anaconda27
styczniówka2006
Ja też już zmykam bo pora po Maję iść.:-):-):-)
Miłego popołudnia:-):-):-)
Miłego popołudnia:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez uciekam bo ksiądz po kolędzie będzie chodził a jeszcze coś muszę upichcić. postaram się wieczorkiem odezwać. Dziękuje bardzo za miłe przyjecie i dobre rady.
MAdzienka jakie spiochy są w wyprzedaży może te trójpacki pajaców, jaka cena jesli sie orientujesz?
Wszystko się zgadza i prowadząca zajęcia lekarz i szefowa położnych - właśnie z nią mieliśmy zajęcia praktyczne. Teoretyczne z inną - dość młodą brunetką. Na razie więc tylko z nimi dwiema i obie wyglądały na bardzo sympatyczne, ale jakby pojawił się ktoś nowy, to od razu będę się pytać;-);-)
Fornetka na Lubartowskiej Kontakt Sklep Odzież Ciążowa Mami Lublin ale pewnie i w innych sklepach z ubraniami ciążowymi je znajdziesz. Podobno gdzieś na Jana Sawy jest taki;-);-), choć opinie są, że drogi, ale ja tam nie byłam więc nie porównam cen.
W szpitalu, czy po cc czy po sn zostaje się jeśli nie ma komplikacji 4 doby (chodzi o pobierane próbki od dziecka na którąś chorobę). Na własne żądanie można wyjść w 3, jeśli oczywiście wszystko ok.
już Maltanka mnie wyprzedila
Polozna Malgosia-ta z siwymi krótkimi wlosami, z tego co wiem juz na oddziale nie pracuje...przynajmniej takie miala plany:-):-):-):-)
Z krotkimi ciemnymi wlosami, bardzo szczupla...imienia nie pamietam bardzo sympatyczna...
Jest jeszcze p.Ania blondynka troszkę "przy kosci"bardzo bardzo fajna
czekam na twoje relacje czy podoba Ci sie ta szkola...
Z tego co wiem to na sawy juz nie ma tego sklepuprzynajmniej jak ja bylam w ciazy to zlikwidowali go...
Ja polecam Wam H&M w Plazie mozna kupic spodnie za 100-150zl , ja cała ciąże w nich przechodzilam tzn. 2 miesiace, bo do 7miesiąca chodzilam w swoich biodrowkach sprzed ciąży
Jest taka położna szczupła, krótkie siwe włosy...na imię ma Małgosia, nazwisko zaczyna się na P....(nie wiem, czy wypada pisać całe)...może to zbieg okoliczności a może to ta sama. w każdym razie do niej mnie kierowali, jak chciałam się dowiedzieć, czegokolwiek o szkole rodzenia, terminach zajęć itd.
staram się. :---( Nienawidzę tego robić bo ocenianie innych to trudna sprawa, szczególnie jak trzeba postawić 1. Czasami to jestem zła na samą siebie, że bardziej się przejmuję niż uczniowie. Ja się gryzę czy postawić tą banię czy nie, a oni często mają to w nosie.Fogia powodzenia byle do ferii no i nie bądź surowa w ocenach:-)