i to by było na tyle sielanki bo od jutra 2 zmiana :crazy::crazy: a rano przyszła moja kierowniczka i zaczęła wymiotować i poszła do domu zostawiając mnie samą na dziale z tymi cholernymi zniczami, wiązankami i sztucznymi kwiatami, myślałam że mnie kur... weźmie a jeszcze moja ulubiona dyrka z tekstem że na dziale bałagan, jasne ze bałagan skoro cały dzień siedzi się w zniczach :crazy::crazy::crazy:
no przecież się nie rozdwoisz
:angry:

Misia pochwal się nową fryzurką Natalci :tak::tak:
niewiele się różni do poprzedniej
:-D

Dzisiaj idziemy do dentysty i muszę pamiętać żeby zapytać o te zęby do leczenia które dentystka szkolna wynalazła :crazy::crazy: odkąd pracuję to na nic nie mam czasu, nawet nie znalazłam nowej dentystki dla Mai :baffled::baffled:
jak wizyta?

a co do ząbeczków to nadal nic..:-)
wyjdą w swoim czasie...a będą mocniejsze:tak:

u nas w przedszkolu panuje szkarlatyna...ciekawe kiedy padnie na nas...:baffled:
trzymam kciuki by Was ominęło:tak:

Witam z rana :-):-)
Jaka piękna pogoda za oknem, w sam raz na długi spacer :tak::tak: a ja muszę zabierać się za jakiś obiad bo w południe do pracy rodacy :baffled::baffled:
Wczorajsza wizyta u dentystki spoko, pani powiedziała że lapisowanie to jest rodzaj leczenia próchnicy i skoro Maja nie skarży się na ból to ona nie chce jej borować bo to są niewielkie ubytki, które jeszcze długi czas mogą być pozostawione w takim stanie jakim są i teraz nadal nie wiem co dalej robić :baffled::baffled:
Mateuszku od nas też najlepsze życzenia urodzinowe :tak::tak:

Madzienka przepraszam, że się nie odezwałam na temat tych warsztatów, ale nie było mnie i jakoś tak mi czas zleciał. Sama jestem, bo mój Kochany poleciał do Mediolanu na mecz Milan-Barcelona, który właśnie trwa, a z mała nie chciałam iść , bo ząbki jej się wyrzynają i jest marudek. Ani spać ani jeść. Gratuluję raczkowania!! Moja Milenka troszkę jest młodsza, ale raczkuje już tak od miesiąca niecałego. Na początku tak się czołgała a teraz już zapierdziela jak dzika. Wcześnie zaczęła, ale z ząbkami była do tyłu, bo długo czekałam na tego pierwszego ząbala, aż tu nareszcie się pojawił. W poniedziałek skończyła 7 miesięcy a ząbek pojawił się w sobotę 19 października. Chyba zapiszę te datę hehe:)Nauczyła się również samodzielnie siadać i już nie traci równowagi :) Zazdroszczę Ci, że masz takie spokojniutkie dziecko. Moja jest strasznie ruchliwa i nie usiedzi 5 min w jednym miejscu. Na spacerze jest ok bo widzi drzewa i listki jak się ruszają więc jest zaciekawiona. Ale nie śpi w wózku muszę do domu wracać. Ale tak, żeby siedzieć na kolanach czy coś to nie ma opcji. W domu wszędzie jej pełno. Dlatego też nie chciałam brać ja na te warsztaty, ale podejrzewam, że żadnych nowości bym się nie dowiedziała, czytałam jakie maja być tematy i są one już mi znane.

Hej hej co tu tak pusto??!!!

U nas wczoraj dzień wrażeń bo Paweł był w przedszkolu jako ekspert:-D opowiadał dzieciom skąd się bierze prąd:tak:Jula zaaferowana obecnością taty w przedszkolu...pani pochwaliły że dzielnie odpowiadał na różne dziwne pytanie dzieci

Misia dobrze że u mamy tak się skończyła...chyba w ubiegłym roku mąż Aluski miał problemy zdrowotne po lekach typu fervex
sesja cudna...

Anaconda zrobiłaś porządek na dziale???;-):-)

Sunday jak uczniowie...wiersz wyrecytowali???

Elizka gdzie zaginęłaś???

Justynka jak Michałek???

Iwonka Cypek już zdrowy chodzi do przedszkola???

My dzisiaj odwiedziliśmy Fike i Klub Małego Naukowca...Julka zadowolona zobaczymy czy za tydzień tez będzie chciała pójść, ale popołudniu to jest tam głośno...i dużo ludzi..

spokojnych nocek

Witam
G
madzieńka super taka wizyta w przedszkolu, Jula jeszcze długo bedzie o niej pamiętała:tak: gratulacje dla P za odwagę i chęci przygotowania sie, bo nie było łatwo pewnie opowiedziec o pracy tak aby dzieci zaciekawic a jeszcze taki temat:tak: ogromne gratulacje:tak:
anaconda oj nie lubię drugich zmian:no: to dzis masz to ślubowanie u Majki?
Marz buziaki dla Matiego!:-) ale masz dze dziecko:tak:
misia suoer sesja:tak:

Ja mam dzis wolne, jeszcze kilka dni i zaczynam 18 dniowy ulop:-) tyle mam planów na ten dzień, ale skończy sie jak zawszena planach:sorry: idę pooglądać DDTVN

Witajcie, ale mamy piękną pogodę co nieee :-):-) ?

ja już w pracy, po śniadanku, teraz popijam herbatkę, ja nie wiem, w pracy to się na wszystko znajdzie czas nie to co w domu:-) Cypek zaprowadzony do przedszkola-pomaszerował:tak: W piątek mamy dzień koloru pomarańczowego:happy: Teraz muszę rozejrzeć się przynajmniej za jakąś bluzeczką..

Madzienka tak, Cyprian póki co chodzi:tak: gratulacje dla Męża za odwagę i przygotowanie, zmierzyć się z taką grupą "pytalskich" i zaciekawić ich takim tematem to nie lada wyzwanie:tak: A Ciebie kobieto podziwiam za te wszystkie atrakcje w których uczestniczysz, o wszystkim wiesz pierwsza-rewelacyjne formy spędzania wolnego czasu;-)

Sienio oo, ale urlop długi będziesz miała:tak: ja czekam na 11 listopada, wtedy 4dni będę miała wolne i już nie mogę się doczekać:-D

Anaconda cierpliwości w pracy do tych zniczy;-) a ja 2 zmian też nie lubię:tak:

Misia fajną mieliście sesję...kto by pomyślał z tymi gripexami, że to dla ciśnieniowców może być takie niebezpieczne:eek:

Witajcie pięknie za oknem trzeba korzystać....ja wczoraj okna pomyłam, przy takim słońcu mam powera do sprzatania...

Sienio podobno super sobie poradził ale jak opowiadał mi jakie pytania miały dzieciaki to też go podziwiam...
a wspomógł się i zrobił im super prezentację...;-)
czy podczas tego długiego urlopu zaplanowałaś jakieś spotkanie m.in ze mną??:-p

Iwonka moja wiedza o takich rzeczach to w większości z fb...tam można wszystko znależć:-D
super że Cyprian zdrowy i niech tak zostanie....

Anaconda powodzenia na ślubowaniu...

miłego dnia

witam ij a
ja już dziś w domku, wczoraj za to sobie robotę nadrobiłam
madzienkatakie warsztaty są w przyszłym tyg???
brawa dla P za wizytę w przedszkolu!!!
i ogromne brawa dla Lenki!!!!! super, zę ruszyła do przodu!!!
sienio 18 dniu urlopu.... super!!!!
marz od nas równiez najlepsze życzenia dla Matiego!!!
iwonka super, zę Cypek dzielnie maszeruje do przedszkola
anaconda już widzę jak stare babki robią ci w tych zniczas "porządki" wczoraj widziałam taką w sklepie, wybrzydzała jakby nie wiem co kupowała.....

a u nas.... cóż, Miki załapał jakiegos wirusa chyba, ale na szczęscie już jest ok, nic go ne boli (brzuszek i gardełko) i nie ma już biegunki wieć w piątek na teatrzyk do przedszkola go puszczę
Zula ma kolejnego zebola, w końcu jej górna jedynka wylazał i następna już prawie widać,
z raxji słoneczka ruszamy po obiadku na długi spacerek.... cudowna się nam pogoda zrobiła!!!!

reklama
Witajcie,

U nas chorobowo:no:Wczoraj byliśmy na kontroli i okazało się że jest gorzej niż było w piątek, szmery już po obu stronach. Dostaliśmy antybiotyk. Po pierwszej dawce M wymiotował w nocy, tak że od rana nastawiłam już 5 prań. Dzisiaj na szczęście po kolejnej dawce nie ma wymiotów. Do tego ja połamana. przerobiłam się w sobotę i teraz chodzę zgięta w pół. Lekarz chciał mi dać zastrzyki no ale nie mogę wychodzić z domu bo co zrobię z M tak więc mam tabletki. I J też po lekarzach lata, okazało się że ma torbiel w nosie i dzisiaj ma rezonans:-:)-(Szpital w domu jednym słowem.

Madzienka Michał zawsze tak reaguje na zyrtec że chodzi senny.
Gratuluję odwagi P że wystąpił w przedszkolu:-)
O i u mnie przydałoby się pomyć okna no ale nie dam rady:-(

Anaconda czekamy na relację ze ślubowania:-)

Iwonka super że Cypek chodzi do przedszkola:-)

Mandziula gratki dla Zosi za kolejne ząbki:-) zdrówka dla Mikołaja:tak:

Misia
i jak teściowa? Lepiej już?

My dzisiaj z M szalejemy w kuchni zrobiliśmy szybkie ciasto i muffinki i zaraz zabieramy się za pizzę:tak:

Do góry