Witajcie, my po spotkaniu, fajnie było zobaczyć was...szkoda tylko że byłysmy oddzielnie...Marta, patlysia jak to się stało....
Co do spotkania to hmmmmm przy grupie pełniej małych szkrabów, płaczących, stękających, marudzących, grzechoczących itd. było ciężko skupić uwagę...
na szczęście Lence nic a nic nie przeszkadzało i pięknie przespała całe spotkanie...
Aneta, Mandziula ona nadal śpi na balkoniemiałam iść na spacer ale....
Zosia, Karolcia boskie dziewczynki:-)
Mirosia wybacz nie słyszałam telefonu...dotarłaś??
a wracając do weekendu....to w sobotę mielismy cały dzień gości...Marzenka z rodzinką dziekujemy za odwiedziny, przyjechała też moja siostra brzuchatka
jestem jestem podczytywałam...ale cisza i spokój była więc i ja siedziałam cicho
zdróweczka czekamy na wieści....
Patlysia miło było Cie poznać...szkoda że nie udało się nam poplotkować ale teraz już wiesz jak wyglądamy to zapraszamy częściej na spotkania
Marta raz jeszcze dzięki za przyprawy!!!
Anaconda żyjesz, jak było???
na warsztatach dla brzuchatek będzie mój ulubiony pan z Maxi-Cosi, pamiętasz go???ciekawe jaką ściemę będzie sprzedawał tym razem
przyszły worki...
Sienio jak wolny dzionek??udany???
Sunday współczuję @, no właśnie jak głowa???
Justyna spotkanie udane...bo towarzystwo super
Motylla zdróweczka!!!
Elza jak powrót po weekendzie, Hanula szaleje???
Karlita jak maluszki??wracajcie do zdróweczka!!!
Atali dotarłas na warsztaty jak wrażenia???
tyle pamiętam...miłego popołudnia!!!
Co do spotkania to hmmmmm przy grupie pełniej małych szkrabów, płaczących, stękających, marudzących, grzechoczących itd. było ciężko skupić uwagę...
na szczęście Lence nic a nic nie przeszkadzało i pięknie przespała całe spotkanie...
Aneta, Mandziula ona nadal śpi na balkoniemiałam iść na spacer ale....
Zosia, Karolcia boskie dziewczynki:-)
Mirosia wybacz nie słyszałam telefonu...dotarłaś??
a wracając do weekendu....to w sobotę mielismy cały dzień gości...Marzenka z rodzinką dziekujemy za odwiedziny, przyjechała też moja siostra brzuchatka
madzienka gdzie zaginęłaś?
jestem jestem podczytywałam...ale cisza i spokój była więc i ja siedziałam cicho
Witam w poniedziałek
dziewczyny udanego spotkania....ja się wybierałam,ale mały mnie załatwił,więc dla Waszego dobra poszłam do pracy;-)Stacha zapisałam do lekarza na 17.30...zobaczymy co to za świństwo znowuNatalka w przedszkolutyle póki co;-)
zdróweczka czekamy na wieści....
Patlysia miło było Cie poznać...szkoda że nie udało się nam poplotkować ale teraz już wiesz jak wyglądamy to zapraszamy częściej na spotkania
Marta raz jeszcze dzięki za przyprawy!!!
Anaconda żyjesz, jak było???
na warsztatach dla brzuchatek będzie mój ulubiony pan z Maxi-Cosi, pamiętasz go???ciekawe jaką ściemę będzie sprzedawał tym razem
przyszły worki...
Sienio jak wolny dzionek??udany???
Sunday współczuję @, no właśnie jak głowa???
Justyna spotkanie udane...bo towarzystwo super
Motylla zdróweczka!!!
Elza jak powrót po weekendzie, Hanula szaleje???
Karlita jak maluszki??wracajcie do zdróweczka!!!
Atali dotarłas na warsztaty jak wrażenia???
tyle pamiętam...miłego popołudnia!!!