reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie.

Ciężki tydzień przede mną, moja siostra idzie zaraz pod nóż, będzie miała operację na kręgosłupie, dysk jej wypadł i się pokruszył, moja mama jedzie jutro do niej do Opola, ja z Karolinką jadę do ojca, bo ktoś z nim musi być, Paweł od środy ma urlop więc będzie z Olą, a w sobotę sam jedzie do Dęblina na zabieg na przegrodę nosową, więc od soboty będę sama z dziećmi. Później nie wiem jak to będzie :-(

Ola w przedszkolu, dzisiaj miała lekki kryzys, spadła ze schodków, dostała zabawką i nie chciała mnie wypuścić. Mam tylko nadzieję, że się nie rozchoruje, bo to już będzie klops.

Właśnie dostałam smsa że jutro będzie miała operację moja siostra.

Miłego dnia dziewczynki.

reklama
Witam z rana :-):-):-)
Niestety znowu za oknem deszcz :crazy::crazy: już się wstawać odechciewa w taka pogodę :sorry::sorry:
Maja zmieniła zdanie i zamiast rysunku na konkurs zrobiła pawia z plasteliny :tak::tak:
Dzisiaj ładnie sobie pospałyśmy a teraz pomalutku pora szykować się do szkoły :tak::tak:
Misia oby leki nie działały na Ciebie aż tak bardzo sennie :tak::tak: super że Natalka z basenu zadowolona, my zaczynamy jutro :tak::tak:
Marz to weekend wyjazdowy mieliście, jejku to Twoja siostra już będzie rodziła :szok::szok: ale ten czas leci :tak::tak:
Elza no to przerobiłaś teściową, zamiast narozmawiać się z nią za wszystkie czasy to poszłaś spać :-D:-D:-D moja prawie codziennie do mnie wydzwania jak do niej nie jeżdżę :-p:-p;-);-)
Motylla jak tam Krystek, idziesz z nim do lekarza? :confused::confused:
Justyna, Iwonka chłopaki odstawieni do przedszkola? :confused::confused:
Mirosia i jak z zaświadczeniem, wypisała Ci lekarka? :confused::confused: muszę Ci powiedzieć że pięknie schudłaś :tak::tak:
Aneta trzymam kciuki za operację siostry :tak::tak: i za zabieg Twojego męża, no i oby Oleńka się nie rozchorowała :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie, aura za oknem zachęca jedynie do wsunięcia się pod kocyk i nie wystawiania nosa...

Nasz weekend bardzo udany, w sobotę posmakowaliśmy pyszności w oranżerii, dziewczyny poszalały z animatorką a że byliśmy ze znajomymi to i my mieliśmy czas dla siebie...Lenka grzecznie nam potowarzyszyła
a wczoraj ruszyliśmy na piknik z okazji otwarcia Centrum Kultury i na warsztaty latawcowe...Jula zachwycona mimo braku wiatru i tak biegała z latawcem...
więc weekend rodzinny i udany...

a dzisiaj wybieram się na warsztaty bezpieczny maluch...idzie ktoś???

Anaconda pokaż nam tego pawia...widziałam na internecie ten konkurs....

Aneta trzymam kciuki za operację siostry...i zabieg męża...

Marzenka super weekend za Wami...

Mandziulka jak Mikołaj...???

Elizka hehehe...nie ma to jak odwiedziny u teściówki!!!!

Justyna, Iwonka jak Wasze wyjście do przedszkola...

Sunday witaj, super że jesteś zadowolona z nowej pracy i jeszcze umowa...gratuluję!!!!!
a jak dzisiejsze wyjście Maksia do przedszkola...może mu ktoś dokucza...

Motylla zdrówka dla Was...

Misia brawo dla Natalci....i trzymam kciuki żeby twoje dolegliwości poszły szybko w zapomnienie...

Dzisiaj ze szpitala wychodzi Atali z Igunią!!!!

miłego dnia....
ma ktoś ochotę na kawkę??zapraszam na dużą mleczną....

IMG_1938.jpg

Załączniki

• IMG_1938.jpg
    IMG_1938.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 56
Witam.
Madzienka ja bym się wybrała na te warsztaty, ale mój Maluch jeszcze nigdy nie zostawał z tatą na tak długo, a do tego w godzinach usypiania i mam wątpliwosci czy to dobry pomysł.

Miłego dnia ;)

Witam i ja;-)
Ja dzisiaj zrobiłam przekombinowane leczo:sorry: Ale dobre wyszło:-p I tak w sumie od rana do teraz w kuchni spędziłam. Jak zwykle też przejrzałam pracuj.pl i jak do połowy września było gdzie wysłać CV tak od ostatniego tygodnia to nędza straszna:no:

Anaconda dzięki;-) Wypisała mi lekarka zaświadczenie, oczywiście śmiała się z całej tej sytuacji:laugh2:
Atali gratuluję!!! Iga witaj na świecie:-):-):-)
aneta trzymam kciuki za siostrę i męża, a Ty napewno sobie poradzisz z dziewczynkami:tak::tak:
misia mnie jak połamało pod koniec lipca to też brałam lek z tramalem, tylko mi do tego doszła jeszcze gorączka (jakiś wirus) i mega ból głowy i doszło do tego, że podwójnie widziałam po tych wszystkich prochach:eek: ale przeszło, choć uważać muszę i jak zadużo na nogach, dźwigania a przede wszystkim pchania i wciągania wózka, to kręgosłup się odzywa:crazy:
Madzienka super weekend za wami:tak:

Przepraszam, że się więcej nie odniosę, ale nie nadrobiłam wszystkich wpisów:zawstydzona/y:

Acha, na wątku sprzedażowym wrzuciłam chusto-nosidło mei tai do noszenia maluszka, może ktoś byłby zainteresowany;-)

Ostatnia edycja:
mirosia, misia uważajcie Wy na te kręgosłupy, właśnie dlatego moją siostrę będą operować bo się przedźwignęła i dysk wypadł, a jej zawsze wszędzie pełno było, tu latała, tam latała, torby z zakupami nosiła, dziecko, i trach :no: tramal jej przepisali jak była pierwszy raz w szpitalu, do tego inne leki przeciwbólowe, ale po nich jedynie była skołowaciała,

Atali gratulacje, wracajcie szczęśliwie do domu

Madzienka u Ciebie widzę jak zwykle dużo się dzieje :-D ale to dobrze, super że mieliście taki rodzinny weekend :tak: na warsztaty z chęcią bym się wybrała, ale kto by mi Olę odebrał z przedszkola?

anaconda pochwal się tym pawiem, trzymam kciuki za I miejsce :tak:

marz za Tobą też udany weekend, super,

misia super że Natalka tak ładnie sobie radzi na pływalni

elza widzisz, ja mam problem z teściową rozwiązany na jakiś czas, nie odzywamy się do siebie, przez mój wyjazd do siostry, nie dzwoni, nie przyjeżdza, ja tam też nie muszę jeździć, cisza i spokój :-p

Lecę pomyć podłogi póki mała śpi.

Zasiadam z popołudniową kawusią :tak::tak:
Zakupy już zrobione, przemeblowanie u Mai w pokoju również więc pora na odpoczynek :tak::tak:
Oj jak fajnie że słoneczko wychodzi, tak bardzo mi go brakowało :tak::tak:
Aneta to mówisz że masz spokój z teściową :-D:-D a swoją drogą to o co jej chodzi, szkoda bardzo żeby Ci zabraniała jeździć do siostry :crazy::crazy:
To fakt z kręgosłupem powinnyśmy się obchodzić jak z jajkiem a zwykle całkiem o tym zapominamy :-:)-(
Mirosia oj wymyślają w tym żłobku jak tylko mogą :sorry::sorry:
Madzienka fajnie weekend spędziliście :tak::tak: jejku twoja Lenka ma już 7m-cy :szok::szok: a ja ją pamiętam jako takiego malusiego bobaska :szok::szok:

Madzienka ja nie mam z kim zostawić mojej Panny, ale byłam już 2 razy na tych warsztatach Bezpieczny Maluch. Raz w Rzeszowie i raz w Lublinie. Polecam, bo fajne te zajęcia, ale myślę, że jak już jesteś mamą to jakiś strasznych nowości się nie dowiesz. Ale może coś wygrasz :) Powodzenia

MamaMilenki wiem że niczego ciekawego nie dowiem się...ale może mnie zaskoczą tym razem:-p
ja lubię takie spotkania:-)
Misia idziesz???

Anaconda musimy się spotkać bo byłaś pierwsza bb-owa ciocią, która widziała a teraz to lenka Cie już nie pozna:-D

reklama
witam i ja
madzienka, rzeczwiście fajny weekend mieliście. udanych warsztatów, ja niesteyy nie dam rady, a z dzieciakami to sie nie podejmę pojechać, chyba bym tylko 10 min wytrzymała:-D:-D
anaconda super, ze już przemeblowanie zrobione:tak:, Mai się podoba???
aneta ale masz dziwną teściową.... szkoda gadać, a jak siostra???
misia a te leki to choć trochę pomagają???
elizka mam dla ciebie zamówienie:tak::tak: a komin zrobię w wolnej chwili:tak:;-)
mirosia nie dziwię się że lekarka isę smiała na to zaśwaidczenie:-D:-D

a mój Kola już ozdrowiał wiec idzie jutro do przedszkolka, już nie jęczy że go gardełko boli wiec ok
Zuli zawiesiłam skoczek i sobie hopa-siupa... ale ma radości przy tym....i nauczyła się mówić MAMA!!!!!!!!

Do góry