reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, my po spotkaniu, fajnie było zobaczyć was...szkoda tylko że byłysmy oddzielnie...Marta, patlysia jak to się stało....
Co do spotkania to hmmmmm przy grupie pełniej małych szkrabów, płaczących, stękających, marudzących, grzechoczących itd. było ciężko skupić uwagę...:-D:-D:-D
na szczęście Lence nic a nic nie przeszkadzało i pięknie przespała całe spotkanie...:tak:

Aneta, Mandziula ona nadal śpi na balkonie:tak::tak:miałam iść na spacer ale....
Zosia, Karolcia boskie dziewczynki:tak::tak::-)

Mirosia wybacz nie słyszałam telefonu:sorry2:...dotarłaś??

a wracając do weekendu....to w sobotę mielismy cały dzień gości...Marzenka z rodzinką dziekujemy za odwiedziny, przyjechała też moja siostra brzuchatka

madzienka gdzie zaginęłaś?

jestem jestem podczytywałam...ale cisza i spokój była więc i ja siedziałam cicho:-D

Witam w poniedziałek:tak:
dziewczyny udanego spotkania....ja się wybierałam,ale mały mnie załatwił,więc dla Waszego dobra poszłam do pracy;-)Stacha zapisałam do lekarza na 17.30...zobaczymy co to za świństwo znowu:confused:Natalka w przedszkolu:tak:tyle póki co;-)

zdróweczka czekamy na wieści....

Patlysia miło było Cie poznać...szkoda że nie udało się nam poplotkować ale teraz już wiesz jak wyglądamy to zapraszamy częściej na spotkania

Marta raz jeszcze dzięki za przyprawy!!!

Anaconda żyjesz, jak było???
na warsztatach dla brzuchatek będzie mój ulubiony pan z Maxi-Cosi, pamiętasz go???ciekawe jaką ściemę będzie sprzedawał tym razem:-D:-D
przyszły worki...

Sienio jak wolny dzionek??udany???

Sunday współczuję @, no właśnie jak głowa???

Justyna spotkanie udane...bo towarzystwo super

Motylla zdróweczka!!!

Elza jak powrót po weekendzie, Hanula szaleje???

Karlita jak maluszki??wracajcie do zdróweczka!!!

Atali dotarłas na warsztaty jak wrażenia???

tyle pamiętam...miłego popołudnia!!!

reklama
Witajcie. Ale ruch...:confused: Wszystkie korzystacie ze słoneczka? Ja juz nie moge się doczekać wekendu majowego... oby tylko prognozy sie sprawdziły:tak:

Madzienka Justyna dzięki, głowa ma się dobrze, już nie boli mam nadzieje tylko że nie będzie blizny....

Justyna i jak po wizycie?

sienio jak minął wolny dzionek?

iwonka zapisujesz Cypka na piłke?

Motylla dobrze ze chłopcy już lepiej.

misia i jak po wizycie???

Antuanet a gdzie na wakacje wybywacie?

madzieńka, sunday dziekuję moj dzionek w miarę ok:tak:
antuanet moze jutro uda nam się wyjść na spacerek o ile bedziesz miała chwilkę:tak: Jak Kubuś?

gdzie sie dziewczynki ukrywałyście cały dzień?

hejka wieczorową porą.....co tam u moich kochanych kobitek słychać.... czytam piszę i oglądam lekarzy jednocześnie więc wybaczcie gdyby coś było bez składu i ładu

sunday współczuje @

justynka no to gościnną masz teściową nie ma co

madzienka no to masz złote dziecko...przespała całe warsztaty :szok::szok::szok:
super że Marzenka Cię odwiedziła....co tam u niej bo do nas coś ostatnio nie zagląda...
Hanula szaleje i jej rodzice też:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak głowa????przeszedł ból....

dziewczyny super że mogłyście się spotkać na warsztatach...

Jestem i ja padnięta i z bolącymi stopami. Faktycznie za głośno było, ale spotkanie z Wami i super prezenty wynagrodziły ten harmider.
Madzienka, Mirosia dotarła i była ze mną i Patłysią :tak:. ROKim pan fotograf był zafascynowany bo latał przy nas cały czas:tak:.
Mały mi się z rytmu dnia rozregulował i teraz piszemy razem.
mnnn mn mf fc br b m

Hej :) Bylam na warsztatach :)dobrze ze choc jedna kol ze mnq poszla;)

A Wam super, ze sie spotkalyscie;)I na kogo mam chuchac zeby ciaza zarazic?;) Na Elize juz chuchnelam mam nadzieje ze skutecznie ;) :*
Bo na razie to taka samotna ciezarowka jestem...

Justyna ehhh te tesciowe...

Madzienka no to niezly spioszek z Lenki;)

Pozdrow Marzenke i niech xajrzy;)

Marta to chwal sie prezentami :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-):-)
Wstawać śpiochy bo już dzień :-D:-D:-D
Ja jakoś dospać nie mogę i się sama budzę przed budzikiem a co za tym idzie mam z rana za dużo wolnego czasu :-D:-D:-D
Może zacznę obiady gotować :-p:-p:-D:-D;-);-)
Super dziewczyny, że się mogłyście spotkać :tak::tak:
Miłego dnia życzę i postaram się zajrzeć wieczorkiem :tak::tak:

Do góry