reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry :-):-)

Dziś już od 3.50 jestem na nogach a to z tego względu że musiałam mężulka do pracy podwieść i w drodze powrotnej zajechałam do paczkomatu odebrać prezent dla Martynki. Teraz pozostał dylemat co by Amandzi kupić:dry:

Sienio fajnie że zakupy ciapów do szkoły masz juz za sobą:-) ja Martynce kupiłam właśnie te z wyprzedaży :cool2:
Madzienka to super że Lenka grzeczna była w Bugii:-)

Coś mi net strasznie wolno chodzi więc na tym kończę pisanie i jadę do pracy...
Miłego dnia :)

reklama
Madzienka, nic się nie stało ;-)

super że wam się spotkanie udało :)
ja dotychczas nie chodziłam tam, ale szwagierka wzięła Oliwierka na troszkę do Bugi, to szczerze nie wiedział za co tam ma się wziąć... najbardziej bawiło go wrzucanie klocków do domku :-D

ja już kupiłam ciapki, ale po domu :))
ale i tak ortopeda nakazał nam jak najwięcej na boso chodzić.

Ostatnia edycja:
Witajcie, jak to dobrze, że już weekend się zbliża:sorry2:

Madzienka, Sienio, Marz, Eliza
fajnie, że wypad do Bugi Wam się udał;-)

Justynka hop hop, gdzie się podziewasz?

Aluśka Ty to jesteś ranny ptaszek...a o której wieczorem kładziesz się spać?

Dziewczyny, gdzie w Lublinie jest jakiś sklep z zabawkami dla dzieci albo najlepiej hurtownia, która też sprzedaż detaliczną prowadzi ??

iwonka nie wiem co Cię interesuje ale zobacz w kolcku na strażackiej

madzienka widzę że Ty przed wyjazdem szalejesz po mieście dzisiaj w KC... super

a ja dzisiaj trochę się napracowałam na budowie i ledwo żyję... ale jaka satysfakcja... jejku już się nie mogę doczekać

udanego wieczoru.....

Witajcie. My juz ogarneliśmy, tylko czekamy na szafe i pawlacz schować to co na wierzchu. Nawet dywan położyliśmy, a ja już jest to jakby było po wszystkim. Tylko ta szafa...

Eliza super,ze juz tak działacie na budowie!
Super fotka:tak:

Iwonka jesli chodzi o hurtownie i w detalu to polecam Hurtownie Zabawek na Młyńskiej.

Mariolcia witaj!

Ala co kupiłaś?

Dziewczyny super spotkania za Wami:-)

mandziula udanego wekendu!

misia dobrze,ze w pracy ogarnełaś robote :-)

Justyna jak wyprawka? kupiona? Udanego wekendu u rodzicow!!!

normatywna jak Natalka?

anetka pochwal się fotkami!!!

Madzienka super,ze wyjeżdżacie:-)akurat teraz jak u nas lato się skończyło,a Wy w tropiki:tak:

karlita jak u Ciebie?Jak dzieciaczki?

marz a u Was?Zdrowi chłopcy?

Witajcie...przez te atrakcje moje dziecko zaczyna sypiać raz dziennie:szok:mam jednak nadzieję że jak ją nuda w domu ogarnie to będzie jeszcze spała dwa razy:-p
My dzisiaj odwiedziłyśmy Kids Club...wyciągnęła nas mama jednej z koleżanek Julci z przedszkola...

Sunday super ze już po remoncie....

Elizka oj my też czekamy na ta parapetówę...:zawstydzona/y::-p

Marzenka ucałuj Bartusia bo to nasz mały jubilat...ale ciotka gapa zapomniała....:-)

spokojnych nocek....

Sunday, dobrze że co raz więcej za wami :)
ja już też na nogach, Oliwier punkt szósta wstał, R. ma za bardzo piskliwy budzik:-p
dzisiaj się chyba pozbędę chłopaków z domu i może dywan zapiorę trochę.
używaliście kiedyś "Vanish posyp i wyczyść?"

Witam niedzielnie :cool2:

Wczoraj na wieś pojechaliśmy we dwójkę a dziś wróciliśmy w 5-tkę:rofl2:
Martynka zasnęła w czasie jazdy a Amanda całą drogę dopytywała "kiedy dojedziemy do Lublina?" już po tych dwóch tygodniach zatęskniła za "domem":-D
Ale pierwsze co zrobiła po powrocie to poszła podziwiać "nowy" pokój rodziców i nie swój.

Dziewczyny nie chcę nic mówić ale został tylko tydzień wakacji:eek:
Jeszcze tydzień i mój szkrab Martynka będzie przedszkolakiem:szok: kiedy to zleciało...

Mariolcia ja jeszcze tego rodzaju vanisha nie używałam wiec nie pomogę:zawstydzona/y:
Madzienka fajnie że wypad do KC udany był:tak:
Sunday obyście nie musieli na szafę zbyt długo czekać:dry:
Kupiłam Martynce Barbie syrenkę a od Amandy w końcu się dziś dowiedziałam co chce - lalkę Lagoone. Niestety ten sprzedawca u którego kupowałam lalek MH nie posiada:dry:
Eliza nie powinnaś sie jeszcze tak przemęczać :dry:
Iwonka przez ostatni tydzień to szłam spać po godzinie 12.00 w nocy:sorry2: czyli spałam jakieś 3-4 godziny:shocked2:

Witajcie, zimno już się powoli robi, brrr:sorry2: My weekend spędziliśmy w domku, sobota zleciała nam na zakupach, kompletowaniu wyprawki, i przejażdżkach rowerowych a w niedzielę poza wyjściem do kościoła leniuchowaliśmy:zawstydzona/y: Jejaaaa, jeszcze tydzień i moje Dziecię idzie do przedszkola...jakoś mi tak dziwnie, że pół dnia ma siedzieć gdzieś z obcymi ludźmi:sorry2: wiem wiem, narzekam, stresuję się, niepotrzebnie, przedszkole jest fajne:sorry2: tia

Aluśka o matko, to wyspałaś się przez ostatni tydzień, nie ma co:-p

Mariolcia z vanishem nie pomogę, bo takiego nie używałam, ale po tym jak kupiłam vanish odplamiacz do tkanin to się zraziłam i nigdy więcej nie kupię...nie wiem co to ma odplamiać, ale bluzka z maleńką plamką prana trzykrotnie w tym czymś wygląda tak samo jak i przed-plama nie zeszła.

Sunday to żeby teraz szafa Wam szybko dojechała:tak:

reklama
Witam.:-) Dzisiaj kolo 12 bylam w przedszkolu dowiedziec sie czy Krystek sie dostal i dyrektorka mi powiedziala, ze jest na liscie rezerwowej i ze jak sie miejsce zwolni to zadzwoni i godz temu dzwonila i miejsce sie zwolnilo i Krystek bedzie przedszkolakiem:tak: bardzo sie ciesze:-), w piatek ide po liste co mu bedzie potrzebne:tak:.
Motylla jak u Was?Co z mieszkankiem?
Jak na razie jestesmy na etapie poszukiwania i ogladania, w niedziele bylismy ogladac boczna pogodnej i mieszkanie mi sie spodobalo ale jeszcze na tumdajskiego bedziemy ogladac w weekend.
Witam z pracy:tak:
pStaś naśladuje we wszystkim Natalkę i nawet zaczął robić siusiu na nocnik:szok::tak::-)
Gratuluje:tak:

Dziewczyny, gdzie w Lublinie jest jakiś sklep z zabawkami dla dzieci albo najlepiej hurtownia, która też sprzedaż detaliczną prowadzi ??
Na chemicznej jest hurtownia zabawek:tak:

Witam niedzielnie :cool2:

Wczoraj na wieś pojechaliśmy we dwójkę a dziś wróciliśmy w 5-tkę:rofl2:
Martynka zasnęła w czasie jazdy a Amanda całą drogę dopytywała "kiedy dojedziemy do Lublina?" już po tych dwóch tygodniach zatęskniła za "domem":-D
Ale pierwsze co zrobiła po powrocie to poszła podziwiać "nowy" pokój rodziców i nie swój.
To ja musze sie jakos wprosic na podziwianie waszego nowego pokoju:-D

Ostatnia edycja:
Do góry