reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

otatnio tak u pusto, ze az mi przykro:-(

madzieńka jak po weselu?
mandziula ale cudeńka robisz:tak: Czapki i ten piesek pierwsza klasa:tak::tak:
justyna, iwonka oj rozumiem ten stres związany z przedszkolem, pamietam jak Julę szłam zapisywac do przedszkola to juz za ogrodzeniem chciało mi sie płakać i jej pierwszy dzień w najmłodszej grupie a szła jako 2,5 latka. Teraz idzie do zerówki:szok: matko, az mi smutno, ze ten czas tak pędzi...
maltanka jak twój urlop, chyba sie kończy co?:baffled: ciekawa jestem czy po tej przerwie chce Ci sie wracac do pracy:rofl2:
marz a ty gdzie siepodziewasz?
karlita Ciebie to widuję tylko czasem na FB albo podczytując bloga:tak:

Zmykam spać, bo dzi jak sie obudziłam ok 3 to juz nie mogłam usnąc:baffled: miłego weekendu

reklama
Witam Piątkowo;-)

Dzisiaj byłam w pracy i żebym za szybko nie skończyła to dostałam dwa rejony :baffled: jak zaczęłam na Lubomelskiej tak skończyłam na Szewskiej:dry:
A poza tym to remontujemy sobie pokój bo mój szwagier się w końcu wyprowadził :-) dziś P. już skończył malować ściany i połączenie kolorów zieleni z fioletem wyszło całkiem ładnie :-)

Tydzień temu pojechaliśmy do Farmy Iluzji i muszę przyznać ze bardzo fajne miejsce a wypad wyszedł spontanicznie bo się z teściową ścięłam we wtorek z rana i powiedziałam P. że wracam do LBN i nie będę się z nią użerać bo ja chce odpocząć na urlopie więc P. niewiele myśląc wypalił to może pojedziemy dziś do FI :rofl2: 15 minut i już byliśmy gotowi do drogi :-)
Zdjęć jeszcze z aparatu nie zgrałam:zawstydzona/y:

Witajcie.

U mnie już trochę spokojniej, wiedziałam że jak zawsze rozejdzie się po kościach :baffled: ale o tym kiedy indziej, bo trochę zaganiana jestem, szykuję na jutro jedzonko na urodziny Karoli, najbliższa rodzina a wyszło mi prawie 20 osób :szok: jakby tego było mało, teściowa zaoferowała się że zamówi tort, bo 15 były urodziny teścia, więc będzie wspólny, i źle zrozumiała na kiedy i tort już miałam w środę :dry: zaraz go wyjmę z zamrażarki, ale nie wiem co z tego będzie, nigdy nie mroziłam takich rzeczy :dry:

Dobra, lecę do garów, a jeszcze muszę zastawę przemyć :tak:

Miłej nocki.

Witajcie...my już po weselichu i małych poprawinach....imprezka udana, Jula szalała aż padła, Lenka w swojej porze poszła spać i grzecznie spała w pokoju na górze a lokal extra...do domu wróciliśmy koło 2, wiec jak na wesele z maluchami całkiem nieźle:tak::tak:

Sienio mam podobne odczucia, szkoda ze już nikt nic nie pisze...:blink:

Justyna, Iwonka oooo ja tez pamiętam ten dreszczyk nerwów przed pierwszym dniem...bedzie dobrze, dzielne chłopaki macie...

Aneta buziak dla Karolci za pierwszy roczek!!!!

Mandziula cudności zrobiłaś....co wymyśliłaś na weekend???

spokojnych nocek....

Witajcie, mnie długi weekend ominął, bo i wczoraj i dziś w pracy muszę trochę posiedzieć, ale za to mam czas, żeby popisać na BB :tak: Pogoda zapowiada się piękna dziś, korzystając pewnie wymyślimy jakiś rowerek albo SPA wieczorkiem, bo tak to nudno będzie:happy:

Justynka co u Ciebie? Pewnie na wyjazdach cały czas...Co Michasiowi szykujesz na "wyprawkę" do przedszkola ??

Madzienka Bardzo ładne Twoje panienki..a u Lenki najważniejsze, że wszystko okej z bioderkami:tak: co to za lokal co mieliście weselicho ?

Mandziula ale Ty zdolna jesteś z tymi swoimi robótkami, dziewczyny mają rację, powinnaś zacząć na tym zarabiać:tak:

Aluśka takie spontaniczne wypady są najlepsze, super, że udało się Wam pojechać;-)

Aneta buziaczki dla Karolci na roczek;-)

hej dziewczynki nie pisałam bo jakiś ten tydzień taki zabiegany był.... w pracy zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany oby mi one na dobre wyszły.... w czwartek świąteczny mieliśmy rodzinnego grilla....trochę mnie wzięło słońce :-p:-p;-);-) a w piątek musiałam wstać rano do pracy aby otworzyć przedszkole dla jednego dziecka dacie wiarę przyszła jedna dziewczynka która tak na prawdę ma chodzić do przedszkola od września a teraz przychodzi na chwilę w ramach adaptacji.... maskara.... ale na szczęście wyszła przed 12. Po południu odwiedziłam naszą ciężarówkę atali.... brzuch ma już duży a mała Iga szaleje.... wczoraj z Cz wybrałam się na Jarmark Jagieloński.... a dzisiaj mimo że J w pracy ja zapakowałam Cz i pojechaliśmy nad jezioro.... i to chyba był mój pierwszy raz, tyle kilometrów jako kierowca....
a dzisiaj jestem heppy bo jutro nie idę do pracy....wzięłam sobie jeszcze tydz wolnego.... yupiiiiiiiiiiii

misia super że wakacje udane...i gratulacje za zębole dla Stasia...

madzienka super te angry birds... ile trzeba zdobyć tych naklejek????
my wczoraj na jarmarku kupiliśmy takiego małego....
super że wesele udane...
co z wtorkiem??????

sienio po wakacjach forum wróci do formy :-D:-D:-D przynajmniej mam taką nadzieję...

mandziula twoje szydełkowe prace są cudowne.... a czapki rewelacja.....

anetka buziak dla Karolci

witam porannie

znowu nie widc moich postów pisanych z telefonu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
elizka super ze urlopik masz,
a dnia z jednym dzieckiem nie zazdroszczę:no:
anetkaa wielki buziak dla Karolci!!!!
madzienka super, ze weselichos ię wam udao:tak:

my cały weekend siedzieliśmy w domku, wykorzystałam to, ze P nie miał szkolenia i nadgoniliśmy różne prace domowe, nawet udało nam sie w salonie przemeblowanie zrobić:tak:

Zula mi się trochę zasmarkała, ale mam nadzieję ze to od żeboli bo ewidentnie górne jedynki wyłażą:tak:
dzięki dziewczyny za pochwały, miło tak słuchać i chyba zacznę robić takie rzeczy dla innych. niedługo pokaże wam stronkę na FB ze zdjęciami:tak::tak: a co, może przy okazji pasji uda mi się troszkę zarobić:sorry::sorry:;-)

zmykam na kawuchę bo dziś od 6 na nogach a poszłam spac o 12:confused2:

Witajcie po-weekendowo...my cały tydzień same bo P od dzisiaj w Rzeszowie musi trochę popracować bo ostatnio tylko urlopuje:-p
ja mam sterty prania...powoli zaczynamy szykowanie bo to już 9 dni do naszych wakacji i niestety końca wakacyjnych miesięcy...rany ale to lato szybko zleciało:baffled:

Iwonka byliśmy w Trzech Różach

Elizka super że masz urlop, to uda nam się jeszcze spotkać....
co do angry...to jak masz kartę clubcard to 10 znaczków i wtedy kosztuje 22zl

Mandziulka zdróweczka dla Zosi oby to było tylko na ząbki....
a co do biznesu to ja ustawiam się już w kolejkę zamówień...

zmykam ugotować zupę Julci póki Lenka śpi...miłego dnia

witam się urlopowo ale fajnie dzisiaj nawet Cz dał mi pospać..... ja wstałam o 9.30 a on o 10.00 dacie wiarę nigdy w życiu tak długo nie spał....wymeczyło go wczoraj to jezioro...

madzienka pakowania nie zazdroszczę ale wyjazdu jak najbardziej....

mandziula miejmy nadzieję że ten katarek to od ząbków a nie żadna infekcja.... masz rację zakaładając stronkę na fb zobaczysz zamówienia się posypią

miłego dnia....

reklama
Do góry