Ale pusto...my nadal dzialkujemy...i zaglądam do was ale tu cisza...Anetka tulaski...Elizka masz wolne?Misia widzę ze akwenie odpoczywajcie czekamy na foto relacje?Antuanet jak przygotowania do wylotu?Sienio jak urlop mija?Diablica w plazie na ostatnim piętrze...Sunday ciebie to już ok.3 nie widać...To tyle...spokojnych nocek
reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się
Ale tutaj ciszaaaa
madzienka ale trafiliście w pogodę, życzę miłego odpoczynku:-)
motylla szkoda że się nie udało, trzymam kciuki oby następnym razem się udało.
misia udanego urlopu,mam nadzieję że pogoda się u Was nie sprawdza...
aneta82 współczuję straty pieska A dziewczynki jak zareagowały że już go nie ma?
diablica dużo weselnych kiecek jest w Novej i ceny przystępne
U nas po staremu, ostatnie dwa weekendy wyjazdowe: najpierw chrzciny a potem wesele w Krakowie. Popołudnia spędzamy na dworze a wieczorem to się już nic nie chce.Dzisiaj zaczęłam ostre pakowanie, w głowie pustka czy nie za dużo rzeczy naszykowałam do zabrania a limit 20kg Narazie P musi przywieźć walizki z działki, bo oczywiście zapomniał. Miłego słonecznego popołudnia.
Ale tutaj ciszaaaa
madzienka ale trafiliście w pogodę, życzę miłego odpoczynku:-)
motylla szkoda że się nie udało, trzymam kciuki oby następnym razem się udało.
misia udanego urlopu,mam nadzieję że pogoda się u Was nie sprawdza...
aneta82 współczuję straty pieska A dziewczynki jak zareagowały że już go nie ma?
diablica dużo weselnych kiecek jest w Novej i ceny przystępne
U nas po staremu, ostatnie dwa weekendy wyjazdowe: najpierw chrzciny a potem wesele w Krakowie. Popołudnia spędzamy na dworze a wieczorem to się już nic nie chce.Dzisiaj zaczęłam ostre pakowanie, w głowie pustka czy nie za dużo rzeczy naszykowałam do zabrania a limit 20kg Narazie P musi przywieźć walizki z działki, bo oczywiście zapomniał. Miłego słonecznego popołudnia.
aneta82
Fanka BB :)
Witajcie.
A tu nadal prawie pusto U mnie takie klimaty że szkoda gadać :-(
Madzienka buziak dla Lenki na półrocze
Anttuanet, misia udanego wyjazdu
motylla szkoda że się nie udało :-(
A tu nadal prawie pusto U mnie takie klimaty że szkoda gadać :-(
Madzienka buziak dla Lenki na półrocze
Anttuanet, misia udanego wyjazdu
motylla szkoda że się nie udało :-(
hej dziewczyny.....widzę że urlopy pełną parą bo pustki na bb.... ja co prawda pracuje (niestety dzieciaków jest dużo) ale nie jest źle.... wieczorami z Cz na dworze.... a i zaglądałam tylko nie pisałam bo takie tu pustki...
dzisiaj pojechaliśmy sobie na jeziorko a że ja mam @ to cały czas siedziałam na kocyku no i spaliłam się trochę...
madzienka buziaczek dla półrocznej księżniczki ale ten czas leci...
anetka co to za kilamaty???? tulaski...
motylla przykro że Ci nie udało dostać na ten staż może następnym razem się uda..
a ja mam mały dylemat
dzisiaj pojechaliśmy sobie na jeziorko a że ja mam @ to cały czas siedziałam na kocyku no i spaliłam się trochę...
madzienka buziaczek dla półrocznej księżniczki ale ten czas leci...
anetka co to za kilamaty???? tulaski...
motylla przykro że Ci nie udało dostać na ten staż może następnym razem się uda..
a ja mam mały dylemat
Witajcie
Ja tez zaglądam, ale nic nie piszę, bo jakoś nic ciekawego sie nie dzieje. Ulop się kończy i juz mnie szlag trafia, ze muszę wrócić do pracy
antuanetka udanego wypoczynku
anetka co sie zlego dzieje?:--(
motylla moze trafi sie jakiś ciekawszy staż niz praca w sklepie chociaż w Nałęczowie pewnie z pracą cieżko:-(
Ja tez zaglądam, ale nic nie piszę, bo jakoś nic ciekawego sie nie dzieje. Ulop się kończy i juz mnie szlag trafia, ze muszę wrócić do pracy
antuanetka udanego wypoczynku
anetka co sie zlego dzieje?:--(
motylla moze trafi sie jakiś ciekawszy staż niz praca w sklepie chociaż w Nałęczowie pewnie z pracą cieżko:-(
Witajcie już z dimu...część pranie już suszy się rany jak ja nie lubię tego rozpakowania ale dzisiaj zawzięłam się i zrobiłam to od razu...
nasz wypad na działeczkę mega udany...oczywiście pogoda to połowa sukcesu...dziewczyny dały odpocząć i nawet Lenusia całkiem dobrze znosiła upały co dobrze rokuje patrząc ze za dwa tygodnie lecimy...:-)
zrobiliśmy prawie 1300 zdjęćwłasnie je zgrywam
w środę zaliczyliśmy szczepienie w Lublinie z samego rana...ważymy już 6900 a w czwartek wieczorem wizyta w Nałęczowie na lotach balonów...Julka zachwycona...Lena natomiast nie mogła oderwać wzroku od ogniaa myślałam że będzie się bała...
Antuanet raz jeszcze udanego odpoczynku...
Misia a Wy do kiedy...super macie wczasy patrząc jak poruszacie sie po północy Polski...
Sienio już urlop sie kończy a kiedy piwo???
Elizka widziałam fotki super wypad za Wami...
Anetka tulaski z powodu pieska....co się dzieje???
Sunday jak remont???
Karlita hop hop co u was, jak Norbuś??już nie gorączkuje???
Marzenka już urlopujesz???
Justyna a Ty gdzie zaginęłaś???
Dzięki dziewczynki za buziaczki dla Lenki...już pół roczku ale ten czas leci...
spokojnych nocek...
nasz wypad na działeczkę mega udany...oczywiście pogoda to połowa sukcesu...dziewczyny dały odpocząć i nawet Lenusia całkiem dobrze znosiła upały co dobrze rokuje patrząc ze za dwa tygodnie lecimy...:-)
zrobiliśmy prawie 1300 zdjęćwłasnie je zgrywam
w środę zaliczyliśmy szczepienie w Lublinie z samego rana...ważymy już 6900 a w czwartek wieczorem wizyta w Nałęczowie na lotach balonów...Julka zachwycona...Lena natomiast nie mogła oderwać wzroku od ogniaa myślałam że będzie się bała...
Antuanet raz jeszcze udanego odpoczynku...
Misia a Wy do kiedy...super macie wczasy patrząc jak poruszacie sie po północy Polski...
Sienio już urlop sie kończy a kiedy piwo???
Elizka widziałam fotki super wypad za Wami...
Anetka tulaski z powodu pieska....co się dzieje???
Sunday jak remont???
Karlita hop hop co u was, jak Norbuś??już nie gorączkuje???
Marzenka już urlopujesz???
Justyna a Ty gdzie zaginęłaś???
Dzięki dziewczynki za buziaczki dla Lenki...już pół roczku ale ten czas leci...
spokojnych nocek...
Ostatnia edycja:
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
wczoraj skrobnełm posta z telefomu ( w końcu odkyłam co robić zeby dało sie pisac) i go nie widać matko ja sobie jakś z badziej zaawansowaną technią nie radzę
antuanet udanego urlopu!!!
elizka dobrze, zę dzieciaki nei dają za badzo popalić, a nad jakie jezioko jezdzicie???
madzienka super, zę działkownaie się udało,
buziaczek dla Lekni za pół roczku!!! i ładnie ci waży a jak po szczepieniu??? wszystko ok??
my pobyliśmy trocę u rodziców, dzieciaki rozpieszczone i rozpuszczone, ze hej
w piatek zaliczyliśmy balony w Nałeczowie, oj radocha była mimo ze tylko 3 wystatowały
zmykam jakiś obiadek naszykować, bo potem moge nei mieć szans z moimi gargulcami,
Zula kombinuje jak się pzemieszczać, czasami znajduję ją w drugim końcu pokoju, ale przyznam, ze nei wiem jak ona się przemieszcza bo w sumie to tylko się kęci i tochę turla:-):-)i wyłazi jej górna jedynka uwielbiam ząbkowanie....
miłego dnia!!!
wczoraj skrobnełm posta z telefomu ( w końcu odkyłam co robić zeby dało sie pisac) i go nie widać matko ja sobie jakś z badziej zaawansowaną technią nie radzę
antuanet udanego urlopu!!!
elizka dobrze, zę dzieciaki nei dają za badzo popalić, a nad jakie jezioko jezdzicie???
madzienka super, zę działkownaie się udało,
buziaczek dla Lekni za pół roczku!!! i ładnie ci waży a jak po szczepieniu??? wszystko ok??
my pobyliśmy trocę u rodziców, dzieciaki rozpieszczone i rozpuszczone, ze hej
w piatek zaliczyliśmy balony w Nałeczowie, oj radocha była mimo ze tylko 3 wystatowały
zmykam jakiś obiadek naszykować, bo potem moge nei mieć szans z moimi gargulcami,
Zula kombinuje jak się pzemieszczać, czasami znajduję ją w drugim końcu pokoju, ale przyznam, ze nei wiem jak ona się przemieszcza bo w sumie to tylko się kęci i tochę turla:-):-)i wyłazi jej górna jedynka uwielbiam ząbkowanie....
miłego dnia!!!
reklama
Justyna2729
Fanka BB :)
Witam,
Wczoraj wróciliśmy z prawie tygodniowego wyjazdu...a dzisiaj dochodzę do siebie;-).
Mandziula gratki za kolejne ząbki Zosieńki
Eliza dobrze że spokój masz w pracy
Anetko tulaski...
Sunday piękną niespodzianką zrobiłaś Maksiowi:-)
Madzienka super że urlop działeczkowy udany
Wczoraj wróciliśmy z prawie tygodniowego wyjazdu...a dzisiaj dochodzę do siebie;-).
Mandziula gratki za kolejne ząbki Zosieńki
Eliza dobrze że spokój masz w pracy
Anetko tulaski...
Sunday piękną niespodzianką zrobiłaś Maksiowi:-)
Madzienka super że urlop działeczkowy udany