reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczyny!!!!!
Ale wczoraj mieliśmy fajny dzień pełen atrakcji.. Byliśmy na pikniku rodzinnym w Kawęczynie pod Warszawą....Byłam w ciężki szoku jak to fajnie zostało zorganizowane, wszystko dopięte na ostatni guzik.... Cały piknik był pod hasłem Uniwersytet Zabawy.... na początku trzeba było się zarejestrować w Dziekanacie i tam dzieciaki dostali indeksy gdzie musieli zbierać zaliczenia na różnych wydziałach.... Był Wydział Naukowców gdzie malowało się jakąś substancją a potem smarowało jakimś odczynnikiem i powstawał obrazek.... Na Wydziale Projektantów Mody dzieciaki dostawali białe koszulki i musieli je ozdobić... Na wydziale fotograficznym robili zdjęcie.....Na Wydziale Gwiazd Czarek grał na bębnach i śpiewał razem z kolegą "Ona tu jest...." wersja karaoke, Na Wydziale Artystycznym malowało się farbami lub lepiło z gliny.... Za zaliczenie dzieciaki dostawały prezenty....masę różnych drobiazgów...ale jaka radość... Była Wilka loteria do wygrania były tablety, i różne wycieczki....Oprócz tego było wiele innych atrakcji dla dzieci....masa zamków dmuchanych, samochodziki elektryczne, karuzela, trampolina, basen z piłeczkami, przejażdżki bryczką kucykami....placyki zabaw.... dyskoteka dla dzieci, a do tego tyle jedzenia i picia.....wszystkie stoły były zadaszone....jedzenie do wyboru do koloru....były grillowane mięska, ryby, pierogi, dla dzieci naleśniki, hot dogi, hamburgery, frytki.....i wszystko czego dusza zapragnie....specjalne miejsca dla malutkich dzieci gdzie były przewijaki i asortymenty do pielęgnacji dzieci....bardzo mi się podobało...ja bynajmniej do tej pory nie byłam na tak fajnej imprezie dla dzieci...

ale się rozpisałam....

reklama
madzienka, marzenka super że i Wasza sobota była pełna atrakcji...

anaconda jak tam grill się udał

misia super że jedziecie nad morze....a gdzie dokładnie pochwal się...

sunday a od jakie wieku można dzieci przypinać tym zwykłymi pasami????

Hejka :-):-)
My już w domu :tak::tak: Wypad do teściowej mega udany z racji wspaniałej pogody, wczoraj przyjechali do nas znajomi i robiliśmy grilla i siedzieliśmy kawał w nocy na dworze tak cieplutko było, a dzisiaj też od rana na podwórku, czereśni i truskawek najadłam się jak wariat :tak::tak: aż przyjemnie było w taką pogodę na wsi siedzieć :tak::tak:
Elza super ta imprezka, a kto ją organizował? To z Twojej pracy? :confused::confused:
Madzienka Wy widzę też się załapaliście na fajną imprezkę dla dzieciaków :tak::tak:
Misia zdrówka życzę Wam wszystkim :tak::tak: i oby ten m-c szybko minął :tak::tak: to co przejmujesz część nowych obowiązków? :confused::confused:

Ostatnia edycja:
Witajcie ale pustki...ale co się dziwić jak tak pięknie na dworze...my dzisiaj też korzystaliśmy z aury...mam jednak nadzieję że nawałnice które nawiedzają Polskę do nas nie dotrą....widziałyście warszawę:surprised::oo2:

U nas dzisiaj a raczej wczoraj nastąpiła przeprowadzka...Lenka śpi już w łóżeczku, kołyska poszła w zapomnienie...i pierwsza nocka zaskoczyła nas...mała spała do 9.15
:surprised:...widać że spodobało jej się nowe miejsce...oby tak zostało...

a jak Wasze weekendy???

Elizka super ze imprezka tak świetnie zorganizowana...ja lubię takie imprezki i porządną organizację
ja też chcę na taką imprezę:zawstydzona/y:....gdzie można znaleźć informacje o takich miejscach

Karlita widzę że i u Was coś się ciekawego działo....

Misia a Wasze zdróweczko jak???

Maltanka, Sienio, Antuanet hop hop...o Madziarce nie wspomnę!!:baffled:

Sunday samotny wieczorek udany??

Eliza pozwolę sobie odpisać na twoje pytanie do Sunday...to nie jest uzależnione od wieku ale od wzrostu...pas nie może przechodzić po szyjce....

Witam. Alez było dzisiaj pieknie. Tylko szkoda że nie wszędzie, ależ tragedia z tymi powodziami:baffled: My dzisiaj cały dzionek spędziliśmy u rodzinki na wsi, świeże powietrze i piękna pogoda tak mi dobrze zrobiła,że w samochodzie przysnełam. :tak:

Madzienka super że pierwsza nocka taka spokojna :tak: moj samotny wieczor minął filmowo "Seks w wielkim mieście" obejrzałam i poszłam spac :-D
A fotelik kupiliśmy taki: RECARO MILANO 15-36kg OD REKI 4*ADAC 2013 +GRATISY (3291276373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

anaconda super ze wekend się udał:-)

elza ale ekstra impreza była, jak to można się na coś takiego załapać???

misia zdróweczka!!!

Musze iść z Maksiem do okulisty, ttylko terminy na NFZ są koszmarne...:-( Polećcie mi kogoś i gdzieś?

Weekend cudo cudo cudo.....piekna pogoda i od razu chce się cos robc....My również zaliczyliśmy wczoraj impreze z Madzienka która uważam za bardzo udana....dzisiaj już spokojniej taki niedzielny standardzik plus przejazdzka nad prawie zalew aby M podszlifował jazde...M koło niego biegl...na ko niec M zaliczyl wywrotke w kszaki:baffled::baffled:i kolano zdarte polozyl się odpocząć przed wyjściem na dwor i zasnal spi już 1,5h wiec już chyba nie wstanie...

Sunday My tez mamy taki a jaki kolorek wybraliście....a co się dzieje z oczkami...juztro Ci napisze okuliste do kt ja miałam z M kiedyś isc moja kolezanka była bardzo zadowolona i czeka się krotko ale musze się zapytam jej bedac w pracy....
Madzienka i oby już tak pozostało.....dzięki za wczorajsze towarzystwo....
Elza fajny mieliście ten piknik.....
Misia jak się czujesz?????super urlopik wam się szykuje a gdzie dokładnie????
Anaconda latem mieć podwórko za miastem super sprawa.......to fakt....

Uciekam bo slysze B wraca z zakupow chyba już spiacy:nerd::-)

dziewczyny...piknik ten był organizowany dla pracowników upc a że moja koleżanka z porodówki była współorganizatorem to mi załatwiła jedną wejściówkę....

anaconda super że grill udany...takie wyjazdy do teściowej to i ja lubię :-):-):-)

madzienka Lence nawet zmiana miejsca nie przeszkadza we śnie...grunt to się wyspać....złote dziecko...

marzenka no to nie złą mieli chłopaki przejażdżkę...szkoda że zakończyła się urazem kolana....mam nadzieję że szybko się zagoi....

dobranoc dziewczyny....

Sunday my też planujemy zakup tego fotelika, jak Lenka przesiadzie sie w obecny Julci....
Co do okulisty to dzwoń na spokojną do przychodni, tam są wizyty na nfz...my chodzimy do dr Sawickiej-Wojtiuk...ona też tam przyjmuje, a co się dzieje?

Monika pytałaś o warsztaty z chustowania, z tego co widziałam to 22 są w studio tulejka, ale to są płatne...o bezpłatnych na razie cisza...

Elizka super imprezka, fajnie ze firma upc tak dba o pracowników...

Marzenka my też dziękujemy za towarzystwo...a na stłuczone kolanko buziak od cioci...

Anaconda super że weekend udany...i spotkanie udalo sie zorganizowac...

Mandziula jak przygotowania do chrzcin, musiy się spotkać bo niedługo Zosia wyrosnie z monia:-p

Mi coś komp nie chce się włączyć wiec klepię z tabletu.....mam nadzieję że P postawi mi go na nogi...:-p:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
witam porannie

u nas zmieszania ciąg dalszy, ale większość rzeczy mam już opanowane, jeszcze tylko zakupy i gotowanie:-D:-D

madzienka ja już od jakiegoś czasu sobie myślę jak się z tobą umówić zeby monia odebrać, we wtorek mamy ortopedę to moża jakoś wtedy???

wybaczcie ze nei odpisuję ale nie mam do tego terz głowy.
mam już naszykowane miejsca noclegowe dla całej rodzinki, zaplanowane menu, Zosi mieści się jeszcze w sukienię wiec ok, dorobiłam jej jeszcze sandałki na szydełku w racie bardzo ciepłej pogody;-)
Zosia na szczęsie po szepieniu nie miała ządnych odczynów, mogłaby tylko dlużej spac bo sie skubana budzi przed 6...
zmykam na kaaaawuchę

młego dnia!!!!

reklama
Dzienn dobry. My dzisiaj troche pospaliśmy- więc do przedszkola już nie goniliśmy, Maks pójdzie dzis ze mna do pracy...:tak: oczywiscie jest mega szczęśliwy z tego powodu, już chcial wychodzić ledwo tylko spodnie założył.

mandziula to kiedy ten wielki dzień?

Madzienka dzięki, coś mi mówi to nazwisko ale coś też mi się zdaje że ona przyjmuje tam prywatnie... więc nie wiem co robić, nic zobacze ile będę musiala czekać na wizytę gdzieś na fundusz. Kiedyś byliśmy na Odlewniczej, ale tam są właśnie kolejki....:baffled: A Maks trze często oczy, mówi że go pieką, bolą...nie wiem co to może oznaczać.:baffled:

A co do tych warsztatów to wczoraj widziałam je na FB i już koleżance dałam znać.Niech sama zdecyduje czy chce iść na płatne, czy czekać.

marz dzięki, to jak będziesz wiedziała to daj znać.
Super przejażdżka! A to Mati już na dwóch kółkach jeżdzi?

elza jeszcze trzy tygodnie!!!! Jak sprawa Twojego urlopu?

Do góry