reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, podczytuję Was tutaj, ale jakoś nic się nie dzieje. Może niech tak każda z nas zamiast podczytywać popisze trochę i już się ruch zrobi na BB :-p Aaaaaaaaaa, moje dziecko za 2 tygodnie idzie do przedszkola, trochę strach mnie obleciał:sorry2:

Justynka
jak Ci idzie dochodzenie do siebie;-)??

Madzienka piękny wypoczynek na działeczce mieliście, pogoda cudna:tak: Całusek dla Lenki na pół roczku;-)

Elza dobrze, że w pracy spokojniej. A Ty jak się czujesz??

reklama
mandziula gratulacje dla Zosieńki za zębole i za przemieszczanie się :-D:-D:-D

justynka i jak doszłaś do siebie????

iwonka wierze że przeżywasz przedszkole Cypka chyba bardziej niż on sam ale nie martw się będzie dobrze....

to ile mamy w tym roku nowych przedszkolaków???? Michaś i Cypek czy ktoś jeszcze????

Witam. Brat mi poszedl po nowy zasilacz do kompa bo stary sie zepsul i nie chcial wcale ladowac komputera.:no: Nowy juz podlodowal kompa, wiec mozna zajrzyc i cos skrobnac.:tak: My nie musielismy isc do parku ,zeby poogladac latajce balony bo lataly kolo naszego domu, chlopaki byly zachwycone:tak:, a jak w niedziele pojechalismy do tesciow to Krystek zaczal im opowiadac o balonach.
Witam się

U nas po staremu, ostatnie dwa weekendy wyjazdowe: najpierw chrzciny a potem wesele w Krakowie. Popołudnia spędzamy na dworze a wieczorem to się już nic nie chce.Dzisiaj zaczęłam ostre pakowanie, w głowie pustka czy nie za dużo rzeczy naszykowałam do zabrania a limit 20kg:crazy: Narazie P musi przywieźć walizki z działki, bo oczywiście zapomniał. Miłego słonecznego popołudnia.
Udanych wyjazdow zycze:tak:

Witajcie.U mnie takie klimaty że szkoda gadać :-(
Mocno przytulam:tak:

witam i ja
wczoraj skrobnełm posta z telefomu ( w końcu odkyłam co robić zeby dało sie pisac) i go nie widać:angry::angry: matko ja sobie jakś z badziej zaawansowaną technią nie radzę:-D:-D
antuanet udanego urlopu!!!
elizka dobrze, zę dzieciaki nei dają za badzo popalić, a nad jakie jezioko jezdzicie???
madzienka super, zę działkownaie się udało,
buziaczek dla Lekni za pół roczku!!! i ładnie ci waży:tak::tak: a jak po szczepieniu??? wszystko ok??

my pobyliśmy trocę u rodziców, dzieciaki rozpieszczone i rozpuszczone, ze hej
w piatek zaliczyliśmy balony w Nałeczowie, oj radocha była mimo ze tylko 3 wystatowały:tak::tak:
zmykam jakiś obiadek naszykować, bo potem moge nei mieć szans z moimi gargulcami,
Zula kombinuje jak się pzemieszczać, czasami znajduję ją w drugim końcu pokoju, ale przyznam, ze nei wiem jak ona się przemieszcza bo w sumie to tylko się kęci i tochę turla:-):-)i wyłazi jej górna jedynka:no: uwielbiam ząbkowanie....

miłego dnia!!!
Gratki za umiejetnosci Zosi i za zabka:tak:

Witam,
My właśnie wróciliśmy z Czechowa...jeździliśmy po skierowanie do ortopedy i po poradę...akurat trafiliśmy na dobrą dr to ona rok temu skierowała M do szpitala...bardzo fajna i kompetentna osoba.

Motylla super widoki mieliście:tak:

Iwonka oj weź ja od 1 sierpnia żyję w stresie co to będzie jak M pójdzie do przedszkola:-(

Eliza nie dane mi było dojść do siebie znowu pakuję torby:baffled:

Witajcie...ale cicho i pusto...hop hop piszcie coś...

u nas chyba zbyt zaczynają się bo ślinienie mega wzmożone....

dzisiaj jesteśmy w komplecie....bo Pawła firma obchodzi dzień energetyka a jutro ruszamy na weselicho....

miłego dnia

Witam po urlopie:tak:
wróciliśmy w poniedziałek w nocy,ale nie miałam czasu zajrzeć,bo wczoraj zrobiliśmy Natalce wycieczkę do Nałęczowa pociągiem-siedziała i śpiewała w drodze "wsiąść do pociągu byle jakiego...":-Ddziś M chciał jechać do Kazimierza,ale go powstrzymałam,bo zabrałam się za robienie sosu mandziuli;-)a rano udało nam się zaszczepić Stacha na świnkę,odrę i różyczkę...ważymy 9600:tak:
wyjazd udany....miejsce położone w Eko Parku...ale jak na bagniste rozlewisko nie było strasznie dużo komarów,ale za to plaża nawet w gorące dni prawie pusta...dzięki czemu nie ruszając się z ręcznika widać dzieci bawiące się na brzegu morza:tak:popływaliśmy w morzu,poopalaliśmy, rybek pojedliśmy (2 kg dodatkowe do zgubienia:baffled:ale mieli pyszne rybki z pieca:tak:...morze kasy popłynęło:sorry2:) i pozwiedzaliśmy....w drodze nad morze zahaczyliśmy o Toruń, na miejscu Kołobrzeg i wycieczka statkiem i rowerowa (wypróbowaliśmy przyczepkę rowerową w wypożyczalni:tak:) a w drodze powrotnej Hel(dziadek nabrał Natalkę,że jedziemy odwiedzić Helę Półwyspaną i cała drogę nas pytała kiedy będziemy u Heli Półwyspanej:-D),Gdańsk i Sopot:tak:wrażeń i zdjęć co niemiara:ninja2:ale w sumie wszyscy zadowoleni:tak:Stasio wrócił z dwoma nowymi ząbkami...więc w sumie mamy ich już 6:tak:

madzienka udanego weselicha:tak:

Misia super wakacje za Wami...a fotki świetne...:tak:
ooo przypomniałaś mi o sosie Mandziulki...ale chyba dopiero po powrocie się za niego wezmę...

my dzisiaj odwiedziliśmy ortopede z bioderkami Lenki wszystko w porzadeczku, gotowe do stania i chodzenia...ale oczywiście tego procesu nie przyspieszamy i czekamy na naturalny rozwój....
powoli też jesteśmy na etapie siedzenia...posadzona posiedzi i to dosyc długo ale potrafi już z pozycji pół-leżącej podnieść się i siedzieć a jaką ma wtedy radochę...:tak:

Elizka w tesco za zakupy dają naklejki/znaczki a później można je wymienić za opłatą promocyjna na angry birdsa...my już mamy jednego do kolekcji...

IMG_7898.jpg

Marta a co ty tak tylko służbowo???

Sunday jak remont???

Maltanka jak urlop???

Sienio a twój???

hop hop jestem tam ktoś czy sama że sobą będę teraz tu pisała:confused:

Załączniki

• IMG_7898.jpg
    IMG_7898.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 28
wstawać śpioszki, słoneczko za oknem..temperatura może nie zachwyca na razie...ale zapowiada się fajny dzień, u nas kreacje gotowe, i powoli zaczynamy przygotowania...

Jakie macie plany na długi weekend?

Ostatnia edycja:
reklama
witam
słonezko wóciło , oby na dobe
madzienka super ze od otopedy dobre wieści przynosicie:tak:
udanej imprezy życzę!!!
misia super urlop za wami:tak::tak:brawa dla Stasia za zębolki:tak:
justyna co się dzieje ze musieliście do lekarza jechać???

muszę coś na długi weekend wymyśleć bo nie chce mis ie w domu siedzieć:no:

Do góry